Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte baby ale ste sa rozpisali.Sloniatenko,ja grilnemam ale dcera ma,tak ked budem u nej,tak jej nachystam suroviny,a vyskusam na tom grile.Ona ho pouziva dost casto,len ja ho neviem obsluhovat,tak musi mi to ukazat.Inac marijam ja mam tiez viacej,slak aby to bral.Ale ono to pojde zas dole to robi zle vyprazdnovanie.Inac dnes som mala veceru o 16,45 ten mrkvovy perkelt,a o 19,45 som bola hladna,tak som zjedla biely jogurt.Predsa bola som v praci do 22 a do rana by som bola total hladna.A nic mi z neho nie je,zaujimave.Baby som rada,ze sa takto podporujeme.

marijam

Ahojte baby...no takže dnes som ťahala 12-tku bude to ešte kadejaké..o pol 5 som mala večeru a teraz som už zjedla len jogurt..hodím si sprchu a šup do postele...Moje telo je úplne zošokované...dnes som sa zobudila z bruchom nafúknutým..ako keby som bola v 5-tom mesiaci!!!! :-/ Nebola som poriadne na veľkej..a mám o 3 kilá viac..och joj!! :-(
jesť pravidelne?? Nemám šancu!! :-( :-( Moje telo si fakt má načo zvykať...

baculka

Annika1987: som rada že sa ti to pozdáva :) ked jasné že ono to nie je dokonalé, ale pre mne je neskutočný progres že som začala JEST, a jest pravidelne... vždy ked som sa snažila schudnúť to bolo tak že som obmedzila kalorickú hodnotu potravín, jedla menej a nie často :) teraz sa cítim naozaj lepšie :) a velmi mi pomáha len to že všetko čo zjem tu večer napísem, tak nejak ma to drží zatial :)

baculka

sloniatenko: ja viem že to nemyslíš zle :) ja som len rada ak mi niekto radí, stále ma to poháňa vpred, mám 19 rokov
Môj jedálniček pred tým bol asi taký že po 1. som absolútne nejedla pravidelne proste hocikedy
raňajky bývavali väčšinou nejaké pečivo s maslom a syrom, jogurt
desiata nejaké ovocie obed polievka + druhé
potom znova nejaké pečivo alebo čo bolo doma
a večer zase to čo bolo na obed len menej
často sa stávalo že som jedávala aj neskôr okolo 10-11 niečo, nejaký chlieb alebo tak ak som mala na niečo chuť

Inak dnes som mala obed o 2

a o 4 večeru 2 kuracie stehienka pečené také menšie s ľadovým šalátom
a za tým krajec domáceho chleba s maslom posolený
to som asi prehnala čo ? :/ neodolala som proste :)

kiki5599

oprava: nie to ž mi je ľúto niekedy s tým prestať ale že s týmto sa už asi prestať dať nebude keby sa niečo takéto stalo určite by som ľutovala

kiki5599

baby chcem sa vás opýtať máte nejaké doplnky výživy alebo niečo čo podporuje chudnutie?
Lebo ja nie a aj sa bojím si niečo kúpiť aby som náhodou nedokašľala niečo mala som jablčný ocot v tabletách nejedla som ho a aj tak mi ho ktosi vyhodil...sestra po ňom schudla 5 kil a nenabrala späť...ale ja sa chcem vyvarovať od toho mám predsa len 19 rokov a nechcem si pokaziť žalúdok tak za mlada...pijem len zelený čaj aj liter a viac denne a aj vodu takže to je také účinné trošku no...ak máte nejaké doplnky výživy alebo niečo čo podporuje chudnutie napíšte...:)
za ten mesiac a pol som si na také stravovanie zvykla za toľko snahy mi je ľúto aj s tým prestať niekedy keď schudnem...naučila som sa správne jesť a aj jesť veľa zeleniny :)

Annika1987

baculka, mne sa ten tvoj dnesny jedalnicek zda v poriadku, ja jedavam asi tak podobne ako ty, ja mam tiez problem zjest naraz vacsiu porciu... ale ja som odmalicka malo jedla, ja dokazem zjest vela iba sladkosti :D

Daniela4

ahojte baby tak ako???
no víkend u mňa celkom na nič, ako stále.
prehrešky boli a tak.
No ale dneska ako celkom ok aspoň podla mňa. hh
Len ako mam pociť že som strášne nafuknutá a pri tom som nič také nejedla ale dosť veľa vody pijem tak či to nebude náhodou to. Tak baby držte sa! ;)

sloniatenko

baby mam otazocku ked som jedavala normalne bez prehreskov teda viete jak to myslim ked som fajt jedla dobre a mozno raz za viac ako tyzden som si dala nspr jeden bonbon taksom rozmyslsla preco chudnem tak maalicko viete ved sme to tu rozoberall.tak som rozmyslala ci to neni nie moc pravidelnou stravou.ja som rano vstala a niekedy mam ranajky aj po skoro 3h od zobudenia desiatu kedy je cas niekedy ju mam zaroven s ranajka a potom do obeda uz vacsinou nic. potom niekedy obed az o 14h niekedy az o 16:30h a medzitym chute a potom niekedy zjem hluposti..a vecere bud okolo 19-20h alebo o 21-22h podla toho kedy robim...