Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Annika, ja som 0-ka, ako ty :D, ale Rh-faktor +. Ja jem minimum peciva a aj to len spaldove a len rano. Najlepsie sa citim, ked jem mäso + zeleninu (salat, alebo dusenu), idealna kombinacia je dusene hovädzie mäso + brokolica, to je uzasne, to mi vytravi len tak ani to nevnimam, lahke brusko uplne. Intuitivne som vzdy neznasala bravcove mäso a kacku a presne tieto dva typy mäsa su pre 0-ky nevhodne, ale ryby, hovädzie mäso, hydina, vajicka, to je super vsetko. Rovnako kyslomliecne vyrobky, tvaroh tiez mozem.
S tym pohybom suhlasim, tae-bo je pre teba uplne idealne! To ta nabije energiou. Podobne vhodny je beh, tanec, korculovanie, proste vsetko, kde treba dynamiku a silu.
Ja som isty cas svojho zivota nejedla ziadne mäso a stravovala som sa ako vegetarian, mala som nadvahu 10 az 12kg, bola som neskutocne unavena a mala som akne. Mala som pocit, ze ma ta strava zabija, hoci bola super zdrava...
Po prechode na pre mna vhodnu stravu podla krvnej sk.0 som schudla na pre mna idealnu vahu, plet mam uplne cistu, dobre mi travi a mam ovela viac energie.

Annika1987

cica1988, vitaj medzi nami :) napis nieco viac o sebe, o svojej historii, ci si bola vzdy pevnejsia alebo si pribrala kvoli dietovaniu, kolko vazis, ake mas miery, aka si vysoka, kolko mas rokov, kde zijes, aku mas krvnu skupinu a tak :D co ti len napadne, my sme tu strasne zvedave :)) a ci sportujes a odkedy sa snazis schudnut :) predstav sa nam :)

Annika1987

Maoam, tak to s tymi malinkymi porciami sedi na mna ako na nulku! :D od detstva s tym bojujem a aj teraz som kvoli tomu u kolegov tercom vtipov, ale ked nejde, tak nejde :D

Annika1987

babulky, to s tou krvnou skupinou asi bude pravda :D ja som 0 negativ a asi preto to taebo tak zeriem a este citim, ze chcem pridat :D a co sa tyka jedla - cista rastlinna strava ma doviedla az do nechutenstva, ze som uplne prestala jest, pamatate si to.. :)) ale mlieko, syry, hydina, tuniak, na tom ficim kazdy den a moje brusko je spokojne :)) dakujem za vysvetlenie :)
a btw. som uplne prestala jest pecivo a vobec mi nechyba ani nejde na chut, to ma dost prekvapilo... asi tiez suvis s mojou krvnou skupinou...

cica1988

Ahojte baby!
Rada by som sa k vám pridala. Už ma nebaví kukať na to rastúce bruško a boky. Moja strava je strašná a chcem zmenu!! A toto teplo ma ešte viac motivuje k zmene :) Som stále unavená a pleť mám ako po žúrke. No hrúza. Takže zmena je v mojom prípade potrebná.

Maoam

Danka, ty si ako A-cko rodeny prirodzeny vegetarian :DD, takze intuitivne si to spravne robila, vsetko. Ja mam doma A-cko a my normalne varime vzdy dvojako, lebo sa to inak neda. On je cely obilovy, miluje ovsene vlocky, pecivo, ovocie, atd., ja to vsetko uplne neznasam. Ja musim mat velmi casto hovädzinu, na tej ficim, k tomu brokolica, huby, mam velmi rada lesne plody, inak ovocie ine nejem, len tie lesne veci. TAkisto je pravda, ze A-cka su vhodni pre jogu, pilates, mna to strasne nudi :DD, ja potrebujem akciu :DD, nieco rychlejsie. Acka maju aj iny spankovy rezim, ine povahy, 0ky su prirodzeni vodcovia a vedia byt dost dominantni, su taki 'tahuni' v kolektivoch, aj v rodinach, Acka su skor taki, ze sa zdruzuju do skupiniek, skor tak plynu s prudom, nejak extra nevytrcaju z radu.
Kazdy ma svoje osobitosti, je dolezite poznat svoju krvnu sk., clovek sa docita a pochopi velmi vela o sebe. Aj napr. oo tom, ze k akym ochoreniam clovek inklinuje, presne to sedi! Napr. ja som vzdy prirodzene nikdy nedokazala naraz zjest velke mnozstva jedla. Typicke pre 0ky, ze zjedia len mensie mnozstvo, viac jedla naraz nedokazu stravit. Acka dokazu kludne aj trojchodove menu v pohode zvladnut.

Helus

dana660 ozaj mne byva zle z mliecnych ale vcera jogurt a ok,inac rezen by som ani nestravila,mam to odskusane,bolesti zaludka + hnacka.ostanem verna tomu,co mi nesposobuje zdravotne problemy .teraz sa citim uzasne,ziadne tlaky na zaludku,ani nic podobne.

Helus

Sloniatenko nafuknuta si preto,lebo ked sa zdravo stravujes,a nehresis,tak je ok,ale ako nahle sa prezeries,a miesas jedlo hala bala,tak si nafuknbuta,tot moj nazor,aspon mne tak byva.Snazim sa jest ukazkovo,teraz som mala privarok z hrachu sucheho+ oipeceny chlebik k tomu super olovrant jablko+ jogurt vecera spenat + vajicko.Drztre sa babulky moje.

dana660xz

uplne suhlasim s maoam aj annikou. a co sa krvnych skupin tyka tak dvojnasobne. vidim to na sebe aj partnerovi. partner je nulka, cvici bojove umenie, a jeden tyzden bez masa a je "mrtvy". chleba ani nejedava moc. ale ked hej, tak naozaj pribera. tiez ma najradsej tvarohove kolace, nez nejake sladke dzemy. ja som Acko a ja zivocisne veci nemozem ani citit. este ked som ani nevedela, ze existuje nejake stravovanie podla skupin som sa stala vegetariankou. postupne vylucujem aj syry a ine zivocisne veci. a je mi z toho dobre. neviem ale ako su na tom bckari. kukni tuto stranku, urcite ti to pomoze:www.zdravejedlo.sk

dana660xz

:(((( zdochol mi net a taky pekny prispevok som mala napisany pre sloniatenko... no nic skusim este raz :)
sloniatenko nam tu ide o to, aby sme si nasla kazda zdrave stravovanie, ktore je trvalo udrzatelne po cely zivot. na to nam je treba ten system a volu a aj motivaciu. ak teda ty zlyhavas, nieco nie je naporiadku. alebo sa nasilu chces starvovat tak, ako to nechce tvoje telo, alebo ti chyba motivacia a vola. a ako pisala annika, ze co ju zmenilo. ja neviem ci ja som uz zemenena, ale kazdy den sa presviedcam o tom, ze co robim, robim spravne. kazdy den hladam nove a nove informacie o zdravi a spojitosti so stravou. a informacie mi naozaj pomahaju. a taktiez mi pomaha vedomie, ze takto vyzerat nechcem, nie som stastna, obmedzuje ma moje telo a mozem si za to sama. radsej ozeliem horalku v prospech toho, ze si mozem obliect kratke tricko. musis si aj priority urcit, musis mat motivaciu a ciel. popremyslaj, hladaj co je zle, preco to tvoje telo nezvlada, ci robis to co robis spravne a tak. sloniatenko musime vytrvat, ja verim tomu, ze sa z tohoto snazenia raz stane rutina. drzim palec!!!!