ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dana- dobre poslúchnem ťa :)
baby keby ste vedeli čo som včera našla v grhamovom rožku keď som si robila desiatu fuj :( nejdem vám hovoriť ani čo to bolo
dnes som vstávala 02:45 išla som do BA, tak som si o 3:00 dala rožok+ zelenina+morčacia šunka, o šiestej to isté a o deviatej tiež a + hruška nevadí že som dnes zjedla až tri rožky a že som už o tretej ráno jedla?
Annika a čo sa týka toho nafúknutého bruška..ja som kadečo pojedla tieto posledné 3 dni..fakt som ho mala včera ako tehotná..ešte ma aj tak divne pobolievalo..Dnes už je to super...bruško sfúklo (i keď nie 100% ale do konca týždňa sa to spravý ) lebo doslova nemixujem jedlá..
Joooj a viete čo baby? V robote jedna dosť taká rúča baba drží diétu (aspoň čo som započula)..na obede sedela len s nejakými suchármi a všetci naokolo z rezňami a šalátom..chúďa tá sa musela inak trápiť :-(
Ahoj kočky moje :-)
Danka nerobím 12-tky ..budem len niekedy :-)
Annika ďakujem krásne za podporu veľmi si to cením :-)
Takže dnes to bolo super čo sa stravy týka..takže raňajky o 4 ráno..potom o 8 iba čistá zelenina o pol 11 obed v robote ( Kuracie soté na zelenine, ryža a zeleninový šalát ) Polievka: nejaká cibuľová..a teraz slepačí vývar s rezancami :-) Super nie??? Joooj a ešte sa musím pochváliť..dnes sme mali na výber v robote napr. moravské buchty, rezeň a zemiakový šalát...no samé takéto...odolala som a dala som si zdravšiu verziu :-)
Večer si dám už len nejaký jogurt alebo niečo také fajné :-)
baby, ale co sa tyka toho obedu ako pre banika, no je to tak, mna na to kedysi upozornila kolegyna, ktora nikdy nezjedla viac ako 5 lyzic z polievky a druhe zjedla bud bez prilohy alebo taku vacsiu polovicu. prisli sme do kanclu, no ja som este hodinu bola uplne mimo ako otarena a ona si poskakovala so sanonmi, dobru naladu mala. ja unavena, mrtva, ani mozog mi nefungoval. myslela som si, ze ked budem jest tolko co ona, tak zahyniem od hladu, ale cuduj sa svete nie :) a ked si pred obedom hladna, tak si daj troska silnejsiu desiatu nez banan, ten rychlo odide zo zaludka. skus jogurt a vlocky napriklad. alebo knackenbrot s volacim, alebo dve jablka. ja tie po desiate vyhladnem este viac :) a o kolkej chodis na obed? o dvanastej?
cica1988, spravne by si mala pit max. pol hodinu pred jedlom a dve hodiny po jedle, co ja ale urcite nedodrziavam :) ale urcite aj privela vody v plnom zaludku ti neprospieva, tak skus pit radsej vtedy, ked mas trosku vytravene. a este - ovocie vzdy iba na prazdny zaludok, lebo v kombinacii s inym jedlom to kvasi a potom sa nafukuje brusko :)
Annika1987,dana660xz: som rada,že radíte. Normálne sa teším. Aspoň konečne zistím, že kde robím chyby a nebudem z toho taká zmätená. :)
A rada by som dala aspoň tri kilá dole a to bruško spevnila, lebo to už nevyzerá pekne.
Ja veľmi rada raňajkujem :)
A pijem vodu stále, keď sa dá. A v zime som na čajíkoch. Takže toto u mňa nerobí problém. Len po takom obede + káva (plný,prekyslený žalúdok) a na to popíjam vodu, tak na večer vyzerám ako tehotná :D Preto logicky niekedy nezvládam olovrant.
A aj mňa rozosmialo to, že obed ako keby som pracovala v bani :D
Ale s tým necukrovaním kávy,hmmm, tak to bude ťažký oriešok...
Inak ja sa dobre naraňajkujem o takej pól siedmej, o desiatej desiatka (dnes ten banán),ale do obeda mám už vlčí hlad, tak potom sa strašne najem. Neviem ako by sa to dalo zmierniť. Lebo už som to skúšala, že som si dala bebe keksík (to dobré ráno), ale zas na obed som nemala chuť vôbec nič zjesť. A večer som to doháňala. To tiež nie je bohviečo...
A ešte cvičiť by som mala začať :) Ale to sa dá.
cica1988, necukri si kavu, navykni si na to. a ten popis, ze obed akoby si pracovala v bani, co napisala danka :DD tak ten ma rozosmial :DD ale ma naozaj pravdu. ani sa necudujem, ze sa citis ubita. menej peciva skus, menej priloh, ak si davas aj maso na obed. biele pecivo nahrad grahamovym (pozri si, ked umyvas bielu muku z taniera, ako sa lepi na tanier a tazko ide dole, naproti tomu grahamova muka ide prec lahko - a takto to funguje aj v tvojom traviacom systeme...). a nepapaj sladke, dovol si sladke napriklad cez vikendy (tak to robim ja a nepriberam). a vela pi - bylinkove caje alebo cistu vodu.
no cicus, aspson ranajky a desiata je OK. po tak vydatnom obede sa ani necudujem ze si nedas olovrat :( daj si polievocku a nabuduce nachaj jeden kopce ryze, alebo najidealnejsie ju nejedz. na olovrat si daj radsej zeleninku alebo acidko a na veceru sa skus vyhnut pecivu. neboj sa u teba to pojde jedna radost! pravidelne papas, co je podla mna tazsie sa naucit ako to, co treba zjest. a dokedy by si chcela byt fit?
Tak večera u mňa zvykáva byť rovnaká ako raňajky. Takže tam by som sa mala polepšiť. A olovrant niekedy nemám a niekedy si dám nejaké to ovocie. Alebo taký keksík, na ktorý mám teraz takú chuť :)