Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

vitaj cica snad ti to pojde :)
no ja vcerana navsteve som zjedla dve zemiakove placky trosku zmrzky a dva horke bonbony a doma som si na veceru dala jedno volske oko jednu mrkvu redkovku a kusok toho udeneho egecheese chuti ako parenica :) no a dnes rano chlebik maslo a dve redkovky a mam caj rooibos+voda a dam si ananas a obed ete neviem.dakujem vam baby za vsetko

sloniatenko

maoam annik danka helus dakujem krasne za kazdu jednu radu.no nafuknuta byvam i ked jem zdravo ale je to menej o dost menej ako ked jem zle.ja naozaj neviem preco ma to vzdy opusti..zacnem chudnut tak sa tesim varim nakupujem zdravo a straaaasne moc sa zo seba tesim ale vzdy ako schudnem asi 2-3kg tak upadam znicoho nic. nejak neviem ist dalej a nema to pre mna akosi vyznam zrazu a kym sa zas nakopnem mam tie dve kila spat....

Helus

aNIKA ALKOHOL TI MOZE SPOSOBIT PRIRASTOK,ALEM VED VECIEROK NEMAS KAZDY DEN.jA SOM ABSTINENT,CELY ZIVOT,TAK MNE TO NEHROZI,SI DAT POHARIK.MNE TO VOBEC ANI NECHUTI,A PREDSA CELY ZIVOT BOJUJEM S VAHOU- .BACULKA JA SLIVKY MAM AKO 1 JEDLO PO PSYLLIUM,A POTOM ZVYCAJNE JEDAVAM KOPEC OVOCIA TO MI ROBI DOBRE ALEBO OVSENNU KASU.SEM TAM SOM MALA JOGURT+ PECIVO,ALE BOLO MI VZDY TAZKO A BLBO OD ZALUDKA,ZAJTRA IDEM VYSKUSAT TEN CHLIEB,UVIDIM.PARM KRAT SOM MALA AJ ROHLIK S MEDOM A MALA SOM KYSELINU.

Annika1987

baby, my mame zajtra velku firemnu akciu, rada by som nieco aj popila... a pozajtra, vo stvrtok, sa meriam... tak uvidim, ako to cele dopadne. aky mate nazor na alkohol pri chudnuti? lebo este ten centimetrik by som rada z bokov dala dole

baculka

Annika1987 : s tým obmezdením sladkého postupne je super nápad, idem to skúsiť , dakujem :)
No s tým porovnávaním je to také ťažké hlavne ked viem, že taká nebudem hneď, aj ked je to na druhej strane pozitívne, pretože mňa baví snažiť sa stáleo niečo, a starať sa oseba :) a dokonca ked človek pomaličky vidí výsledky, má naozaj radosť zo života :)

Helus : To je super , fakt to niekedy vyskúšam :) a to máš aj namiesto raňajok ? alebo potom ešte niečo ?

Helus

ANIKA 1987 ALE VSIMLA SI SI,ZE MLADE 18 ROCNE SU NIEKTORE ROZKYSNUTE,DNES SOM TAK KUKALA,NA ZASTAVKE,A POMYSLELA SI,ZE SOM Z NICH POLOVICKA.OPROTI MNE DNES ISLA BABA V TRICKU A MALA ASI 100 KIL,MOHLA MAT TAK 16 ROKOV,TA BUDE MAT CO ROBIT,KED BUDE CHCET DAT KILA DOLE.PIJEM VODU A IDEM SI UVARIT NEJAKY CAJ CHYTA MA HLAD.

Annika1987

cica1988, mnaaaam, dobrotu si si spravila na veceru... dala by som si s tebou :))
no tak tu v Bratislave to je pravda, same vychudnute krasky... :)

Helus

baby moje som tak rada ze prispievate.Baculky vecer ich namocim takych 6 kusov,a rano su uplne mekkulinke,a tu vodu vypijem.Citala som to v knihe to je moje nastartovanie do noveho dna.Inac ten salat baculky musi byt super,zajtra si asi spravim na poobednu do prace.

Annika1987

babulky, neporovnavajte sa :) vzdy myslite iba na seba a na seba predtym, ako ste chudli. je to tazke, ale ide to :). a teste sa na to, ake este krasky budete :).
baculka, dost mas rada sladke, vsak? :) skus si dat na ranajky zoparkrat po sebe to, co papas, ale bez toho dzemiku, len s ovocim. si naucena na sladsiu chut, ale odvyknes si od nej a ovocie ti bude stacit :). a popoludni uz by som si uz tie hrozienka nedala. ale papas inak pekne, fakt je super, ze pravidelne a tak pestro :).

cica1988

Tak baby, teraz vám spravím chute!
Na večeru som mala šalát,no ale z čoho!
Čínska kapustička nakrájaná na menšie kúsky,rajčina tak isto.Ďalej mozarela syr na kocky,nadrobno jeden kúsok cesnaku a na koniec kôprový light dressing.A trošku soli. Tak to som si pochutnala!;-)
A to vôbec nejedávam takéto na večeru. A ešte ma to aj zasýtilo!
Ahoj Helus! Už som tu čítala pár tvojich príspevkov a páčili sa mi.
A aj ja som si všimla,že tu po Blave behajú samé štíhle baby. Bývam tu len pár dní.He-he! :-) Ale ma to motivuje,aby som aj ja niečo robila so sebou.