ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
helus dnes urco nepojdem do auparku, nemam akosi cestu :( ale idem si tam vybavit do golemu vstup, zamestnavatel mi polovicu hradi, tak tam budem varena-pecena :)
sloniatenko tak toto poznam :( taky zraci den, furt jem a furt som hladna...
pocuj a neskusala si jednoducho sa zapriet a povedat si a teraz vydrzim tri hodiny nejest? po pard noch si zvyknes, uvidis. lebo z toho si podla mna nafuknuta. lebo das si ranajky, uz sa to tam travi a miesi v tom zaludku a potrava je napolovicu stravena a sup tam s ananasom, co neni dobre, lebo zaludok ma zacaty jeden proces (ranajky) a je v polovicke a ty tam supnes druhy (ananas) a stym treba ist odznova. a zaludok ti tym padom ten mix v bruchu dobre nestravi. nieco sa dostava zo zaludka dobre nestravene a v creve to potom doslova hnije, kym je to schopne odist. a preto si nafuknuta. teda podla mna. ja som si zo zaciatku pomaly minuty pocitala do dalsieho jedla, ale teraz je to uplne automaticke, brucho sa ozve tak 2,5 hodiny po jedle, dam si pohar vody a po troch hodinach papam zas. musis sa tu pravidelnost naucit sloniatenko a bude to vsetko jednoduchsie. ak sa ti neda tie 3 hodiny, ze je ti to vela, skus najprv dve hodiny a postupne to natahuj az sa dopracujes k tym trom. ale ak trepem blbosti opravte ma baby, nerada by som zle poradila.
Dana 660 ked prides do Auparku vyhladaj ma a ja ti ukazem moju forku so asi 86-90 kilami.Dnes si ju dam do penazenky,odpadnes.Priatel ked ju videl chcela som aby ma poznal s kilami,odvratil hlavu,a povedal zahod ju strasne.Inac rada vas spoznam aj na zivo.Sloniatenko moje ty si robis zo vsetkeho vycitky,ved to nemozes,psychika stale pracuje,a ty upadnes do depresiu.No tak hlavu hore a bude dobre.ja som minule tiez zjedla cely ananas a usta som mala vyzrate musela som ist do lekarne,a mam taky gel na jazyk bolo to utrpenie,nadavala som si,bolo to minuly piatok.A veru ten gel mi pomohol,mam z neho,este pre pripad.
ahoj danka ale zjedla som ho fakt dost.no ale neva :)
ale co ma viac zaraza je ze dnes som mala ranajky potom ananas ale ja uz som si zjedla aj obed!!!!
ahoj sloniatenko no ja som bola sklamana preto, lebo nebola taka usmievava ako si ja helus predstavujem a nevyzerala ani na 61 kilo a vyzerala aj na starsie nez kolko ma helus. a ja som nevedela, ze to nen helus, az dneska rano som sa to dozvedela.
a ananas je uplne super, obsahuje bromelin- ktory spaluje tuky a pomaha stiepit bielkoviny. takze ziadne vycitky pre ananas, lebo ten je zdravuciciky.
cicus a aj ty si z BA? my sme tu vlastne skoro vstky z BA, mame posilu z Oravy, a danielka je odkial, baculka tiez neviem...
ahojte ano som tu aj ja :) ja som zjedla skoro cell mensi ananas.to asi neni nic moc ze?ale mam z neho dost odpadu :) no a idem makat zachvilku :(
Ahoj sloniatenko!
Som rada, že si tu aj ty :)
Ten eggecheese som ešte nejedla. Tak to okukám v obchode, že čo to je zač.
Som rada, že niektoré z vás sú aj z Blavy. Možno vás raz okukám aj na živo :)
A dnes som mala na raňajky tmavý rožok s nátierkovým maslom a paprička. Teraz som si dala na desiatu banán+müsli tyčinku.
Ahojte baby moje zlate.Dana ja by som tiez ta rada spoznala,skoda ze som mala vcera volno,do pekla.Ale dnes uz som v praci nastupujem az o 17 do piatku,a sobotu + nedelu mam mat volno.Sloniatenko ty me nestvi,ides dalej,aj ked si jedla cele zle vcera.Ja som mala tiez minule vycitkly,naco som tu margotku jedla,a idem dalej.Ziadne stresy,ved jeme zdravo,a sem tam sa prihodi,mne malo krat,ale tiez som len clovek.Ja som dnes mala rano psyllium a za 1/2 hodku ten chlieb+ syr platkovy+ platok sunky+ uhorku salatovu.A grga sa mi z toho.Ale zajtra bude ovsenna kasa to viem isto.Teraz pijem kavu+ caj.Inac Danka my mame na plastoch menovky,a ja som na kratko ostrihana s melirom.ked pojdes do Auparku tak sa zastav,rada ta spoznam.Baby dnes robim na obed zapekany karfiol.a zeleninovy salat+ karfiolovu polievku.Drzte sa a sloniatenko ideme dalej sme zienky bojovnicky predsa,a ideme sa tahat dalej.ja uz som na svojej vahe dnes som sa vazila.Inac uz 2 mesiace nechudnem,ale udrziavam sa a to je hlavne.Som spokojna,ale este sa budem vbiacej snazit dat 2 kila dole.Pride zahrada pohybu bude dost.
ahoj danka a preco si z tej baby bola taka sklamana?no ja nemam skusenosti s tou hrou tak neviem danka nebud sklamana ved ty si sikulka :)
no ja si dnes na obed robim:v paraku kare 130g+180g pareneho zemiaku+cerstvu parenu mrkvu+parene mrazene struky a hrasok+som maso okorenila psolila a zemiaky trochu posypala petrzlenovou vnatou a tusim oreganom ci co.tak som zvedava ake to bude.ale zachovavsju sa takto vitaminiky :) a potom neviem mozno biele acidko?a vecera?hm mozno spenat.danka ako jedavas toho egecheesa?
ahojte babule :) helus ja som bola vcera v auparku a nedalo mito, tak som ta isla omrknut a bola som z teba uplne sklamana, a teraz si ma potesila, ze si to nebola ty :)divne, ze? bola tam taka blondinka a vobec nesplnala moje predstavy o tebe, som rada, ze si mala volno :D
babule, no ja som vcera zjedla jednu subway bagetu zeleninovu a potom este doma chlieb so syrom. HROZNE! uplne ine veci som mala na plane jest. opusta ma moja sebareflexia :) ale vecer som si uvarila spenat spohankou. tak to mam dnes na obed. a idem cvicit- bodyboxing, tipujem ze to bude nieco ako tae bo. tesim sa. a chcem sa naucit hrat squash. mate niektora skusenosti?