ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Daniela4:
No pekne, ked ráno vychádzam z domu cítim sa super, a poobede samé štíhle ženy vonku až chcem zaliezť do kúta :/ :)
To psyllium nemá takmer žiadnu chuť, záleží od toho s čím ho jedávaš :) ja si ho dám do 2dcl pohára ( 2malé lyžičky psýllia) s vlažnou čistou vodou a vypijem na ex. Potom pomaly pijem zel. čaj, kt. mám už pripravený v inej pollitrovej šálke :) Kupujem si ho v bioshope ale myslím že to mávajú aj v lekárni :)
Helus : áno, džemíky milujem neskutočne, mám obdobia kedy sa mi ich darí nevšímať, ale konk. teraz mi veľmi dobre padnú takéto raňajky, aj ked tie ovsen. vločky budem musieť opustiť kedže ma z nich VELMI nafukuje :/
Skúsim teda jesť menej tých džemov, je pravda že ma pochytí chuť aj poobede čo nie je veľmi dobre, myslím že by mi len prospelo jesť menej sacharidov poobede :)
A oriešky + sušené ovocie to je droga pre mňa :) Niekedy skúsim tie slivky , v čom je rozdiel ked ich večer namočím ? :)
baculka vidim,ze tiez vyjedas orechy+ hrozienka.Aj ja to jedavam.A vecer som si zacala namacat susenne slivky.To je moje 1 jedlo po Psyllium.A potom uz pokracujem,dalej.A rano v pohode idem na Wc.
Baculka vidim,ze jes dost dzemu,to ho tak lubis?Aj do ovsakov si ho davas.Co keby si ho vynechala,inac tie ranajky mam rada aj ja take.Ale zajtra budem mat na ranajky chlieb natrety s maslom+ syr 30% a uhorku.Skusim,ci mi to pojde dole krkom.Ja mam radaovocie,a ovsenne kase na ranajky.Skusim trochu ovocia ubrat,co to spravi s mojou vahou.
Ahoj CICA1987 vitam ta medzi nami.Baby ja som dnes mala volno,neplanovane,veduca nam dala,lebo by sme tahali 2 tyzdne v kuse.Bola som cely den v pohybe,doobeda som umyvala okna,a poobede som bola s vnuckou na 3 hodinovej prechadzke pri Drazdiaku.Bolo super,a mali sme aj ovocie v krabicke hrozno,jablka,hrusky.Citim sa nabita energiou.Tie krvne skupiny fakt maju co do seba.Stretla som dnes jednun znamu ona je tiez A-CKA.a debatovali sme spolu o jedeni.Pokial drzala 28 dnovy detox od Macingovej,tak schudla 6 kil.Potom sa zacala stravovat aj maso kuracie,morcacie,tak nwschdla nic.Ale ide naspet na recepty od Macingovej,robia jej dobre na travenie.Ja by som mohla aj vo vecernych hodinach pecivo,ale vobec mi nechyba.Zajtra robim zeleninovu polievku karfiol,mrkva,celer,karelab,hrasok a hodim si tam uvarenu pohanku.To budem mat na veceru.Skusim taku zmenu vecer jedavat polievky.
Baculka
ahoj tak aj ja si to myslim ;) no len ja a ja nesom chudá :/
Chcela som sa ťa spytať či ti chuti toto psyllium? ako chudí a kde to kupuješ ? a ako si to pripravuješ? ;)
Ahojte baby :)
Takže po 2 dňoch nafúknutého brucha, som prišla na to že to bolo z ovsených vločiek, už dávnejšie si pamatám že sa mi to stávlo, ale vtedy som ich jedávala aj s mliekom a myslela som že to bolo z toho, ale očividne nebolo :/
tkaže DNES:
6.00 psyllium+ 0,5l zel. čaju
6:45 2 veľké nakrájané banány, biely jogurt, hrozienka, kokos, marh.džem
10:30 2malé krajíky domáceho chlebíku s maslkom a čínskou kapustou
14: 15 3miešané vajíčka s ľadovým šalátom , paradajkami a čínskou kapustou
+ 2 hrste vlašských orieškov a hrozienok ( zas poobede nejaká blbosť, už asi 3 dni po sebe si dám poobede dosť tukov a sacharidov, najmä tých orieškov)
18:20 cherry paradajky ( cítim sa dosť plná, tak som si dala len to na večeru )
Baby ja len že nezdá sa vám že po meste stretávate samé chudunké baby ? :D neviem či to je len tým že si to moc všímam ale 8 z 10 má dokonalú postavu, neviem či mi už šibe alebo je to fakt tak :/
anika- rozkrojila som rožok a vo vnútri bolo akési slizké mäso...mama sa smiala že je to potkan...a kázala mi to ukázať v obchode nech to dajú dodávateľovi!!!...a keď pečivo nepapáte...všetko sa tak robí či šunky, syry, pašteky..počula som dosť o tom....snažim sa to jesť čo najmenej
Ja tiež pečivo nejem večer :-)
No tak zajtra si dám na obed farebnú cestovinu so syrovou omáčkou. To sa mi zdá byť z nášho obedového výberu najlepšie. Ale asi na tom niečo bude, že netreba to preháňať na obed, lebo fakt je potom človek ako pripečený. Veď chúďa telo má čo robiť, aby to spracovalo, nieto ešte vykonávať inú činnosť...A na obed chodím o dvanástej.
Díky za rady! od zajtra testujem. A dnes večer si ešte musím rozmyslieť, že čo by bolo dobré...ale už viem, že nie pečivo.
kiki, poveeeeeedz :D ja uz pecivo nejem :D