ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko a co s tym teraz planujes robit?
maoam neberem nic ani nemam daake problrmy len ja sa zo vsetkeho dokazem stresovat aj z blbosti proste.
franzi ahoj ja viem ze sa to da ved ja sama som skoro bez problemov chudla od januara a bez toho aby som jedla hluposti ale proste ja vzdy ked schudnem take dve kg tak prestanem a zjem co vidim a pritom predtym to bolo v najlepsom poriadku ja neviem preco sa mi to deje a to som sa este nedavno tesila jak ma to chudnutie moc bere ze sa tesim z toho ze som rada ze ma to naplna
ked uz ovocie, tak LEN doobedu namiesto ranajok a desiatej spolu, cize do tej 12tej len ciste ovocie, to aj lahko vytravi a nekvasi to, lebo sa to nedostane do zaludka, kde este nie su dotravene ranajky, ktore boli najskor nejaky chlieb, alebo ovsena kasa, jogurt a podobne
niekde to uz pisala tusim watermelon, ze ked ovocie, tak len extra, rano a na desiatu ale LEN ciste ovocie, ziadny jogurt, ziadne vlocky k tomu, nic ine iba surove ovocie
je to tak, ako pise Franzi, jedalnicek typu kazdy den ovocie, casto pizza, bagety ci ine vyrobky z muky, kolaciky (vikend) alebo nebodaj sladkost aj cez tyzden si moze dovolit asi len baba,ktora sa uz udrziava a ma okrem toho spustu pohybu kazdy den a aj niekolkokrat do tyzdna cieleny sport aspon 4x po nejakej hodine, hodine a pol
na schudnutie toto fakt nie je, toto je na pribratie
ja nastastie prirodzene NEmam rada ovocie, okrem citronov a lesnych plodov, to jedine zjem, ale z minulosti kedy som ovocie jedla, viem, ze je to ako sladkosti, z toho sa nechudne, vobec
uz ked to clovek nevie bez nicoho ovocneho vydrzat, tak radsej pit ovocne caje s citronom, alebo si rozmrazit maliny alebo cucoriedky, ktore sa daju kupit, to je lepsie a ma ovela menej kalorii ako banany, sladke mandarinky atd, jablka su tiez take zradne, z tych sa dost lahko pribera
Je to tazke najst tu spravnu cestu :-//.
Ahojte baby!
Uz som si s vami par krat pisala, a potom bola leniva, ale citam vas pravidelne. Super ako sa vam dari! :-))) Sloniatenko pisem hlavne koli tebe! A hlavne suhlaim s Maoam. Moj nazor je, robis casto a vela vyjnimky same sladkosti, sem tam piza atd. Ak chces naozaj schudnut, musim sa zatnut a ist tvrdo za svojim cielom! Da sa to ver mi! Ziadne vyjedanie cez vikendy, kolaciky na to musis zabudnut. Toto nie je kritika, vykusaj a uvidis pojde to.
Sloniatenko, no citam, ze sa to dost zvrhava teda, od rana si pisala, ze si zjedla dva chleby, maslo, redkovka, caj, potom ten ananas, potom kare parene so zeleninou, potom bola bageta a este 2 cokotycinky, no mame 14:30...je toho od rana fakt velmi vela, to ti nema stihnut medzi tym ako vytravit, to ti bude zasa kvasit v bruchu a budes ako balon
mas nejaky psychicky problem, mozno ho potlacas? aky mas inak den cyklu, si nejako okolo ovulacie alebo pred MS? alebo beries HAK? ak beries HAK, pazravost byva aj z toho...a mozno mas nejake uzkosti alebo depresie a zajedas to
ahoj maoam som rada za kazdu radu a z ovocia jem hlavne mandarinky obcas ananas a malo kedy kiwi vacsinou furt mandarinky.ja som tieto dni uuplne mimo vobec ma to nenaplna..necitim sa dobre..
ahoj helus no ja nezvladnem jest ovocie len nalacno praveze mne sa vacsinou ziada hned po ranajkach :(
baby ja uz tlacim 2coko tycinku a bageta bola...myslite ze je to stresom?lebo ja si vsetko moc berem...nemozem niektorej z vas napisat na mail?alebo napistr na martina4@post.sk ak nevadi potrebujem sa niekomu vykecat...a tak
Sloniatenko, z toho co citam, co si pojedla, si myslim, ze jest dost velke mnozstva (najmä posledne obdobie) a aj poobede a vecer, dost niekedy miesas, co moze napomahat tomu, ze sa ti potrava v traviacom trakte drzi dlhsie ako by sa mala a kvasi ti to tam. No a na zaver: jes dost vela ovocia, tak moc neschudnes, viem, ze to znie kriticky, co pisem, ale treba hladat chyby, ked sa ti nedari - chap to prosim tak a neber to akoze proti tebe osobne :-). Ovocie je ako sladkosti, takze bud ho uplne minimalizuj, alebo zvol kyslejsie, ci s menej kaloriami a nejedz druhy ako banan a podobne, tie su strasne sladke a dost kaloricke.
Sloniatenko skus si davat ovocie len na lacno,teraz dost o tom citam,to kvoli tomu kvaseniu v zaludku.ja mam perfektnu karfiolovu polievku+ zapeceny karfiol.Same zdrave veci.A olovrant bude karelab+ kleopatra syr,a vecera polievka,a ked budem este hladna tak asi mozarella,ale to uvidim.Inac dnes som stretla znamu,a ta hikala,ze jaka som chuda,co som robila,a ja jej nato,zmena zivotneho stylu+ stravy,a isla som prec ta nechapala,ponahlala som sa.Ze co sa so mnou deje,a ja ze nic,citim sa vyborne.Budu klebety,ale mne to nevadi,ze vraj vyzeram strasne staro v tvari.