ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
joj baby tak ja mam tento tyžden riadne športový :)
každý deň 100 brušákov, 100 drepov, 100 x cvik na nohy,
45 rýchla chôdza pondelok, včera 35 min. bycikel ešte som vládala po 4 hodinovej ceste z BA a dnes bude znovu rýchla chôdza...
takto to skúsim do piatku, v sobotu nemôžem pretože letím do zahraničia ale pridem v sobotu v noci a v nedeľu uvidím...cez týždeň mám aj telesnú v škole cvičíme aj aerobic, takto makať budem aj budúci týždeň vtedy mám dostať aj svoje dni a po nich zas o dva týždne by som sa odvážila no ak neschudnem ani kilo tak ma hodí o zem :)
a baby tak som vás čítala že kvasenie v žalúdku ja ja sa správne stravujem všetko skoro robím dobre a na veľku potrebu idem 2 krát za týždeň to je zléé :( keď som sa ešte takto nestravovala pred dvoma mesiacmi tak som šla aj každý deň....a teraz neviem...už to mám tak odvtedy ako som začala chudnúť
baby, inak mna by zaujimalo, tie, co byvate v BA a vravite, ze mate pocit, ze 80% bab je tenuckych, ez ako to ony robia :DDD a to ake myslite, velkost 36 ci 34 alebo menej? :DDD len ma to zaujima
no baby, mi hovorte, ja by som pocitovo aj vizualne najradsej dala dole este aspon 6kg tuku :DD
tiez to zrobim tak, ze si nalepim fotku modelky, co sa podoba na mna, haha :DDDD dobry napad, baculka
Ahojte kočky :) ako tak čítam asi aj v tom chudnutí si raz hore raz dole, ja som to mala asi pred týždňom ked som tu písala po dlhšej dobe. Nahnevala som sa sama na seba, na telefone som si dala pozadie mojej oblúbenej modelky , na kt. sa trošku podobám a idem si za tým, vždy ked som na tom horšie, pozrem sa na mobil a poviem si ze JA CHCEM SCHUDNUT, nie je moja mamačo cche aby som schudla, ani moj priatel proste ja a iba ja s tým mozem niečo robiť. Mne proste pomáha takéto hecovanie a hlavne ked si odpustím sama sebe :)
Ja mám teraz pred menzesom a cítim sa aspoň o 3 kg ťažšia takže sa radšej nevážim teraz.
a dnes som jedla takto :
6.00 psyllium + 0,5l zel. čaju
6:30 biely jogurt + nakrájaný banán a zopár hrozienok v tom
10:30 veľké zelené jablko
13:45 2 chleby s maslom a zel. šalátom ( znie to fakt hrozne, ale my sme doma už nič nemali :)
+ asi hrsť vlašských oreškov a hrozienka
na večeru sa chystám dať si kopec mrkvy ....akási som plná stále
Teraz sa ani ja necítim najlepšie, rozmýšlam či nemávam veľmi veľké raňanjy, teda teraz som asi 4 dni po sebe jedla na raňajky banán + niečo, neviem či to nie je príliš vea kalórií. Rozmýšlam že čo keby si tie raňajky rozdelím už aj na desiatu, čiže na raňajky banán a na desiatu jogut + hrozienka alebo naopak , čo vy na to ?? :)
Inak držím všetkým palčeky lebo oplatí sa to, nie je nieč lepšie ako cítiť sa spokojoná sama so sebou a potom všetko ostatné ide akosi ľahšie :)
Super sloniatenko! To je slovo do boja! Zvadnes neboj! Drzim palce! :-)))) a zautoc na tu 5-ku!
maoam dakujem mas pravdu som slaba a pod tu 6stku sa neviem dostat..no co musim to zvladnut a basta a musim sa naucit jest kazde 3h.teraz mam v strave problem aj preto ze robim selijako i skoro rano i do vecera no ale malo by sa to za cas zmenit a potom by v tomto problem nebol ale sak ja vjem ze toto neni ten problem.furt zlyhavam som slaba co sa chudnutia tyka mozno celkovo bo i priatel mi povie ze vsetko rychlo vzdam.
maoam ten druhy odstavec si napisla uplne nadherne, pravda.
Sloniatenko, ber to tak, ze ta lame vlastna slabost. Mozno vedies celkom dobry zivot a nemas takmer ziadne problemy. Ale pri takomto sposobe zivota ani nemas ako zosilniet, chapes? A tak ostavas vnutorne slabsia. A to ta lame aj v tejto snahe o chudnutie, na tom presne zlyhavas. Ze podliehas vlastnej nedisciplinovanosti, ze nemas v sebe tu volu. A tak je to pre teba vyzva, aby si ju ziskala. Teda tak to vidim ja.
Robis nejaky sport? Vies svoju krvnu skupinu? mozno jes pre seba uplne nespravne veci a aj preto priberas. Skus si stanovit nejaku väcsiu odmenu, napriklad za kazde tri kila. Cojaviem nieco fakt pekne na seba. Alebo nejaky väcsi vylet, alebo wellness, masaz. cokolvek take motivacne, na co sa budes tesit. A PIS SI vsetko, rob si tabulky. Lep si to cojaviem na chladnicku, sleduj sa. Budes to mat ako taky plan, aj motivacny. Lebo raz vidiet je viac ako stokrat na to mysliet. Rob si fotky, lep si ich tiez, najlepsie na chladnicku. Vsetko vizualne je lepsie ako len nad tym premyslat a trapit sa.
Sloniatenko, ja som mala takuto fazu kedysi davno a boli v tom vtedy potlacane problemy, ktore som si navonok sama pred sebou nechcela priznat. Dost som na seba samu tlacila a mala som v sebe depku a hnev na vela veci (hoci sa vravi, ze depka je vlastne potlaceny hnev, haha). Mala som pocit, ze si robim nasilie v niecom. nebola som s vela vecami spokojna a mala som sto chuti s tym vsetkym prastit.
Ide o to, aby si prelomila presne tento bod. Prave ked ti je najhorsie, musis vytrvat a zlomit to. Ja som mala raz celkom dobru profku na skole, ktora nam vravela, ze to, pred cim mame najväcsie obavy a to, co nam najmenej ide, prave TOMU musime venovat najviac casu a snahy. Iba tak nad tym zvitazime. Je na tom nieco. Ty musis zlomit tu zalezitost, ten bod, nie on stale teba.
Lebo tento kolotoc ta dostava do frustracie, zhodis na 63, zacnes sa prejedat a zasa vsetko ziskas naspät a si zasa na nenavidenej 66ke. A tak dokola. Ty musis zlomit tu 6-ku a to ti doda potom silu, lebo to zlomis, knaknes to.
A uz sa to potom nevrati spät, uvidis sama...
maoam ja neviem vzdy je to to iste schudnem trosku a konec...a potom za dlhuuu dobu zas zacinam a dokola az mam 66kil..smutne ja viem.budem s tym uz navzdy muset skoncit musim sa nejak nakopnut najst nieco co mi pomoze ved nechcem takto existovat..
no a nemam daske problemy myslim nic co by ma brzdilo .mam najlepsi vztah na svete a partner mi je oporou vo vsetkom takze je to moja blbost ze si to vzdy pokazim...