ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte baby prajem vam pekny slnecny dnicek.Sloniatenko to som rada,ze ssi sa spravne nakopla,a ides s nami daleeeej.!!!!mY SME TU JEDNA PRE DRUHU.Budeme sa v tazkych chvilach tahat,jak na lane.Ja som bola plavat dobre to padlo,a idem do prace na 14 tu.Vlasy dnes nemam tip top upravene kupacia capica to znicila,ale da sa to,vzdy chodim po plavani este domov ale dnes by som to nestihla.Idem spravit ten obed s tofu,potom hodim receptus,bola som kupit suroviny,a teraz som u mna doma,na byvalom bydlisku v Petrzalke.Dost casto tu varim,tak neni problem.V juni minuleho roku som sa odstahovala do Ruzinova,a to som mala nejakych este 70 kil.Som so sebou spokojna,a drzim vam vsetkym palceky.
wueeeeeeeeeej sloniatenko to je ake dobre? len 200g, paradicka blahozelam! takze s usmevom na tvari ides do toho, fajn. a nemysli na to, co bude prosim to o 2 mesiace dobre? nestresuj sa dopredu, ved uvidime, ale poviem ti vlastne co bude o dva mesiace, bude 22.maja, a dufam, ze bude teplucko a budeme obliekat sukne a kratke gate a budeme si musiet kupit o cislo mensie tie veci :D
ahoj danuska no citim sa fakt pripravena :) ja sa len bojim aby zas za mesiac dva nedosiel zas ten stav..snad nie
ahoj annika a dakujem ti a blahozelam k polkilecku aj ked ty uz vlastne nechces chudnut ci?si super a to je dobre ze si sa zabavila ja alkohol tiez nepijem nechuti mi.
inak ja som sa dnes odvazila aby somvidela aky nasledok mal tento moj zly sposob zivota a cuduj sa svete nastastie som pribrala len 150az200g takze super mozrm ist krasne bez stresov dalej :) sa aj cudujem ze som viac nenabrala :) jasne ze sa tesim a som plna energie to zase krasne zvladnut a to vdaka kazdej jednej z vas :) chystam si obedik a to jeden vacsejsi zemiak potom mrazene struky trosicku hrasku a jednu vacsiu cerstvu mrkvicku a k tomu masko 3tenulinke platky kare to som osolila okorenila a vsetko som to naskladala do paraka najprv masko nadto zemiak a hore zeleninka a po upareni si tam dam asi lyzicku olivoveho oleja zevraj je to tak fajn :) a u vas ako?
ahojte kocky! tak vcera som boal na bodyboxingu, myslela som si, ze to bude nejake tae-bo, ale bol to ako keby treting boxu. do takych lapaciek som musela udierat, kopat,fuj svalovicu mam:)
dneska som zjedla zatial jeden grep a tri rajcinky. na obed mam ryza natural+pohanka+ mrkva a brokolica. a k tomu uhorku. poobede si dam este urcite kesu a na veceru este neviem, lebo idem na navstevu, tak co mi daju. hadam dobrotky :)
sloniateko super , po ovoci mozes uz po dvoch hodinach jest a podla mna budes na to aj hladna . tesim sa z teba, zaciatky budu tazke, ale mysli na to, ze den odo dna to bude lepsie a lahsie.
annika ahojcek, takze vytrsana? a dobrotky ste mali ake na jedenie? na takychto akcoskach to je vzdy jedna dobrota za druhou, mnam spominam na nasu akcosku a zbiehaju sa mi slinky :D
baby, prajem krasny, slnencny den!
sloniatenko, robis to super :) pekne hladas ten svoj sposob fungovania, ktory plati na teba, nevzdavas sa, a toto je to, co ti prinesie urcite pozadovany vysledok :) vlastne vsetky robime to, co ty, hladame si svoj zivotny styl, aby sme boli stihle a zdrave a spokojne :) je super, ze sme tu vsetky spolu v tom :)
baby, tak som vcera bola na tej firemnej akcii. nepila som, ale tak som sa vyborne bavila, ze je to jedna z najlepsich akcii, na ktore si pamatam, a to aj sukromne. takze ide to aj bez alkoholu :)) mimochodom, dnes rano som sa mala merat. ale kedze som mala rozbitu noc, rano som nestihala, odmeriam sa namiesto toho zajtra rano :). ale dnes som sa odvazila, vazim 49 kg, teda pol kila dole oproti poslednemu vazeniu pred tyzdnom :). uvidim, co tie centimetre zajtra :)
tak baby dnes mam velky den! RESTART!som odhodlana ist dalej.
teraz som si dala ranajky krajec chleba+platok syra+3ks redkovka a trosku masla.11:10 teda o 3hodky si dam desiatu asi kustik ananasu+mozno mandarinka,potom obed to este neviem co asi masko daake.
dobre ranko dakujem baby za vsetko za to ze ma niekto pocuva i ked su to iba hluposticky ale mna i take vie dost trapit :) dakujem ze ste tu a dufam ze sppolu to zvladneme.moj problem je fakt to chudnutie ze sa mi to vzdy zahadne takto stane ale kedze tu mam vas tak mi to dufam zas pojde a snad uz podtu 6stku :)
dnes mam takyto plan:idem si dat ranajky a ovocie si nedam a nastavim si upozornenie kazde 3hodky na jedlo a to ovocko si dam az o tie 2,5-3h po ranajkach a potom zas o 3h budem sa snazit to dodrzat lebo doteraz moc. pravidelnost v jedeni nebola.inak uz sa citim omnoho lepsie cize vdaka vam ma ta nalada ked sa mi nechce zdravo jest a tak prechadza omnohoooo skor :) dik baby.
Ahojte babulky sloniatenko,som rada,ze ti je uz lepsie.velmi ta chapem,ta 66 je tvoj problemn,umna bola 65 ka.Drzala som 90 dnovku,a nic sa nehybalo dole,bola som totalne zufala.ale potom som zmenila stravovanie,a myslenie,a islo to po dekach dole.Inac keby som zacala nekontrolovane jest tak mam znova 70 kil,to som si ista,par krat som uz tak bola a stale som skakala hore dole,jak na hojdacke,a mala vycitky z toho a depky.Baby som rada,ze si tu piseme zajtra idem vyskusat recept z tofu potom hodim recept.Inac zajtra pred robotou idem plavat tak pohyb bude trochu.A v sobotu idem okopavat do zahradky,hura,makacka bude.
ahojte baby dakujem za napisanie mailu aspon som mala komu sa trosku vyrozpravat aj ked len take hluposticky ale fakt dik za reakciu a mozem pokracovat dufam ze zajtra uz pojdem pekne uz mi je trosku lepsie :)