Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

lenulik6

ahoj sloniatenko, ja som to chcela pozerat ale nejak neviem vydrzat dovtedy , chodim skoro spavat ..... inak celkom fajn program aj ked niekedy ma dost depta.... neviem preco ...

sloniatenko

no ved prave baby ze ani ja nemusim no klobasky vobec nejem spekacky len pri ohni a slaninu tiez nie.myslela som ako nieco dietnejsie ale nie sladke ako jablko ale nieco ako na obed ale co?no snad ma 1-2spekacky nezabiju :) ale ja ich moc nemusim fakt len pri tom ohni aj to iba obcas fakt

Annika1987

sloniatenko, ja opekam jablka a potom uz opecene ich rozkrojim na polovicu a posypem mletou cistou skoricou (korenie, nie skoricovy cukor)
a inak opekam spekacku a ked ju opeciem, tak tri razy si z nej odhryznem a dam ju niekomu. ja nie som na klobasky, slaninky ani spekacky zatazena, takze mi to staci :)

dana660xz

sikulka si sloniatenko. ked nemas rada spekacku, fajn je slanina a klobaska, ale ked chces nieco akoze dietnejsie tak neviem :( sojovu spekacku? netusim.
ale isla by som si opekat, milujem zemiaky z pahreby a opeceny chlieb. mnam!!!!!
sa mi slinky zbiehaju

sloniatenko

annika jasne ze ma to nakoplo :) ani nevies ako som sa tomu potesila :) inak baby ked chodite opekat a nechcete spekacku tak co??

sloniatenko

danka aj ja sa cudujem ze len tak malo som nabrala tak sa tesim :) heluska som zvedava na to tofu ze ake bude :) dakujem baby ste mojim hnacim motorom :) viete ma podrzat i v tazkej chvile
inak zatial jem takto: po ranajkach o 3hodky ovocko potom ako danka poradila o 2hodky obed a teraz zas o cca 3hodky olovrant a zas o 3h vecera :) :) inak bola som na mensiom nakupe a kupila som si redkobku cervenu i bielu taku oobrovsku a acidko len som nevedela ci plnotucne tak som zobrala odtucnene lajtkove :) ale neochutene :) aeste mozzarelu tiez light a to si dam na veceru s rajcinkou

Helus

Baby pisem recept na moj dnesny obed,najedla som sa super.cibulu osmazit na oleji,pridame 2 mrkvy nastruhane na slzickovom struhadle,4 listy cinskej kapusty nakrajat na drobno,a cervenu kapiu tiez nadrobno nakrajat,toto chvilu restovat,pridame sol+ cesnak+ nakrajane tofu na drobno,vsetko restujeme,a nakoniec zamiesame 2 vajicka bude to ako taka prazenica.Baby to mam okukane z netu,mne to chutilo,priloha bola cerealny veliky rozok,a dala som si k tomu cviklovy salat,ten som doma robila vcera.Ja ajm zavaram,takze domaca vyroba.Cviklu uvarit nastruhat na slzickovom struhadle+ mrkvu nastruhat surovu+ 1 jeblko
kusom celeru suroveho nastruhat+ malu sibulu nakrajat.ochutime solou+ korenim,nedavala som olej,skusala som to bez neho to mam tiez novy recept z netu,o zdravom stravovani.Kto chce moze si salat pokvapkat olejom,ja som to vynechala.

Annika1987

sloniatenko, vidis to, ked nemas spomaleny metabolizmus hladovanim, tak ani nezdrave papanie ti neuskodi :) vsak ta aj toto nakoplo do zdraveho stravovania teraz? lebo vies, ze nie si pod tlakom :) a ze tvoje telo drzi s tebou :) lebo ty drzis s nim

Annika1987

dani, boli tam dobrotky vselijake - aj na slano, aj na sladko, ale nedala som si nic ine iba kuracie maso so zeleninou a potom som papala po trochach tvrdy syr :) na to, ze som este o jednej rozvazala opitych kolegov 130 km od miesta konania, som mala aj dost energie a citila som sa svieza, hoci vecera bola uz o nejakej 19tej a potom uz len ten syr. a pila som tam vkuse neperlivu mineralku, jedna flaska za druhou v mne mizla :D. takze iba takto a bavila som sa tak dobre, ze na to urcite nezabudnem. aj na bare som si zatancovala :D
ten sport, co robis, to je zaujimave... mas k tomu nejaky link, kde by som si o tom mohla precitat?