Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

anniaka no lebo aj ja som po nom hladna tak si idem dat redkovku a nevadi ze o hodinu a kusok bude vecera?ty by si jedla vzdy ked si hladna?alebo tak ako radill babby mam jest az po 3hodkach po ovoci za dve hodky?ach nevjiem teraz :) dobre si zacvic aj za mna :) mne kleopatra moc nechutilaja jem 30%eidam ta kleopatra ma 14% tuku ze?
marijam no vitaj krasne ze si aj spomenes ale ved ja viem ze mas toho vela to bol vtip :) no ja som sa konecne dnes po dlhsej dobe zas nakopla a nastastie mi vaha po zracom maratone ukazala len. o 200g viac tak sa tesim :)
a ako v praci?bavi ta?to jedenie je super myslim vidis ze si si nasla rezim :)

marijam

Ahojte kočky :-) Takže ja dnes celkom parádne..všetko klape ako hodinky :-)
Ráňajky: 4:00 chlieb+syrokrém+zelenina+syr(ktorý som nedojdedla)
Desiata: 8:00 paprika+paradjka
Obed: 10:45 ryzoto+kapusta+mrkva (z jedálnička v robote čo bolo na výber)
Olovrant 15:00 biely jogurt do neho som si dala mandľové lupene, a zjedla som asi tri hrste sušených banánov.
No a teraz jem zemiaky s dusenou kyslou kapustou... :-)
Juj začínajú sa mi páčiť tie rozostupy medzi jedlami :-)

Baby moje ako sa mi mávate??

Annika1987

sloniatenko, samotne acidko je asi skor napoj, tak za chvilku by som si dala asi nejaky zeleninovy salat mozno... ale neviem, ja acidko nepijem
a ci budes po obede hladna, ked si nedas prilohu? myslim, ze vyhladnes skor, ale to nie je na skodu, jest casto a menej, ak mas teda moznost jest vzdy, ked citis hlad... ja som dnes mala napriklad na obed zeleninovy salat s kuracim masom, zjedla som uplne vsetko, a vyhladla som z neho za 2,5 hodiny, tak som si dala olovrant - 2 papriky nakrajane na rezance som chrumkala spolu s kuskami nakrajaneho syra Kleopatra light, tento olovrant milujem :) teraz idem cvicit taebo a na veceru si asi uvarim spenat a k tomu vajicko natvrdo. pred cvicenim si mozno este dam musli tycinku teraz.

sloniatenko

aha a nebudem potom hladna alebo mat moc malicky prijem?a mam otazku dala som si na olovrant acidko a k nemu si uz nic nema m dat?

Annika1987

sloniatenko, zariadujem byt skoro od nuly a telka bude to posledne, co donho kupim :) mne to nechyba.
to s tymi prilohami - aktualne ani neviem, ako to vysvetlit :D mozno baby pomozu, ale ked si das maso so zeleninou bez ryze alebo bez zemiakov, tak je to z nejakeho dovodu na chudnutie lepsie... ale inak mam uplny vypadok, ze z akeho :DD

sloniatenko

annika ja neviem ci by mi to na obed stacilo.preco myslis ze to mam skusit?a to ste to co jete je i na internete preco nemas telku :)

Annika1987

jste to, co jite, nepozeram, lebo nemam televizor :D
sloniatenko, inak vsimla som si, ze ty vzdy mavas na obed prilohu. k masu a zelenine vzdy nejake zemiaciky :)) mam taku otazku - stacilo by ti na obed aj maso a zelenina bez prilohy? myslim, ze by to stalo za experiment ;) ale musis sa na to citit :)

sloniatenko

napusem vam co som dnes jedla dobre?rano chlebik 3ks redkovka platok eidamu 30%+trosku masla potom o 3h kustik ananasu jedno kiwi o 2h obed uparene kare zeleninka zemiak,zachvilu si dam pohar acidka a este nieco k tomu??no a vecera mozzarela+rajcina moze byt?