ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika veelkaaa gratulacia si super no vidis ako ti to kraaaaaaaasne ide :) moc sa z teba tesim.ide ti to fakt krasne.este raz gratulujem moja zlata :)
helus takze ti to tofu chutilo co?ja moc cestovinu nemusim .ja tiez neviem co si dam dnes noneviem.
na ranajky si urcite dam chlebik trosku masla platok syra a redkovky :) kto vcera pozeral ste to co jite?ja idem ranajkovat abudem muset asi na mensi nakup bo nemam uz skoro ovocie ani mrkvu :)
uz som sa aj pofotila :) baby, ked porovnam fotky z januara a tie dnesne, tak som taka spokojna :)) som rada, ze sa fotim :))
dobre ranko :) zmerana :))
v bokoch mam o 1 cm menej ako pred tyzdnom :) mam tych 93 cm, co bola horna hranica mojho ciela :) chcela som mat 90-93 cm v bokoch. od 18. januara minus 5 cm :)
Ahojte baby moje,som rada ze ste pisali,viem o vasom jedalnicku dost.Sloniatenko som rada,ze ides dalej a beries to sportovo.Baculka ty si dneska nebola ukazkova,ale verim,ze zajtra to bude dobre,mala si pozehnane sladkosti,co nie je pre nas to prave orechove.Ja som dnes mala to tofu,a v nedelu si ho zase spravim.Zajtra neviem co budem,asi nejake cestoviny.Uz mam na ranajky namocene slivky.Baby drzte sa a ideme krasne dalej.
baculka hlavu hore zvladneme to!
annika moc sa s tebou tesim z toho cvicenia :) a s tym jedlom maas pravdu.dala som si potom redkovku a vecera bola mozzarela+rajcinka a teraz si dam uz len daaku zeleninku,dobru noc baby moje
baby, ja sa tak tesim z toho cvicenia taeba :). zase som dnes videla a citila, ze dokazem cvicit so zapojenim vacsej sily ako predtym :). a strasne sa pritom potim :D mam dojem, ze som tam najvacsi potic :D je to divne, pretoze inak sa nezvyknem potit. mozno to bude tym, ze sa prilis snazim :D. inak prave papam vyyyyybornu a strasne jednoduchu veceru. v malom hrnci som si spravila ten mrazeny sekany spenat a potom, co som ho rozmrazila, rozmiesala som v tom dve surove vajicka a posolila. je to neskutocne vyborne, odporucam!!! :) vyborna tepla vecera. a ozaj - nechcem sa nejak chvalit :) ale pacia sa mi moje svaliky, ktore pomaly zacinam za tym tukom rozoznavat :))
sloniatenko, hlavne nehladovat. pretoze ked si nedas jest hned, ako si hladna, tak hlad bude narastat a potom spraces nieco, co nechces. ja si praveze dam jest vzdy, ked som hladna, inak by som bola nervozna a viem, ze by to naburalo moju rovnovahu. ak sa nemam citit pri chudnuti v pohode, tak potom viem, ze toto chudnutie bude zas len kratkodoba zalezitost. a to nie je nas zamer predsa. takze ano, vzdy, ked citis hlad, daj si jest. ale jedz tak, ze vnimas, ci uz ti staci alebo este nie si syta. neboj sa toho, ze budes jest casto. ak si hladna a das si acidko a si po nom hladna (co je uplne logicke), tak si samozrejme musis dat nieco na jedenie. nieco, co ta zasyti. Toto urcite nie je to, co ti brani schudnut. Ved vies :) pizza, tycinky, kolaciky... :) tomu sa vyhni, nie pravidelnej strave, ked citis hlad :) ta je na mieste
Annika1987 ďakujem ti krásne :) presne toto som potrebovala :) :)
baculka, vies, kolko posranych dni som tento rok mala ja? :D ale cim dalej, tym ich mam menej a su menej caste a trvaju kratsie :) a napriek tomuto vsetkemu som schudla od toho januara uz 4 cm v bokoch, zajtra sa meriam a uvidim, ci som neschudla nahodou viac :) takze hlavicku hore, zacala si a vysledok pride, toto je sucast nasho snazenia, ze sa ucime fungovat po novom :) keby sme to vedeli hned, tak by tato tema ani nevznikla :) je to vsetko v poriadku :) vsetky takto spolu aj s tebou ideme dalej
Takže tento deň bol uzatial najhorší deň za moje snaženie !
Mám pred menzesom a tie chute a neustály hlad
Dnes som to teda moc nevyhrala :
ráno 6:00 - psyllium + 0,5 l zel. čaju
6:30 ov. vločky, banán , oriešky a hrozienka
desiata 9:30 jogurt
+ spolužiačka mi doniesla také malé suché kokosové koláčiky a zjedla som ich dnes asi 15 :(
obed 13:30 pohánka + veeeľa ľadového šalátu
15:30 malá kompótová miska pečených zemiakov s karfiolom a kyslími uhorkami
o nejakej 17: 00 POLKA ŠTUD.PEČATE ! ( aj ked nejakú čokoládu alebo niečo podobné som už dlho nemala )
a potom ešte asi okolo 18:00 dalšia miska tých pečených zemiakov
Od 18 do 19 som polhodinku korčulovala a pol hodinku doma cvičila
Dnes hodnotím samú seba na 5 ! a zajtra si dávam čisto nejaké ľahšie jedlá
raňajky asi jahody a na desiatu tiež a obed bude asi tuniak so šalátom a potom iba zeleninka ... držte palce nech premôžem samú seba !!