ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika krasne dakujem :) a aj ja ju zjem celu a kupujes light ci nie?lebo ta normalna je asi dost tucna nie?ja sem moc rada chodim pisat :) danka a helus vieme co nudu robit cez vikend a ty annika?ja pojdem na 99,9% opekat a inak neviem :)
ahoj danuska no ale ja neviem na obed jest len maso a zeleninu ale to je v pphode lebo ja kedze jem lahke jedla nie som z neho otapena :) dakujem za ten jedalnicek :) aj ty mas super jedalnicek :) a dakujem za gratulaciu :) ale vies vcera rano po toalete 66,4 a fnes po toalete 65,7 no neviem :) ahoj helus dakujem ale ty tiez super papas :)
viete co bude na obed?kare+ryza bez soli bez oleja a to kare v paraku bez tuku a aj zeleninku uparenu a to 2vacsie mrkvy a trocha mrazenej zeleninky tam je tusim karfiol lusky zas mrkva a neviem co este :) no a potom si dam pohar acidka+kalerab taky dost velky a vecera este neviem :)
baby, sme take sikovne!! je radost sem chodit pisat a citat si :) sloniatenko, gratulujem!! vidis, aka si ty sikovna!! :) a mozzarellu ja si kupujem taku v sacku od vyrobcu, zjem ju celu vzdy, to sa inak neda :D
Sloniatenko ta vaha je normalna,vidis pekne si papala a ide to dole.Tu mozarelu zjem celu,alebo u mna za pultom si kupim vazenu,takych 15 dkg zhrub.jA jedavam ozaj delenne jedla,malo kedy bielkoviny so sachacmi.Ale vcera to tofu bolo aj s tou bagetou celozrnnou cerstvo upecenoe,ta sa da jest aj samotna.Vidim ze pohanka tu funguje.Moje ranajky boli dnes slivky namocene asi 8 ks,potom 2 hrste orechov+ hrozienok,a teraz som zjedla 2 hrusky na olovrant a som plna.Uz len pit a obed.Baby drzte sa a piste krasne je vonku zajtra si maknem v zahradke juchhu.
* vo vete pre mirijam nie ukazkovo pracovat ale papkat :)
babule ahojte :)
sloniatenko mas uplne krasny jedalnicek! vydrz pri nom.a co sa tyka toho, ze by si mala jest masko a zeleninu bez prilohy je to z dovodov delenej starvy- nemiesat bielkoviny so sacharidmi. ale budes po tom urcite rychlejsie hladna. ale aspon nie otapena :) a ked si nejdu tie rozostupy po 3 hodinach, tak sa najedz skorej, ale vsimni si , preco si bola taka hladna, asi slaby olovrant. vyladis to o chvilku, prides na to, co treba spapat. a sloniatenko velikanska gratulacia ku schudnutiu! a jasne, ze je to mozne, j avecer vzdy vazim o nejke cca kilo viac nez vecer, ved po WC mas urcite nieco dole, ved aj to *** nieco vazi. no vidis aka si uzasna? to je uplne ze super-super a je to pravdive, nepochybuj o sebe dobre? joj zlepsila si mi nadladu teraz, juuuuuj blahozelam.
mirijam ahojcek moja, chybas nam tu , skoda ze nemozes v praci vypisova t:( ale velmi ti to prajem, mam z teba radost, ze sa ti dari aj takto ukazkovo pracovat vzhladom k tomu, aku mas pracu.
baculka hej, co si sisnuta? mas pred menzseom, tak nerob si zle kvoli jednej cokolade! ja by som ta hodnotila na dvojku! nebud k sebe az taka kriticka, dobre? a pekne si sportovala, to sa ti cokolada vylastne vynulovala a kolaciky boli doobeda, takze to sa tiez nuluje :) dnes si das pozor a neboj, bude ovela lepsie.
annika tesim sa s tebou, ze sa tesis :) svaliky pod tukom aj ja zacinam vidiet, hlavne na rukach po tom body boxingu. inak neviem ti dat ziadnu informaciu tomto cviceni, lebo sa to cvici len v jednom fitku a myslim, ze dotycna ktora to cvici je jedina :) na zaciatku je rozcvicka (10 min) a to som uz mala dost- take kopy a udery a tak. a potom normalne lapacky a tvrdy box- trening a nakoniec nas este znicila nekonecnymi brusakmi a cvicenim na zadok a nohy. svalovku mam este dnes. chodim sem: www.squashcentrum.sk joj a dnes mi pisali, ze mam nachystanu permanentku do fitka, na ktore prispieva zamestnavatel :) no hned idem kukat, co tam maju :D a budem sa tesit so svalov, ako ty . a jasne, ze neskonale blahozelam k dalsiemu centimetriku!
helus mas dnes super obedik! ja mam podobny :)
takze vcera som jedla takto:
R: grap (potom necaany meeting)
D: 3 mandarinky
O: pohanka+ celozrnna ryza+ mrkva (rizoto) a k tomu mandarinka
Ol: kesu natural a keksik ela (dia) nemohla som odolat :(
V: na navsteve: 2 chlebiky so syrom tvrdym. ale male chlebiky to boli
V2: 2 rajciny a jarna cibulka.
Dnes to planujem takto:
R: chlieb, maslo pol vajicka .
D: 2 mandarinky, 1 kiwi
O: cestoviny so spenatom.
Ol: uhorka a ladovy salat
V: eggcheese s vajcom a zeleninou.
a v sobotu idem na hradzu korculovat a v nedelu behat okolo kuchajdy, je tam charitativny beh.
baby, mam z vas velku radost, prajem krasny a uspesny den!
heluska vies ale ako mi jeden den moze ukazat 66.5 a o den 65,7? helus a ked jes mozarellu tak ju zjes celu?ja som mala vcera na veceru celu +rajcina a akurat som sa z toho najedla
to ze ti uz vaha neklesa znamen ze uz musis byt kocka :)
Anika1987 prijmi moju uprimnu gratulaciu.Sl,oniatenko vidis,pomaly sa ti to hybe dole,len to nepokazit zracimi dnami,si velka bojovnicka.Ja stale rovnamo pred chvilou som skocila na vahu.Neslo nic dole,ale ani dole,takze neviem,ci to nebude uz moja vysledna vaha.Ale nebudu dnes na obed cestoviny,to som vecer myslela,bude spenat + vajicka,Olovrant nejaky jogurt mam na neho chut,a vecera mozarella a kopec zeleninky.
baby stalo sa daco divne no odkedy tu chudnem tak som schudla na 66.3kg lenze potom prislo to moje zle obdobie ktore trvalo niekolko dni a skoncilo sa to obdobie vcera a vcera som sa odvazila a mala som 66,5kg a dnes som si zasa stupla na vahu a ukazala mi 65,7kg. ako to je mozne?vazim sa na rovnakom mieste vzdy pred jedenim a po toalete tak neviem.
Annika1987 : Gratukujem ! ! ! :) to je perfektný výsledok 2,5 mesačného snaženia :)
Ja sa asi teda začnem merať tiež aj ked sa bojím vôbec ten meter chytiť do ruky :D