Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

Helus 200 gramova cokolada je vacsia ako velka cokolada :D ja sladkosti dokazem zjest vo velkom, aj ked teraz uz som s nimi prestala, nemavam na sladke chut, len tuto noc to bolo vsetko take divne :))

Helus

Mila Anika1987 normalne som musela u dcery hladat ako vyzera ta 200 g cokolada,smiesne,ale ja poznam len velku a malu cokoladu.Inac je to dost velika cokolada.U mna cokolady nedrzime,len nejaku margotku pre priatela alebo napolitanky,aj tie ma vo svojom sufliku.Ja mam sladkost orechy a hrozienka.Ale dnes som nemala ani nebudem mat teraz sme sa vratili z tury a vobec nemam na take chut.Prave pijem kavu+ zazvorovy cajik.Baculka na ranajky ten banan kludne mozes,aspon ta viacej zasyti ako jablko.

Annika1987

baculka, ja by som si kludne dala ovsene vlocky s mliekom a do toho nakrajala banan, ak by mi islo na chut.
tak po tejto noci som si dnes dala jablkovy den :) jem len jablka a pijem caj a vodu. a zamakala som si teraz taebo, aj vcera som ho cvicila. tak verim tomu, ze za tento vikend nepriberiem :) napriek tejto noci :D a citim sa vyborne

baculka

Ale ked raňajky majú byť najväčšie jedlo dňa tak nie je banán lepšia voľba a menej kalorické jedlo ako ovsené vločky s jogurtom ? :) toto je teraz moja najväčšia dilema :D

Annika1987 : myslím že si na tom koncerte minula dosť energie čiže tá čokoládka nebola až tak neodpustiteľný prehrešok :D ja mávam aj horšie, ako napr. včera večero 10 dva chleby s maslom a posolené , to je čo ? :D mala by som nad sebou plakať ale mne už to príde smiešne, snažím sa fakt len ked príde to nutkanie bežať do kuchyne :/ ?:D

Annika1987

baby, to bola noc :DD bola som na deathmetalovom koncerte a ked som sa vratila v noci, tak som zjedla 200 gramovu cokoladu :DD som bola dlho hore a dostala som slinu :DD no neviem, ci toto niektora z vas tromfnete :DD

Helus

Baculka banany by sa nemali,ale jedna lekarka co chodi nakupovat,som jej povedala ze banany nejedavam,ma zdrbala.ze to treba kvole drasliku,alebo takemu niecomu na nervovu sustavu.ja mam dnes namiesto ovocia pano psyllium kava,caj,a ranajky graham rohlik+ trochu ramy+ syr a ideme na turu do lesa vecer sa vam ozvem,inac mame zdrave n abalene so sebou,aby na partizanskej neboli blbosti,inac vnucka take nemusi,tak nemam strach ja som za zdrave a nie cigansku tu som nejedla 15 rokov.

kiki5599

joj baby tak ja som v piatok behom pol hodiny ochorela...z ničoho nič ma začalo silno bolieť hrdlo a do toho prišla hneď nádcha, kašeľ...včera som bola v Londýne tak som nemala pravidelnosť v jedení a ani mi jesť nechutí taka som chorá :( ináč v Anglicku je tak krásne a teplo...

baculka

Ja som večer zase pokašľala, a tak som sa celý deň pekne držala . Neviem či to z tých krámov alebo čo ... musím sa vzchopiť, vždy večer to pokazím :/
Inak dnes je krásne počasie
a AKUR8T SOM čítala že banány su fakt nevhodné pri chudnutí a ja jem banán každý deň na raňajky väčšinou...ako viem o tom že banán má veľa prir. cukru a B-vit. ale doobeda je to hádam v pohode, čo si o tom myslíte ?

sloniatenko

ahojte kocky moje!ja vcera radsej ani nepoviem...no poviem takze rano chlieb trosku masla a platok 30%leerdamera.potom iba kulilincrk uhorky cize bol az obed a to jeden rezen kasa uhork .salat+jogurt dresing potom zas az neskoor trochu. pukancov asi viac ako polka toho sacku z mikrovlnky potom 2trojuholnicky pizze ale najviac ma stve ze som zjedla mozno i 10ks takych sladkych guliciek je to daake jemne cesto neviem asi listkove a v tom je taka daaka smotanova plnka ako keby polo zmrzka polo slahacka a ta gulka je velka asi jak raffaelo alebo trosku vacsia bobula toho velkeho hrozna z obchodu, :( dufam ze vam to ide lepsie cez vikend..pekmu nedelu.

Helus

Baculka jasne ze mam granulovany cesnak vyskusam to.Olivy moc nemusim,lebo su slane,ale oplachnem si ich.Ja neznasam slane veci.Tu je moj spominany recept na CISER S KYSLOU APUSTOU. na oleji osmazime sibulku nakrajanu na platky,kto chce moze pridat oravsku slaninku,to pise originalny recept,ale my nedame,jeme zdravo poredsa.Kyslu kapustu pokrajame na drobnejsie,okorenime ciernym korenim,trochu vegety,a opekame do mierneho zmeknutia,sterlizovany cicer preplachneme na sitku vodou,a supneme k osmazenej kapuste,a prehrejeme len.Moze sa podavat s varenymi zemiakmi.Ja som to jedla len tak,bez nicoho,mne to velmi chutilo.Ale moze sa to papat s platkom masa .Dobru chut vam prajem.