Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

baculka

ja viem helus, ked ja ked mam svoje dni, to sladké je pre mňa ako magnet, zrazu ma pochytí chuť na sladké a ja si niečo musím dať :) ale cítim sa teraz super ako som si zamakala :)

Helus

bACULKA OBED SI MALA SUPER,ALE VECERU BLLBU.MALA SI TO MAT SKOREJ OPACNE,VECER JE TO MOC SACHARIDOV,A TEN MED NENI DOBRA VYHRA,ALE CO UZ JE TO V TEBE.VERIM,ZE ZAJTRA UZ TO BUDE LEPSIE.TO KORCULOVANIE TI ZAVIDIM,JA NEMOZEM KVOLI KOLENU,ALE DNES SME BOLI 4 HODINY V LESE DOBRE DO KOPCA,VNUCKA LEDVA NOHY PREPLETALA.

baculka

večer som si dala 2,5 rožka s maslom a medom takže som sa už nahnevala a šla som si na 3/4 hodinu poriadne korčulovať + 20 min brušáky + box ... a teraz pijem zázvorový čaj :/ dúfam že bud. týžden sa mi bude dariť aspoň o 100% viac ako tento :/

baculka

Ja som mala na obed tuniaka vo vlastnej šťave + ľad.šalát a hnedá ryža
na olovrant trochu dusenej kapusty s kukuricou

Helus

Ahojte baby vidim,ze pekne vonku malo prispevkov pribudlo.Inac danka tie zemle s mozerellou a cherry je mnam vecer som mala o 17 s cviklovym salatom.

Maoam

Annika, tak to je fakt vela, myslim, ze do mesiaca-dvoch mas vytuzenu vahu aj miery ;D pri tomto tempe ale co dalej, bude z teba este riadna sportovkyna asi, co? :DD ty budes mat postavu ako lusk, ked to takto budes robit dalej :DDD. Ked budes trenovat 4x tae-bo, nezabudni aj jest, lebo ti to bude treba, inak nebudes vladat alebo sa ti zastavi chudnutie, ked budes jest malo vzhladom k vykonu.

Annika1987

cvicim utorok a stvrtok 1 hodinu taebo, a zacala som teraz sobotu a nedelu tiez po 1 hodine taeba. ale minuly tyzden som si dala 1,5 hodiny, teda viac, ked som mala taku naladu :). takze 4 razy do tyzdna hodinu taebo.

Maoam

Annika, jej to mas uz uplne fasa miery aj vahu, wow, :DD

no ja - ehm, no mohlo by to byt aj lepsie :-///

ale ja som trpezlivy clovek a som si povedala, ze si ten 'uspech' dam ako darcek pod stromcek na Vianoce, ale chcem to zmaknut fakt este v tomto roku

:DD

ja sa meriam a vazim az 31.03. (raz mesacne), takze ti dam potom vediet, ako na tom presne som ;DD

Annika, este som sa ta chcela opytat, ze kolkokrat do tyzdna mas sport a ako dlho? viem, ze chodis 2x na taebo, ale neviem ze ako dlho a mas okrem toho este daco?

inak si za tych par tyzdnov fakt uzasne dala dole cm zo zadku, to bude tym tae-bom asi (hlavne)

Annika1987

Maoam, ja aktualne vyska 159 cm, vaha 48 kg, boky 93 cm, uvidim, co vo stvrtok :))
tie jablka som si dala po tej noci, ked som spraskala po koncerte tu cokoladu :D takze sa mi to ziadalo, ale neviem, ci az do vecera nic ine nebudem, ak bude hlad, dam si asi aj nejake normalne jedlo :)
no veru tvoj jedalnicek je nulkovy, ale ja mam pren pochopenie :D inak ja mam rada iba hydinove maso, bravcove alebo hovadzie mi na chut nechodi :) a tebe sa ako dari? co miery a vaha? spokojna?

Maoam

caute babule, prisla som vas kuknut :DD
tesim sa, ze sa vam tak vyborne dari

Annika: prepac, ze to uz neviem presne,ale aku mas vysku? a ake mas momentalne miery, vahu? obcasna cokolada vobec nezaskodi, vsak pri tvojom pravidelnom tvrdom treningu si to telo ani nevsimne ;DD

mas dnes ocistny den? (jablkovy), ci sa ti len ziada?

hadaj, co mam ja: hovädzie dusene + brokolica :DD nulkova strava ako z ucebnice :DDD