ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Helus neochucujem :) myslím že olivy sú slané aj bez toho, kukurica zas trošku sladká :) mne to chutí veľmi takto samotné :) ale ak máš doma granulovaný cesnak - to je moje ochucovadlo každého slaného pokrmu :)
baculka dobre si jedla,az na ten casovy odstup,aj mne niekedy a dost casto nevyjde jest,ked som v praci,a mame zakaznikov.Inac ten salat z cervenej repy aj nejako ochucujes?Ja mam v chladnicke uvarenu ncervenu repu,rozmyslam,ze zajtra spravim na obed taky salat.Mam sice doma olivy cierne,ale to myslim nevadi,kombinacia ma zaujala.
Tak pre mna jesť celý deň iba zeleninu a ovocie nie je nič nezvyčajné, fungovala som tak pár mesiacov ...ale včera som varila cestoviny s tvarohom a hrozienkami a tak mi zachutili že som ich zjedla fakt kopec ešte aj s džemom :D a večer joo
No dnes som bola dosť dlho von a normálne ma opálilo ! :) ale nestíhala som jesť tak ako som chcela :
Ráno 8:00 psyllium + 0,5 l zel. čaju
8:30 šalát : golden jablká, vlašské orechy a hrozienka :)
11:30 ovocný jogurt + jahody
AZ okolo 4 som stihla obed : cottage cheese + plná misa najlepšieho šalátiku : červená repa + zelené olivy + kukurica z konzervy :) mňamka
a teraz o 7 som papala šalát z cherry paradajok, zel. olív a pažítky
Od 11 do 3 som bola vonku, prechádza a oddych na deke :) líca mám podráždené od jarného slniečka ale nevadí :) dúfam že dnes večer si už nedám nič :D
baby, ako pozeráte jste to co jíte, cez archiv? mne to vždy vypíše, že to nie je v mojej zemi dostupné....nechápem, predtým mi normálne fungoval a teraz to blbne už nejakú dobu. ďakujem
baculka, no ono to tak byva, ked chces od svojho tela privela. cely den len ovocie a zeleninu, to je narocne. ak sama necitis, ze si to tvoje telo ziada, ani to neskusaj. potom to ani nemoze inak dopadnut, ako ze budes vecer uplne zuriva po normalnom jedle a nahadzes do seba piate cez deviate v nekontrolovanom mnozstve... radsej bud k svojmu telu miernejsia, laskavejsia, je to tvoj spojenec, nie nepriatel, tak mu nerob take soky :) nie je treba jest iba ovocie a zeleninu :)
Prijem ne sobotne ranko vam prajem.Baculka cely den si sa drzala,avecer si to pokaslala.Nezufaj a ides dalej,ved sa nic nedeje.No a cim si to pokazila prosim ta?Ja teraz pijem kavu+ caj majte sa krasne,a ziadne vycitky,ked sa nieco nepodari.
no vcera som chcela jest len zel. a ovocie ale vo vacsich davkach,cize malo to urcite nebolo :D ale vecer som zase pokazila ani ndpoviem cim radsej.
Ahojte babulky moje zlate.Precitala som si vase prispevky,a aj som sa zasmiala hlasno,co napisala dana660,ze je hambliva,a nevie,ci sa bude mat odvahu so mnou kecat.Veru neni to tak,ako si ona mysli,bavila som sa s niu,ako keby sme sa poznali 10 rokov.Inac sloniatenko jez uzasne pekne,to sami paci.A olovrant si mala super,ja tiez zjem cely karelab,je to zelenina.A dana660 tvoj otec bude mat navstevnicku jojo,ked bude takto jedavat.Mam to odskusane,a lutujem to,ale vtedy som nevedela nic o zdravej + pravidelnej strave.Marijam,nech sa ti dari v novej praci,ja viem,mas toho dost,ale ked sa da,tak napis par riadkov.Inac dana660 mas super zamestnavatela,to by som aj prijala take vymozenosti,ake on vam dava,zalezi mu na ludoch.
baby ahojte tak moj jedalnicek za dnesok:ranajky chlieb platok 30%eidamu 3ks redkovka trosku masla
desiata o 3h:jedna hruska jedna mandarinka
obed o cca 2hodky:ryza bez soli bez oleja,kare osolene okorenene uvarene v pare+2ks vacsej mrkvy tiez uparenej a trochu mrazenej zeleniny uparenej.
olovrant o asi2,5h pohar acidka ale ten som popijala asi hodinku a asi 3h po obede cca 5deko leerdamer light+kalerab ale nie vsetok bo bol velky.
vecera tiez asi o 3h po obede:mozzarela light rajcina a este si dam 2veceru zeleninku moze byt?
dani, ten body boxing je raz do tyzdna v stredu od 17.10 do 18.10, vsak? hm, asi by som mala prilis vela treningu, ak by som v utorok a stvrtok mala taebo a v stredu toto.. ale je to blizko toho, ako byvam :) tak mozno.. :)))