Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

no marijam jamam slabost na kofolu ale ked si dam tak sa snazim len cez vikend si dat inak si davam len caje+voda

sloniatenko

baby tak ja som sa 24.3mala po mesiaci merat ale merala som sa az 25.3 a vysledok po mesiaci je taky ze z lytka stehna stehna hore pod prsiami cez pupok mi ubudla z kazdeho tohto miesta -1cm.a bok -1cm tak tak.

marijam

Danka s tehotenstvom nestraš..všetko nasvedčuje pred menzesom :-D No ale uvidíme..
A čo budem papať neviem..nabalím si nejakú zeleninu a možno si vajíčka uvarím lebo neviem čo budeme mať na večeru na výber z jedálnička..dnes chcem papať surovú stravu :-)
Sloniatenko ty piješ dosť sladené vody...to asi nieje moc dobré..:-( Ja keď už si dám niečo sladké určite nepijem sladenú vodu...vlasne ja to nepijem vôbec..mne to nechutí..mňa vždy potom ešte viac smedí :-)

sloniatenko

annika no teda ale to nevadi ved aj to sa stane :) aj ked je to riadna cokosa :)
ahoj marijam no uvidis ako to bude a podla toho tam ked tak zajdi
helus ahoj teda na ture si bola super :)
baculka banan je sladsi a menej vhodny ale rano a obcas je ok :)
no baby naozaj sa nam tie vikendy nedaria tusim nikdy..teda asi vacsine ale co uz ved aj take dni treba :)
co som zjedla v sobotu som pisala teda rano chleba syr redkovky maslo potom az obed 1rezen kasa uhor.salat jogurt dresing potom vecera 2trojuholnicky pizza a mozno i 10(neviem neratala som)kuskov takych guliciek vlistkovom ceste a dnu je plnka taky krem ako keby daaka smotana ale su male tiegulky...+asi mozno 2l kofola
no a nedela:rano chleba syr redkovky maslo,potom desiata hruska potom obed asi ani nie polka spekacky+kusok opecenej slaninky taky jeden platok+rajcina+asi2x chlieb+horcica+3ks keksiku florentaviete tie kde ich je viac v baliku a su tenucke takze sa to da.potom vecer rezen len tak a potom dve malicke lekvarove buchticky ale male+sladka malinovka asi 2-2 ,5litra :( ale v sobotu chodenie vonku cca 2,5h a v nedelu tiez a horsie v lese neviem kolko okolo 2h ale spotena som bola dost :)
a dnes rano chlebik syr redkovky maslo desiata bude hruska+mandarinka obed asi plesnivec este neviem

dana660xz

ahoj mirijam :) no s tymi zenskymi vecami ti ja poradit neviem, mna jedine co napadne vzdy pri akomkolvek zenskom probleme: a neni si tehotna? :=)
a co budes dneska papat v praci?

marijam

A ja neviem čo sa somnou deje :-/ Mala som dosť taký žravý týždeň..no to bolo tým, že som mala dostať menzes 28-meho, ale prišiel mi skôr (už v sobotu)..teda ani neviem či to nazvať menzesom :-( Uvidím aké to bude a ak nie zájdem na gyndu lebo sa mi to nezdá..vôbec ale vôbec..:-( Ako prvá vec čo ma napadla bola to, že či som nestratila menzes...Ale to nieje mozné lebo dnes ráno som sa odvážila a mám rovných 60..tak ja už fakt neviem :-(

marijam

Ahoj Danka :-) Sa mi zdá, že tie víkendy sa nám nejak nedaria posledné mesiace :-/ No nevadí...však cez týždeň sa pekne stravujeme..tak čo by sme si nedopriali :-P

dana660xz

ahojte babule od piatkku som enbola na nete, ale velmi som na vas myslela.
takze v piatok som bola pozriet helus a kto si ju chce obzriet, tak nech nehlada 48 rocnu zenu, ale nech hlada taku medzi 35-40 rokov. vyzera uplne uzasne, je ukecana a mna teda nabila pozitivnou energiou, ktora mi vydrzala na cely vikend :)
joj co sa jedenia tyka nebudem radsej nic hovorit, v piatok este ok, a to som 4 hodiny piekla kolac- ved co si ja nevyberiem za recept, ze? a v sobotu bola oslava, takze chlebicky jedna radost a v nedelu som jedla ani uz neviem co vsetko, ale jedine co ma zachranuje je, ze v sobotu som bola na hradzi, dali sme 17km na kjorculiach a v nedelu som bola na kuchajde behat a to som dala 4 kolesa okolo kuchajdy, jedno kolecko ma 1,5 km. dnes mam svalovku. tak ale aspon nieco :) ked som dobre nejedela, aspon som sportovala.
dnes papam takto:
R: 3x wasa s kecupom (nic ine nebolo doma a :D )
D: 2x pomaranc
O: sosovicovo-zeleninova polievka (co chladnicka dala)
Ol: ladovy salat, rajcina, uhorka
V: mozarella s paradajkou v mojej novej super zapekacej miske :)))))))
joj dievcence tesim sa na vase prispevky!

marijam

Dobré ránko kočky :-) Tak ja mám tento týždeň poobednú..taže som tu hneď z rána nazrela ako sa mávate :-)
Baculka počuj Ty to robíš super..ako dlho sa takto stravuješ?? Schudla si už niečo?? Držím Ti palce ;-)
Ja si idem dnes dať tak sčasti deň nasurovo...raňajky si dám jablko..na obed si dám aspoň polievku a zeleninový šalát a aj do roboty si zoberiem zeleniny kopec :-) V sobotu sme mali s priateľom večer debatu s pritom sme jedli chrumky a koláčiky...no a včera tiež som papala cez deň koláče..no nevadí :-) Ale bolo to preto lebo v sobotu som dostala menzes..vlastne to je také špinenie..neviem čo to je :-(

Helus

bACULKA TAK TO JE DOBRE,ZE SA FAJN CITIS,A NESTRESUJES KVOLI TOMU.JA MAM SPRAVENY NA ZAJTRA CVILOVY SALAT PODLA mACINGOVEJ,BUDEM HO MAT NA OBED SO SYROM,RANAJKY MAM OBLOZENY ROHLIK S RAMOU+ SYR+ SALAT.RANO VSTAVAM TAK IDEM DO HAJAN,PA ZAJTRA.