ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no ja by som zjedla aj 100 gramov, ale hadam by stacilo takych 50 gramov, neviem ci netrepem hlupost, ale ked si to predstavim, tak asi 5 platkov? ked to este zalejes acidkom, bude stacit.
drzan jeden drzy, vyzeral tak zadubene a bez pokory, taky debilko. presne taekto typy ludi nenavidim a vyhybam sa im oblukom- pani sveta co zozrali mudrost sveta.
inak idem do toho auparku, joj velmi som napat, pojdem pozriet aj helus. och ja som sa chcela na nu iba kuknut, a teraz sa jej prihovorit? som hamblivka, take mam pocity, ze sa velmi tesim a ja bojim, ze neviem co jej mam povedat. potom budem hned referovat aka je to kocka urcite. drze palce nech tam nekoktam pred nou ako debilek :D
danulka no on sa teda voobec nehanbil isiel na nich drzo!debil je to!sa tam s nimi hadal.on tam isiel asi pre srandu ci co!no kukni si to potom lebo ja uz neviem co presne povedal ale tu doktorku oznacil tusim za stihacku ze ho buzeruje ale sak na to tam isiel lebo chcel pomoc no nie?a na konci este daco povedal no nevim co.a ona ?prospelo jej to :)
myslis ze to bude fakt fajn olovrant? Akolko si mam na olovrant dat z toho syru?dakujem danka :)
sloniatenko ja som po kalerabe hladna furt, to je pre mna ako pohar vody. daj si aj syr aj acidko aj ten kalerabik, hadam ti to bude stacit. a ako pekne papas ako na delenej strave :)
coze? to co je za debila, ked sa do telky prihlasi natacaju to a on to flaka? boze schudnut 1,5 za tri mesiace a z toho len 0,5 tuku, to musel teda riadne podvadzat . urcite sa hanbil ako pes. a tej babe to prajem. ja som ostala najviac sokovana, ked jej dcera do telky povedala, ze dufa, ze sa zbavi otca, ze je to zataz, to uz co musi byt za cloveka, ked toto povie dcera?! no uz sa tesim ked to bude v archive, tak si to pozriem, zatial to nie je v archive.
inak moj otec sa stravuje od 1.2 delenou stravou a schudol zo 110 na 99. vcera mi pysne volal. on si v masovy den spokojne dava rezne (bez struhanky, tu len osupe) a potom to zajeda klobaskou a schudol 11 kilo za 1,5 mesiaca. a neda si od mna dohovorit, ze to nieje zdrave tak vela schudnut. on cely den v robote nic neje, maximalne len nejake ocovie a potom ked dojde domov o tej piatej az je. ako mu to mam vyhovorit? on si len svoje vidi, jak mu ide dole rucicika na vahe :((
baby mam otazocku mozem si dat na olovrant kalerab a syr leerdamer 30% ked si vecer dam zas mozzarelu?nevadi to?a acidko si do vecera mozem tiez k tomu dat?
annika ano je i light ale tiez necitim rozdiel :) no lebo ta normalna sa mi zdala tucna kupujem radsej light a mooc mi chuti
danka no on klamal aj ich a asi aj seba lebo vobec nevedel co ma kedy a kolko jest takze nakonec za 3mesiace schudol 1,5kg z toho 1kg svalov a 0,5kg tuku :) a kedze povedal ze je 9tisic v minuse tak mu plat nezobrala ale ten rotoped mu zobrall a ta baba schudla 6kg tuku a isla na premenu do salonu.a ten jej muz hroza ja neznasam allkoholikov a tie urazky ze si to necha...
No ano baby smažene ;)
tak len kúsok som si dala ;), lebo už nevladzem, heh ranko sama zeleninaa a neviem nejako už mam toho veľa :D v sebe ta tak ;)
annika je aj light, ale ja v chuti nevidim ziadne rozdiel. ci light alebo normalna. takze light bude zrejme vhodnejsia, i ked u nas maju vacsinou len normalnu.
ahojcek sloniatenko. mozes to aj ugilovat, podla mna to bude dobre. a pozerala som to, ALE som zaspala, prosim ta videla som to po tom, ako ten chlap tam cosi vykladal o nejakch 80gramoch zemiakov :) napises mi ako to dopadlo prosim??? velmi ma to zaujima. a ta baba, no chudera, to co mala za muza?! toho by som nakopala do riti by isiel kade lahsie, sa necudujem, ze bola chuderka na antidepresivach :((( joj a moj mily ma dneska 34 rokov, je odo mna starsi o 8 rokov, oslavovat sa bude len tak vo dvojici, robi na smeny, a a kurat ma ranne, ale buduci vikend ma volno tak hadam aj skamosmi cosi poriesime. rodina je naplanovana na zajtra poobede, kavicka, kolacik a staci . netreba z toho robit halo :D
danielka file je fajn, i ked vysmazane ani nie. ale ked nezjes tu struhanku, tak to bude fajn.