Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ahoj sloniatenko ...aj vy mne chýýýýýbate :-( Ale nedá sa mi tu tak často už byť...ale vždy keď môžem napíšem tu :-)
babuľky držte sa mi :-)

sloniatenko

danka tak vela stastia na zajtra :) to zmaknes :) to je dobre mat takeho sefa :) a jest cez vikend budes ako a kedy dnes koncis?

baculka

Ahojte dievčence :)
Vidím samé pokroky , teším sa z vás :)
Dnes som mala takýto jedálniček :D
R8no 6.00 psyllium + 0,5 zel. čaju
7:00 banán
10:30 jahody
od 11 do 12:15 som bola plávať :) super som si zamakala :)
o 13:30 som mala obedík : 2 paradajky, čínska kapusta, ľad. šalát, zaváraná svika a vákuovaná kukurica :D mňam tak som sa napapala :)
A chystám si dať ešte nejaký šalát na večeru a na olovrant mrkvu
Dnes som chcela čisto zeleninovo-ovocný deň a zajtra si dám asi na obedík tuniaka tak sa teším :)

dana660xz

juj no idme za tou nasou helus :) majte sa krasne dievcata a prajem pekny vikend. kto by sa nahodou nudil, tak zajtra budem rano tu, je to podla mna pekny napad:
www.dobrytrh.sk aj pre deticky aj pre nas dospelakov. pekny den baby!

marijam

Ahojte kočky :-)
Danka ďakujem..no som tu čoraz menej..veru :-( Ešte aj zajtra idem makať..darí sa mi fajne papať...i keď mám stále o tie 4 kíla viac..vlatne sa držím na hranici 60-61 kilo čo je fajn :-)
No takže dnes raňajky ako vždy..desiata: nakrájaná zelenina a na obed sme mali špenátovo-brokolicovú polievka, cestoviny zapečené s brokolicou+kapustový šalát-zjedla som len štvrť porcie..ostatok som si doniesla v miske domov dojem večer...dávajú nám tam riadne veľké porcie :-) teraz som si dala biely jogurt a frčím na nákup zeleniny a vlastne všetkého čo mi doma chýba lebo som jak po vyrabovaní :-D
Baby držím vám palce a stááááááááále na vás myslím :-) držkajte sa mi tu :-) Pekný deň vám prajem :-)

dana660xz

idem si tam len pre permanentku, ja mam najuzasnejsieho zamestnavatela na svete! verte mi, ze lepsi neni, do golemu mi preplaca polovicku, co je uplne ze super a dneska nam dosiel mail, ze bude trojmesacny kurz jogy zadarmo v praci rano. hlasim sa ako prva. a to nehovorim, ze na buduci tyzden nam dojdu merat cholesterol a kyselinu mocovu. milujem svojho zamestnavatela :D : D :D ale idem zajtra na hradzu korculovat. s kolegynou, co je dost dobra sportovkyna, hadam si nebudem musiet zobrat odtial taxika, alebo zachranku :D

sloniatenko

no je to blb..naco sa tam hladil?mohli pomoct niekomu kto to fakt potrebuje!
tak pozdravuj helusku :) som zvedava co povies :) neboj dobre bude :) ides cvicit?