Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

annika ja uplne zdielam tvoje nadsenie pre taebo. ja idem dnes vyskusat tae-robic, tipujem, ze to budem veeelmi podobne taebu, v stredu dam body-boxing a v piatok asi len nejaka posilnovna. a urcite v utorok a strvtok idem behat alebo sa korculovat. ja som bola vzdy taky lenivec ale od janura sportujem minimalne 3x do tyzdna, velmi ma to chytilo. aj squash by som chcela vyskusat. teraz lutujem, ze som skorej nezacala sportovat, ved o tak vela som samu seba pripravila, ten uzasny pocit po dobne vykonanom sporte, alebo to korculovanie- to je uplny balzam na dusu a beh ani nehovorim, ako sa vyvetram a pridem domov s cistou hlavou. :)
maoam ja si teraz tie frcim na zelenych veciach spenat a brokolica dookola, telu sa to asi ziada teraz ked vyslo slnko alebo co. ako vidim, aj ty sa budes vazit a merat 31.3 aj ja, taksom zvedava, ci nejaky ten milimeter zisiel dolu. nad centimetrami radsej nerozmyslam, mne by postacili aj 3mm na taky dobry pocit.
inak baby ked mate na desiatu len ovocie, jete potom az o tri hodiny? ci o dve uz? lebo ja nevydrzim tri hodiny. napriklad teraz som mala dva take mensie pomarance a viem, ze na nich nevydrzim 3 hodiny. vy vydrzite? a ked mate len polievku na obed tak kolko jej zjete? ja mam dnes sosovicovu so zemiakom a mrkvou a nabalila som si ju celu, tak ako som ju uvaril a ma 550 gramov. to nie je vela? neviem sice ci ju zjem celu, ale ked hej, tak nie je to moc? dakujem velmi pekne za nazor!

Maoam

Annika, ja to nevidim ako hlupost, skor je to ovela lepsie takto, lebo realne nie je zvladnutelne dozivotne byt vzdy perfektna v stravovani, to sa neda a obcasna sladkost je dolezita aj pre nervovu sustavu, radsej pomalsie, s obcasnymi vykyvmi, je to dlhodobo udrzatelnejsie

no ja som sa rozhodla, ze sa idem nakopnut, do jesene to chcem mat vsetko dolu, som sa uz vazne nastvala :DDDD

budem si vzdy pomyslat na teba, ked budem zahalat ;DDD

ja som sa rozhodla ohladne stravovania nasledovat nasu Helus, idem na to cez toto, ziadne ine diety ani nic, proste podla krvnej skupiny, lebo to nie je len o tom, ze je to pre mna vhodne ale zaroven by to malo dlhodobo aj zlepsit zdravotny stav, kedze sa budem vyhybat potravinam, ktore mi primarne skodia

uvidim tak o polroka a podam hlasenie! :DDD

Annika1987

Maoam, tak som sa nad tym zamyslela, ze co ma tak pohana :D a asi ma to len bavi :)) fakt do taeba som zblaznena, najradsej by som ho cvicila kazdy den ale viem, ze by som bola pretrenovana, tak to nerobim. a strava v podobe, na aku som si teraz navykla, mi velmi vyhovuje aj velmi chuti. sladkosti mi na chut nechodia samy od seba. takze vlastne sa motivovat ani nejak nemusim, ked tak premyslam. mna to bavi. a som za to rada :) akurat, co som si vsimla, ze cez tie vikendy ked ma chyti slina na sladke, tak som si vzdy dopriala a neobmedzovala som sa. tak toto jedine som si povedala, ze musim napravit. lebo ma to zbytocne brzdi v tom, ako chcem vyzerat. som si tak uvedomila, ze uz teraz som mohla mat 90 cm v bokoch a iba udrziavat, ale kvoli takym tym niekolkodnovym navratom naspat k zdravej strave sa mi to posunulo uz o niekolko tyzdnov. no nie je to odomna zbytocna hlupost? :)) toto som si povedala a uznala som, ze je :D tak uz budem v tomto na seba prisnejsia :) ale zase nie prilis, doprajem si nezdrave, ale kratsie obdobie, len den-dva

Maoam

Annika, hej, ja som taky spontanny clovek dost a aj v oblasti jedenia, takze podla chuti a podla toho, co telo prave potrebujee, ono mi to hlasi tak ho poslucham :DDD

momentalne mam take brokolicove obdobie, by som ju jedla aj kazdy den, asi mi ju prave teraz treba ;DD

Annika, no ja ked som down, tak si v zdy pomyslim na teba, ako makas a hned sa vzpruzim ;DDD, aj dnes som si povedala, ze ked to Annika zvlada, zvladne to aj Maoam, vsak tiez nulka, ne? :DDDDDDDD

Annika, co ta tak pohana, aku mas motivaciu? Slubila si si nejaku super dovolenku po tom? Ci ako? :DDDD

Annika1987

Maoam, dakujem ti za pochvalu, tesim sa :) len cez vikendy sebadisciplina ide vacsinou do kytek :D ale aspon som pridala cvicenie, lebo ta 200 gramova cokolada v noci... ako napisala sloniatenko - to je riadna cokosa :D najblizsie sa meriam v piatok, som to posunula o den namiesto stvrtku, uvidim, ako sa to cele prejavi
a najlepsie je niekedy nakupovat podla chuti v supermarkete, ja to tak tiez robim, a este si premyslim, ze co uz doma nemam a na co som pritom doma mala chut :)

Annika1987

dani, ved ty teraz zacinas s tym body boxingom, uvidis, ze to s tebou bude robit divy :)) sa nebudes stihat cudovat :)) dakujem ti velmi za pochvalu, tak ma potesila!! :)
sloniatenko, aj ja ti gratulujem k dalsiemu cm dole! :) najlepsie na tom je, ze pritom papas normalne! takze to, co si napisala, ked si zakladala tuto temu, sa ti dari, skveleee! :)

Maoam

caute baby,

prajem vam vsetkym uspesny a pekny zaciatok tyzdna :D

ja sa vazim a meriam presne o 5 dni

Sloniatenko: nepi tie sladke vody, aj ked je to 'len' cez vikend, 2-2,5l sladkej limonady znamena strasne vela uplne zbytocnych kalorii, to je to iste ako keby si zjedla velku cokoladu, brani ti to v chudnuti, skus aspon zredukovat na polovicu a postupne menej a menej az si uplne od nich odvyknes

Dana: veru, Annika je nasa hviezda, tahun ;DDD, taku disciplinu mozno fakt len obdivovat, asi ma velmi silnu motivaciu

baby, neviem, co dnes budem obedovat a vecerat, ja sa rozhodujem vzdy spontanne, podla chuti, asi uvidim, ked navstivim supermarket, ze co

dana660xz

joj sloniatenko a blahozelam k tomu centimetru! ja od 1.2 ani makke f som nedala dole. teim sa z tvojho uspechu.
annika no ty si uplna hviezda nasa, taky tahun, tebe to ide tak hladko a nenasilne, uzasne, kiez by som aj ja mala taku disciplinu a sebareflexiu ako ty ! blahozelam k centimetrikom a urcite krasnemu a pevnemu telicku!

Annika1987

babulky, presne ako vy pisete, tiez som tento vikend papala sladke a nezdrave a neskoro vecer, este aj vcera :))) ale nevadi, cvicim dost intenzivne a aspon mam na to energiu. kamaratka mi povedala, ze chudnut by sa malo co 1 cm dole, to 1 kg dole. vtedy chudnete len tuk. ja chudnem dokonca na centimetroch viac ako na vahe, takze chudnem len tuk a este aj spevnujem postavu. som teda spokojna a nejake sladkosti a nezdrave jedla cez vikend ma nemozu vyviest z rovnovahy :). takze ani vas, nebojte, dobre na to ideme :)

dana660xz

sloniatenko vitaj v klube vikendovych pazravic :) ja uz ani neviem co vsetko to bolo :))))
dnes vyzera byt tvoja strava v pohodicke zatial :)
mirijam aj ja by som chcela byt na surovej strave ale nedari sami to dodrziavat, mam pocit, ze priprava vareneho jedla je jednoduchsia ako suroveho. lebo stale len salaty, to je take nudne a kym to vsetko pokrajas.. :D varene das do hnca a pomiesas a hotovo :) ale po vyplate planujem ist na trh a nakupit vsetko vo velkom- ovocie-zeleninu vsetko a budem chrumkat a papkat ako sa patri :D
joj a kedze to jedlo sa mi stale dari pokaslat, budem sa snazim to vzdy vykompenzovat sportom. uplne vidim ako mam tie nohy pevne a dokonca aj ruky, baby ja mam svaly :D to je ale zistenie ze pod tym mlandravym je nieco pevne. odporucam kazdej!