ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
mirijam ja mat obedy za jedno ecko a este k tomu chutne tak chodim s radostou do prace :) my tu mame tri moznosti: prva, volaju ju vsetci zvratkovo alebo grcalkovo- draha jedalen s nie prilis privetivym personalom a mini porciami, uplne zlevsetky prilohy vzdy rozvarene, ach skoda reci, druha moznost je taka domaca kuchyna, vacsinou su tam veci ako vyprazany syr a rezen , a tretia moznost je ta najlepsia, le ta stoji 4,60 eura a napriklad tento tyzden mi to tam vyhovuje len 2x.
inak chcela by som aby sme mali pri robote park, kde by som sa v lete cez obed vyvalila a tam by som jedla :) to by bolo, ze?
mirijam a co praca? ide to? da sa to zvladat? co kolegyne, kolegovia? a ako to vychadza s priatelom?
No u nás obed stojí 1éčko..čo nieje zas až tak veľa..ale varia vynikajúco...minulýu týždeň som si nosila domov a dojedla som to doma :-)
dani, jedavam len druhe. ale obcas si dam aj polievku a este aj z druheho zjem tak polovicu. ale to sa mi stane malokedy, ze sa na to citim :) zbytocne by sa jedlo vyhadzovalo :) tak si objednavam bezne len druhe
Tu je moja druha IP adresa, pre tych, co do mna vcera pod.ebovali.
jasne mirijam ber si to domov, ved to je skoda to vyhodit to ako keby si peniaze hadzala do kosa. super, ze sa to u vas da. aspon mas o veceru potom postarane, alebo das babke :D
mirijam no presne toto je moj problem, ze ked si dam polievku, druhe vlastne len pobabrem a ked zjem len druhe, mam taku "komu" :))) a aj preto si nosim svoje, lebo u nas stoja v restike obedy 4,60 eura a to je dost podla mna a ja ako vegetos si tam najdem menu tak 3 krat do tyzdna maximalne. a mna aj tak bavi varit. iank baby ako znasate ten posun casu? ja som myslela ze na mna to nema vplyv, ale ja som taka opatena dneska, ze pijem uz druhu kavu :( sranda, asi starnem alebo co :D :D :D
Dnes som si kúpila dózy nato keď nedojem večeru alebo obed, že si zoberiem domov...
Danka my v robote mávame aj polievku a druhé...ale keď zjem polievku z druhého už len veľmi máličko..je to strašne sýte pre mňa zajedno a za druhé ťažko by sa mi robilo potom taká najedená...
annika dakujem za odpoved. no ja jedavam vzdy alebo polievku alebo druhe, ale tie polievky to nie su take obycajne polievky, ale take huste, aj v tejto sosovicovej akosi postradam stavu :) castejsie mam vsak druhe jedlo. tak neviem teda, lebo mi dnes ani nefunguju kaloricke tabulky, tak neviem co mozem :D zavisla som sa internete :) a ja po obede vzdy vyhladnem za tie tri hodinky, uz viem co mam jest, aby mi to tak travilo,ale toto este nemam odskusane, tak hadam nepraskenm ked to zjem. annika a ty jes na obede aj polievku aj druhe, alebo len druhe?
dani, ked desiatujem ovocie, tak na obed idem trebars aj hodinu po tom, co som dojedla jablko. nesledujem si cas. ked som hladna, idem sa najest. na obede tak zjem len primerane mnozstvo, lebo nie som vyhladovana :)
a nezvyknem obedovat len polievku, tak v tom ti neporadim. ale keby som jedla na obed len polievku, viem, ze by som vyhladla skor. tak za hodinku a pol urcite najneskor. a tu by som asi sa donutila este potiahnut ten cas na aspon dve hodiny medzi jedlami. a potom sa isla najest olovrantu. ale na dalsi den uz by som neobedovala iba polievku. obedujem tuhu stravu v mensom mnozstve radsej.