Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Danka ja sa teším na tento týždeň mali by sme robiť len do stredy..štvrtok a piatok by sme mali byť doma kvôli invetúre..joj daj bože aby to tak bolo...Danka babka nechápe ničomu :-( doslova...

lolka02

ahojte vsetci nechcem založiť novú tému tak píšem sem.
Zvikli ste jesť na raňajky fitnes cereálie s mliekom ? a tie sucháre krehké rohlíčky ?

dana660xz

no ved toto s tou babkou ... to mas pracu jednu a potom este do fabriky makat. chudatko. aj chudatko babka, tiez tomu asi nechape, co to je dnes makat vo fabrike :( oddychni si, pokial mas tu moznost, nech ti otec pomoze, je toho na teba moc. moje chudatenko nemas si ani kedy oddychnut. mohli by ste sa dajako s otcom dohodnut na takych "turnusoch", kazdy chvilku taha pilku. ak sa teda da, lebo takto sa z toho zblaznis. a ked mas taketo nervy, tak ten menzes- to mas z toho. a cez velku noc ako robite? budete mat volno, ze? mysli na to, je ot uz o 2 tyzdne, to ta potiahne ty to zvladnes !

marijam

Danka sú tam aj chlapi a to je celkom fajn :-)
A vieš čo?? je toho na mňa až príliš..s priateľom všetko v poriadku :-) Len s babkou je to zle :-( Musím si dať pauzu..asi pôjdem na pár dní domov a príde tu otec na tých pár dní...ja som nervózna už len keď sa na mňa pozrie..možno od nervou mám ten menzez teraz taký kadejaký...možno ešte príde ja neviem :-(

dana660xz

super mirijam, tak to ma byt :) a budes aj doma papat. ved na robotu treba mat aj energiu :) no ten zensky kolektiv, asi nic moc.. no nemoze byt vsetko perfektne. hlavne ze dobre varia :) jejda no a hned som hladna, idem si asi ohriat uz tu polievocku. a mirijam s priatelom a babkou to zvladas? nie je toho teraz na teba privela?

marijam

A porcie sú riadne veľké...minulý týždeň sme mali v jeden deň rizoto..a to sme dostali 5 kopiek a k tomu šalát..zjedla som len dve kôpky :-D

marijam

No a my máme na výber vždy nejaké 2 mäsité jedlá..jedno bez mäsa..a jedno sladké..a kedže je to japonská firma robia tam čínu..za tú si ale priplatíš nejakých 50 centov :-)

marijam

Danka práca celkom fajn :-) Kolegov neriešim..je tam zväčša ženský kolektív..tam sa isto dosť ohovára a tak no :-)