Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

maoam podla mna 10 kil za tri mesiace by dala, ak by ani raz nezhresila a poctivo tvrdo makala. ale vyzera to byt na mladu dievcinku, a tym to ide lahsie, takze realne ju vidim na tych 6 kil do leta, ak by sa snazila. ale zdravo a navzdy tak ako ty vravis 1,5 roka urcite.

Maoam

a mozno aj viac, ako 5kg, kludne uz aj na tych 70kg, preco nie!

dolezite je vediet, AKO a za aku dlhu dobu si sa vykrmila na terajsiu hmotnost, lebo tam mas odpoved, ako z toho von

Maoam

lolka, Danka ti napisala velmi pravdive veci a dala ti vela dobrych rad. Toto je tak praca na minimale 1,5 - 2 roky, tebe,aby si bola stihla, treba dat dole 20kg. Podla mna by si si mala zohnat odbornu pomoct, aby si bola pod dozorom, pravidelne fitko, plavanie, dolezite je postupne, pomaly, lebo pri nadvahe treba setrit klby, inak si ich znicis. Najlepsie by bolo, keby si zacala plavanim a dala tak (okrem upravy stravy) dole aspon 10kg a ked tieto budes mat dole, budes moct prejst na fitko, beh, tanec, cokolvek taketo.
No ale realne to vidim na minimalne rok a pol az dva roky, ak to chces zdravou cestou a trvale.
Do leta ale kludne mozes dat dole prvych 5kg, kedze mas dost vysoku nadvahu, prvych 5kg pojde lahko dolu.
Len musis prestat jest sladke müsli, suchare z bielej muky a pod. sajrajty, treba prejst na celozrnny chlieb.

dana660xz

lolka a pohyb! bez sportu to sice pojde, ale so sportom rychlejsie a zdravsie a ta prebytocna koza tiez "zmizne" len za pomoci sportu. pomozeme ti, zvladnes to, ale musis mat realne ciel. v tvojom pripade je realne 2-4 kila mesacne, na zaciatku viac, takze si myslim ze do leta, pocitam 3 mesiace by si 10 kilo mohla dat dole najviac, ale nebude to med lizat. ides do toho?

dana660xz

lolka :((( budem ti musiet povedat krutu pravdu: 15 kil do tohto leta dole nedas. a touto stravou co tu opisujes si akurat tak sposobis velmi neekne zdravotne problemy. dievca spamataj sa na tutio vahu si sa nevyjedla za 3 mesiace a ani ich za 3 mesiace neschudnes. na to s takouto velkou nadvahou musis ist pomaly, lebo aj ta koza musi niekam odist, alebo mas zaujem o previsajucu kozu? to by si uz do plavie vobec nemohla ist, ani keby si mala 50 kil. lolka v prvom rade si nastuduj veci o zdravej strave a pravidelnom jedeni a sporte. tu ti nikto neda rozumy ked nevies o tom nic. my ti poradime, rady, ale musis mat nejake zakladne informcie. www. chudnutie-ako.sk a -odkaz odstránený- si precitak a uvidis. napis nam ako vyzera tvoj jedalnicek normalne, ci sportujes, kolko mas rokov a tak. ale vsebecne zasady su taketo: jest 5x denne , pravidelne, cca kazde 3 hodiny, na ranajky chlebik napriklad so syrom sunkou a zeleninou, desiata ovocie, jogurt, pripadne ovsene vlocky Obed: moze byt klasika, ale primerana porcia, najidealnejsie zasady delenej stravy. olovrant by mohol byt podobny ranajkam, najidealnejsie bez sacharidov. vecera len bielkoviny: vajcia, syry, zelenina. nezabudat pit aspo 2 litre vody, nejest nic smazene a sladkosti tiez vynechat. ale ako som spominala, vsetko postupne, lebo pride jojo efekt a ovisnuta koza a zdravotne problemy, nechces predsa, aby si mala zaludocne problemy, nvypadane vlasy polamane nechty a akne, ze? napis teda ako vyzera tvoj bezny den a povieme ti viac lolka!

lolka02

dana660xz a čo by si mi odporučila namiesto toho na raňajky ?
Leto mi už klope zachvílu na dvere a nevyzerám dobre do plaviek :( mám 77 kíl a 165 cm :( trebalo by mi aspoň 15 kíl schudnúť.
Ja tie cereálie nejem ale tie sucháre ano :( dala som si ráno s vajcami.(čiže uz obed lebo som o 11 vstala) a 3 si dám jalbko a večer jogurt.

dana660xz

mirijam, chudiatenko moje, s tou babkou, to musi byt fakt na nervy... dookola to iste a tak :( no budem drzat palce aby bola invetura! babka ma asi alzheimera, ze? :(

dana660xz

lolka nie je to dietne a vobec nie zdrave, pozri si zlozenie, samy sacharid. a sacharidy pri diete nie su nic moc a navyse to ma aj dost vysoky glykemicky index cize cista vrazda diety :)