Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

lolka02

ja som sa už viac ako 2 tyzdne nevazila vtedy som mala 77 a teraz neviem kolko mam vidím na sebe zmenu trosku ale neviem ci som uz schudla aspon kilo.Ja doma chvalabohu nemam vahu :)

lolka02

no vidíš maoam presne som teraz taká aká si bola vtedy ty :D kg nie je o všetkom :)
ja som mala max 80 kíl.
a tiež som nemala boky viac než 105 cm.
pre mňa tých 20 by už bolo veľa si myslím.
ten celozrnny chlebík je ten grahamový ?

Maoam

lolka, ja si presne pamätam seba, ked som vazila ovela viac, ako dnes, takze mam aj tie miery este v zivej pamäti, hoci je to hodne rokov dozadu, bolo to priserne, ja som sa vysplhala na boky 104cm vtedy, to bolo moje maximum, otras, hrozne proste! ale ty vazis o 7kg viac, ako ja vtedy, ale miery vobec nemas az take zle, ja som vazila max. 69-70 a mala som vtedy take miery, ako ty pri 77kg na tu istu vysku, to je fakt zvlastne ;DD

ale tak uvidis sama, aka to bude ulava, ked zhodis takych 10kg, najlepsie aspon 15kg a mozno sa ti zadari aj viac

tak ja mam 32 rokov

lolka02

maoam ..96 boky ? daj ktomu ešte 7 cm a si ma predstav :)
cvičenie ma zo dňa na deň baví lebo vidím že sa dobre spotím :) a radšej cvičím než sedím na nete. koľko máš rokov?

Maoam

lolka, ja sa meriam a vazim len raz mesacne, najblizsie sa budem 31.03., takze vam tu potom presne napisem, ze aky je momentalny stav

tak ale posledne miery som mala taketo:
prsia88-pas 74- boky96 a stehno 54, 165cm/58kg, takze velmi dufam, ze som odvtedy dala troska dole no a chcem ist na tych 52 kg a z mier tak este aspon 5cm dole z kazdej by potesilo

lolka02

čo sa týka plávania to musím vylúčiť lebo teraz nemám kde plávať.(venujem sa zumbe, behám..)
no jo poviem vám že mám boky 103 :)
pás 87 a stehná 60cm.
vy máte teraz kolko ?

Maoam

lolka, ta zumba to je super, ze cvicis, to je perfektne, ak ta to bavi, tak v tom vytrvaj, mozno casom mozes intervaly predlzit na 45min

velmi vela cistej vody treba pit, aspon 2,5l - 3l denne, to ti ulahci chudnutie

Maoam

lolka, je to podla mna uz dost velka nadvaha

ja som mala pred davnymi rokmi na 165cm moje zivotne maximum, nejakych 69-70kg a vy zerala som ako prasiatko. Este 7kg naviac, si neviem predstavit, sice zavisi od typu postavy, ale ja som so sebou bola velmi nespokojna vtedy.
Teraz mam tych 57kg a stale je to dost, chcem dat este 5kg dole, aby to bolo fajn.

Maoam

Danka, ak k tomu da aj pohyb, tak preco nie, tri mesiace - desat kg, aj ano, ale musela by komplet zmenit stravu + pravidelny pohyb. Na jej mieste je najlepsie plavanie, pretoze je to najsetrnejsie na klby a je to idealny sport pre ludi s nadvahou + velmi dobre posobi na kozu a spevnenie tkaniv, takze nielenze schudne,ale zbavi sa ovela rychlejsie aj celulitidy a celkovo bude pevnejsia.
No a co som citala jej jedalnicek, cele zle, lebo rano ma suchare, o 3 jablko a vecer jogurt. Cize hladuje a tymto sposobom neschudne, bude mat len jojo-efekt.
Ved vravim, zeidealne by bolo, keby si zohnala odbornu pomoc, lebo toto treba cele rozplanovat, naucit sa spravne jest a hlavne JEST, nie hladovat, ale jest to spravne a v spravne hodiny + ten sport.

lolka02

nemyslím si, že mám až takú nadváhu.
mám 21 rokov.
cvičím každý deň ak sa dá 30 min. uprednostnujem zumbu.
raňajky jak som písala papala som tie sucháre.vymením za celozrnný chlebík potom.
na obed kur.mäsko. na olovrant bud jablko alebo pomaranc. na vecer niekedy jogurt niekedy zeleninu.(a najhoršie je že nemám rada papriku. paradajky, špenát)...a oblubujem uhorky).
niekedy na obed si spravím karfiol s cibulou a premiešam s vajickami.
Mám sestru a takisto minulé leto schudla na 67 a už vtedy vyzerala super.
A chudnutie-ako.sk to poznám. tam chodím.