Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ja mam o chvilku olovrant ladovy salat a uhorka a asi aj biely jogurt. asi teda urcite aj ten jogurt. idem o piatej cvicit, tak len takyto light olovrant. a co ty?

sloniatenko

ahoj lolka vitaj!
danka no som zavislak :) no idem sa kuknut kolko som zatial zhodila celkovo cm a napisem to ochvilku :)
marijam fajn obed za mooc fajn peniaze :) oddychni si prosim ta!

dana660xz

sloniatenko ale to je dobre, ze rovnomerne si schudla ved sa zmensujes rovnomerne a tak by to teoreticky aj malo byt nie? :) inak ja som cez vikend na tej oslave tiez pila kofolu a cherry colu, to ti vam je dobrotka, ale iba s vinom :) takze uplne chapem tvoju zavislost na kofolke.

dana660xz

juj az teraz som sa sem dostala, takze lolka moje miery ti presne povedat neviem, lebo boky si meriam podla sosovicky nie podla natlstejsieho miesta, ale inak to mam tak, ze pas 64, boky 88 ale to tam, ako idu hore nohavicky ako keby a noha bola tusim 55cm? no neviem, tiez 331.3 ti poviem viac. mam 163 cm a 56kg. a tebe odporucam cvicit aj kazdy den pol hodinky tej zumby a papt zeleninu a ovocie. napriklad na veceru si daj cottage cheese kludne s uhorkou. ja mam tiez najradsej paradajky a ostatnu zeleninu moc nemusim, tak ale jem ich viac. a tiez odporucam ku kazdemu jedlu nieco surove zjest. k ranajkam napriklad redkovku, desiata moze byt nejake ovocko, potom k obedu nejaky salat a tak. zelenina obsahuje vela vitaminov a aj vlakninu, ktoru telo pre chudnutie strasne moc potrebuje. hlavne pravidelnost. to, ze uz dva tyzden nejes sladkosti si zasluzi pochvalu! uzasne, ja najviac nicim svoje snazenie prave sladkostami. super. a ked hovoris, ze poznas chudnutie-ako.sk, tak aj vies kolko KJ denne by si mala prijat a kolko skutocne prijimas? lebo nielen mnozstvo ale aj zlozenie je velmi dolezite. ja som na toto maniak, ja si vsetko hadzem do tabuliek, aby som mala dobre sacharidy, tuky a bielkoviny, potom mi z toho sibne :) ja vlastne chudnem a snazim sa od 1.1, ale stale sa mam co ucit. teda teoriu ovladam na jednicku, len ta prax sem-tam pokulhava, tak som teraz vsadila na sport. a zumba je fajn. spotis sa a precvicis cele telo.

sloniatenko

dakujem baby a neni to sranda ze z kazdej cast tela som za tento mesiac schudla -1cm?az na boky tam som to zle napisala tie len -0,5cm.
maoam ahoj no tak ja sa kofoly urcite nikdy nevzdam je to moja droga aj ked len obcas ale je :) ja keby som mala na vber z e kolac ci kofca tak kofca.proste raz za cas nevadi ved som tak aj chudnut chcela ze si nic uuplne odopierat nebudem :) niekedy si kofcu nedam i mesiac a niekedy aj 2x za tyzden.ja viem ze urcite chudnem i lvoli nej pomalsie ale neva ved ono to zide :)
annika ano tak ako som pisala na zaciatku :)

lolka02

už týžden nejem nič sladké zatiaľ to držím to ma moc teší :) myslím si že ked si to aj ty vedela dokazat preco by som to nemala aj ja ? :) len treba chcieť :)
no a teraz idem do obchodu kúpiť ten chlieb :) zahodím do koša suchare :D

Maoam

lolka, je to fakt typom postavy a aj tym, kolko mas svalstva, ak mas taky typ postavy, ze mas vyssiu vahu ale dobre miery, tak ti netreba tych 20kg ale tych 15kg by podla mna stacilo, to by si uz mala fasa uzasne miery si myslim, :DD

celozrnny chlieb, kup si taky s celymi zrnami, uplne ten najtmavsi, aj balene su, ja jem iba taky, kupujem si aj taky s tekvicovymi alebo slnecnicovymi semiackami, ale ten je skoro cierny a su v nom cele zrna, ovela rychlejsie ta to totiz zasyti plus ti vystabilizuje hladinu glukozy v krvi

vsetky biele peciva a chleby su o nicom, vysoky glykemicky index a slabo to zasyti + budes mat skoky v glukoze v krvi a moze sa to potom prejavovat zachvatovymi pocitmi hladu, potom pohlces aj to, co nechces ;D