Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

parfém cez internet..skúsenosti?

domixie

lilinda, tak ono niektore veci su drahsie, ale zase treba sa aj pozriet na to ako sa pouziva, vies ak je drahsi, ale dava sa len po troske tak ti zase velmi dlho vydrzi a ked si to na tu dobu preratas, tak to je o inom ;)

jarunna

bibis, tak ja pravidelne z tade nakupujem a taketo problemy som v zivote nemala, objednavam vonavky, ktore som mala aj z kamennych parfumerii a vonaju uplne identicky :)

Bibis1

arianka18 Kedysi davno som odtial objednavala, konkretny parfem ti uz nepoviem, pretoze si nepamatam, ale viem, ze som nan dlhsie cakala a ani nevonal uplne presne tak, ako by mal vonat original. Tolko moja skusenost.

tutri

*romkita*
Neviem ako čo konkrétne máš na mysli, ale skús pozrieť toto Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil :) ...Tento olej je na rozjasnenie úplne perfišný...

Dienda

Zsuzska s trblietkami opatrne, aby sa to neprehnalo, ale je fakt, že na opálenej pokožke to môže dobre vyzerať, len tiež to treba s mierou, no vlastne ako všetko :) Ja takéto veci si z Notina objednávam, lebo tam si vieš vybrať čokoľvek, akúkoľvek značku, keďže majú širokú ponuku.

zsuzska

A tu paletku co mas ma aj nejake trblietky? Mne sa to paci, ale neviem ci by som si to vedela aj dobre dat, akoze na spravne miesta na tvari, aby som vedela, ze kam ktory odtien.

marekana

zsonicka Dávam si také tie rôzne farby. Mám tónovaciu paletku alebo jak sa to normálne volá a tým si urobím aj líčka, aj nos aj tak proste ešte pleť oživím, rozjasním.

mijja

Keď na leto, opálená pokožka to veľa netreba, ja napríklad mám v lete veľa pieh a teda som rada, keď ich je vidieť, aj zato si nejaké vrstvy na seba nedávam, príde mi to zbytočné :) Ale bežná starostliovsť nemôže chýbať a najmä nejaký krém s SPF.