Dobry den, dnes som mala skvelu naladu cez den, ale vecer, kazdy vecer, na mna idu nestastne myslienky :som frustrovana v oblasti 1.kariernej, 2.osobnej, 3. sexualnej ..hoci inak som vdacna ze zijem, som mlada, zdrava, mozem este vela dokazat, mam rodinu, priatrelov:) lenze stale ma frustruju 1. veci materialneho sveta, som presytena znackami aobchodmi (stastna by so m bola s vlastnou ale nemam na to prachy) chcem TVORIT a nie len konzumovat ako materialisti... to suvisi aj s mojou karierou, enchcem uviest aku mam racu, bavi ma, ale hoci som dennodenne vypisovala maily do vysnenych jobo, na tie ma nevzali :( preco nemozem mat uznanie???
2. osobna rovina co am trapi preco mam zapavat sama??? (nemam priatla a naozaj by som chcela lasku :( )
3. sexualna...dalsia vec, keby som chcela vztah s chlapom, tak jasne ze si to "vyzaduje" pravidelny sex- ja som NIKDY pri tom nezazila prijemne pocity , nieto to este opakovat - najradsej sa sexu vyhybam, ale uz nedokazem byt single :( lenze ked si niekoho najdem bude ma "cakata" dnesnou spolocnostou a chlapskym myslenim to, ze ma byt sex(nic proti, nie somnabozenska fanaticka ale mam iba nepsijemne pocity uz niekolko rokov z toho , hoci teraz mam klud lebo som sama, a nepomohli mi ani gynekologicka a sexuologicka)
sktratka, uz asi 7 rokov zijem s tymito pocitmi ...viem,su horsie problemy, ale chyba mojmu zivotu ta spravna iskra, viac uznania, laska (a pritom ju dokazem davat hodne kebyze som nasla toho praveho)
ako mam zapasit uspesne s tymito myslienkami? dakujem...co to mam- nemam nahodou depresiu? alebo uzkost?alebo som normalna len nestastna? pomozte mi prosim vas, dakujem :)