necakala som, ze rozprudim az taku dlhu debatu medzi vami a priznam sa ze ma to tesi ze nie som jedina kto sa nad tym zamyslel :)
jasne ze potrebujeme peniaze, rada ich zarabam pracou ktora ma bavi a rada minam na veci/hobby/posedenia/zabavu/darceky, ale peniaze su pre mna prostriedok, nie ciel ako pre mnohych :(
mate pravdu zeby sme si mnohe veci nevazili nebyt snazenia sa o ne, lenze je rozdiuel ked napr. niekto ma co jest, kde byvat a trapi ho to, ze nema krasne auto ako used ale "len" 10 rokov stare...a ked niekto nema ani co jest, ani kde byvat! proste utrpenie nie je rovnake a mate rpavdu ze sa neda merat, je to subjektivne zakazdym, ale predsa len tu je objektivita: isto je horsie umierat hladom v Afrike ako sa "trapit" tym ze sused ma vyssi plat (narazam na zavist na Slovensku, ktora ma brutalne stve!!!)
stve ma ze ludia su nelogicki co sa tyka organizacie sveta : preco sa konecne neurobia opatrenia aby africke zeny nemali 10 deti ked nemaju sancu ich zivit??? nelogika pocinania sveta je divna, tak mali by im po 2-3 detoch sterilizovat vajecniky, nic zle by sa nestalo, prave naopak, nech investuju penaize do tych operacii, a bude po probleme, vsade su clanky ze planeta neuzivi vsetkych kvoli nerovnomernosti zdrojov, urodnej pody atd. tak nech sa naucia ludia hospodarit ...
proste ludia su sprosti a nevsimavi
MAjesty, velmi sa mi ta cast s tym psom, ze on si uvedomi dobro aj bez utrenia:)
ta3: jasne ze aj mna samiu 100x napadlo adoptovat si zvieratko, no momentalne zijem mimoSR a nie je to celkom mozne tuna,kedze casto odideem z domu na dlho a nema ho kto vyvencit napr. keby to bol pes, lebo by som chcela psa, dalsia vec je ze doma mi to rodicia nechceli dovolit (chceli by velke zviera ale vadilo by im v malom byte, ze v malom byte by trpelo, tak ale podla mna lepsi maly byt ako utulok, nie?:) ...nemame sice velmi peniaze, ale nie je to az take drahe dufam to uzivit ako sa rodicia moji vkuse boja - ja si vazim vela veci lebo som na strednej patrila v triede ku tym chudobnejsim a nie ku bohatsim podnikatelkym rodinam (medzi spoluziakmi som vsak mala priatelov lebo mnohi ludia su nastastie normalni aj ked maju dost penazi :)) ...no nasi argumentovali tym malym bytom a ze je to momentalne drahe - co aj je lebo otec ma velmi tazku pracu aznizili im vyplaty, no ja si raz psa zadovazim :)
a ano, co sa tyka frustracie z neuspokojenia sexualnej oblasti uz ked ste zacali ze sa mam hrat sama, tak ked mam sukronmie, cas a chut, tak to obcas robim :)
vogue: myslim si ze niekedy sa samozrejme hodi ked muz pozve zenu na veceru, stara sa o nu, pozve ju do kina, ale samozrejme som normalna a uzila by som ti to, ale nie tak ako tie pipky co to chcu neustale - ze chcu len tahat z niekoho prachy ...totiz ani ta najdrahsia vecera nemoze chutit dobre ak si pri stole s uplnym idiotom/pipkou :D proste taketo veci sa maju striedat s prechadzkami v prirode, a ano ma sa chodit nakupovat, milujem modu a paci sa mi modne oblecenie, ale nepotrebujem milion takych veci, proste aj nakupovania sa vie vnimavy clovek presytit, proste treba striedat zaujmy a nie len dookola shoppingovat ako to robia mnohe pipky, ale vyvazit to: ist si aj nakupit krasne veci, nosit ich, starat sa o vyzor, no inokedy si ist len tak na prechadzku, naucit sa nieoc nove, postupovat v kariere, spoznavat novych ludi ...proste peniaze maju ybt prostriedok na zlepsenie zivota anie ciel, nie to nedajboze dovod na zavist, zlocin atd., proste chcem aby vsetci mali dost penazi na normalny zivot a nezavideli si uz nadstandardne veci ktore nepotrebuju (napr. potrebujem byvat, ale nemusi to byt vila so 100 izbami ako mnohi ludia chcu ...)
a neviem ci sa chcem stretnut osobne, trochu sa hanbim, ja som rada ze je toto forum anonymne a teraz ...sa mi zruti ta intimita (aj ked mozno nie :)) neviem, pouvazujem o tom :)