unava z materializmu a dnesnej reality

Príspevok v téme: unava z materializmu a dnesnej reality
unavena123

Dobry den, dnes som mala skvelu naladu cez den, ale vecer, kazdy vecer, na mna idu nestastne myslienky :som frustrovana v oblasti 1.kariernej, 2.osobnej, 3. sexualnej ..hoci inak som vdacna ze zijem, som mlada, zdrava, mozem este vela dokazat, mam rodinu, priatrelov:) lenze stale ma frustruju 1. veci materialneho sveta, som presytena znackami aobchodmi (stastna by so m bola s vlastnou ale nemam na to prachy) chcem TVORIT a nie len konzumovat ako materialisti... to suvisi aj s mojou karierou, enchcem uviest aku mam racu, bavi ma, ale hoci som dennodenne vypisovala maily do vysnenych jobo, na tie ma nevzali :( preco nemozem mat uznanie???

2. osobna rovina co am trapi preco mam zapavat sama??? (nemam priatla a naozaj by som chcela lasku :( )

3. sexualna...dalsia vec, keby som chcela vztah s chlapom, tak jasne ze si to "vyzaduje" pravidelny sex- ja som NIKDY pri tom nezazila prijemne pocity , nieto to este opakovat - najradsej sa sexu vyhybam, ale uz nedokazem byt single :( lenze ked si niekoho najdem bude ma "cakata" dnesnou spolocnostou a chlapskym myslenim to, ze ma byt sex(nic proti, nie somnabozenska fanaticka ale mam iba nepsijemne pocity uz niekolko rokov z toho , hoci teraz mam klud lebo som sama, a nepomohli mi ani gynekologicka a sexuologicka)

sktratka, uz asi 7 rokov zijem s tymito pocitmi ...viem,su horsie problemy, ale chyba mojmu zivotu ta spravna iskra, viac uznania, laska (a pritom ju dokazem davat hodne kebyze som nasla toho praveho)

ako mam zapasit uspesne s tymito myslienkami? dakujem...co to mam- nemam nahodou depresiu? alebo uzkost?alebo som normalna len nestastna? pomozte mi prosim vas, dakujem :)

jajka001_

vsetci chceme aby to na svete bolo lepsie a krajsie. ale je zbytocne nad tym rozhutovat a trapit sa tym, radsej pre to nieco sprav, ak vies co a ako.

chladomor

Viem si predstaviť psychické rozpoloženie človeka, ktorý tu zakladá takéto témy. Preto som ti napísal to, čo som ti vtedy napísal. Chcel som ti len trochu vylepšiť náladu, lebo nič iné ti nepomôže. Rady a iné diskusie sa len míňajú účinku a sú na nič (no, podľa toho aké...).

unavena123

ale nadalej bdue tento svet plny skazenosti a zla, aj ked sa mi splnia sny ma bdue zaujimat, preco napr. v afrike je tolko utrenia? v arabskych krajinach ??? tieto myslienky rozhodne nie su sebecke, chcem zmenit nielen moj svet, ale cely svet aby bol krajsi, plny stastia a LASKY !!! :) chapete ma uz? proste mam asi privysoke ciele, hoci mnohe sa zmenit daju...no ja uz do nich zahrnam aj cely svet a analyzujem, napriklad chcem zeby boli vsetci zdravi ...proste ma frustruje nielen moj nejeden problem,a le aj problemy inych, ale mate pravdu, nemam to tak riesit pred spanim

kazdopadne som vdacna nielen za vase rady, ale ja za vasu kritiku, lebo ta dokaze otvorit oci a mysel a aj ked nemusim so vsetkou kritikou suhlasit, moze ma inspirovat alebo naviest na spravnu cestu :)

unavena123

viete co, to nema zmysel dalej rozoberat.... proste zrejme aj ku men ta laska raz dojde, zrejme musim byt trpezlivejsia (zo vsetkym) ...

a znacku - cojaviem mna by bavilo vela veci, a stale na nich makam, len zrejme si kaldiem niekedy privysoke ciele, proste chcem byt vo vstekom este lepsia azaroven dosahovat vecsie uspechy . Ale mate pravdu ze sa v tom netreba tak utapat, na toto forum som ale naozaj prisla frustrovana apotrebovala som sa vyzalovat a dostat nejaku radu , pripadne aj kritiku, ved preco nie, isto ej chyba aj vo mne (uvedomujem si ze nie som dokonala :))

jajka001_

inak zda sa mi trochu smiesne ze hovoris o materializme a na druhes strane chces vytvorit a predavat vlastnu znacku- to nie je materializmus?

jajka001_

1. co konkretne si spravila pre splnenie svojich snov v oblasti kariery? zacni podnikat, ak chces mat vlastnu znacku. ak som spravne pochopila, chces vytvarat odevy. sny sa nesplnia len tym ze o nich snivas. snivaj s otvorenymi ocami - je tvoj sen vobec realny?
2. láska, heh. preco citis ako krivdu to ze si sama? je to proste tak. ak to chces zmenit, treba pre to nieco spravit. napriklad zacat mat niekoho konkretnenho rada.
3. ak nemas rada sex, daj si inzerat ze hladas podobne zalozeneho priatela. urcite je ich dost. nejaka baba sa tu uz na toho svojho stazovala :)

uhlie

unavena,

ty si zaujimavy fenomen. Este som nevidel cloveka, ktory by bol nesebecky optimista a zaroven by bol nestastny z toho, ze nieco nema.

unavena123

zaroven si uvedomjume ze su horsie problemy: choroby, prirodne katastrofy, jasne ze moj problem sa vam enzda az taky hrozny ked to porovnam takto, ale lezie to na psychiku preto som sa chcela spytat ci nie je problem vo mne, ale podla mna v dnesnom "chladnom" svete je, ludia su chladni, vsade caka nejaky odzub , zadrhel... no mate pravdu,zatial mi neostava ni ine ako nerozoberat to pred spanim

dufam, ze vam s adari a dakujem za rady :) aj za dalsie ak enskor pridate :) bduem velmi rada :) a

navena123

pRE pre nick "re unavenu" to ams odkial ze myslim len na seba?! praveze nemyslim, cez den ebzne pomaham ludom, som otpimisticka, vsetci okolo mna frflu a ja im vylepsim den, ale vecer ma trapi ze aj ked som mila atd. nemam priatela, a trapi ma aj materializmus dnesneho sveta - proste vsade su vsetci zamerani na hmotne veci, na sex, atd., proste skazenost ...keby som bola sebecka tak by som tak zufalo netuzila po pravej laske, a opisala som v dalsom prispevku s akymi chlapmi som chodila, chcem normalneho, naozaj, vsetci co ma poznaju vedia ze nie som sebecka

muchacc: tvoj prispevok ma vela do seba, s mnohymi castami len suhlasim, ale ak si myslis, ze nie som dost aktivna, tak sa mylis, kazdy den okrem trocha casu na relax a inych ludi sa okrem momentalnej prace venujem aj hladaniu na nete (nemyslim azet.sk:D:D ale normalne stranky kde mozes najst dobre job, programy zaujimave atd. a pisem listy nech ma prijmu, siahodlhe uz som napisala), novym kontaktom ...proste makam a nasla som toho vela, ale vkuse ma nevezmu alebo to musim platit sama a ja nemam 7 tisic USD alebo euro napr. a nemam ich lebo nemam vsteky joby o kt. som sa tak snazila

pisete ze nie som aktivna, no vsetci co am poznaju vedia, ze neobsedim, ze vkuse daco robim pre svoju buducnost (ale viem sa tesit z pritomnoti)...ja len ze ked mam 100x viac snahy ako bezne stado (sorry za vyraz) ktore neprodukuje chce si len uzivat materialne veci a sex, tak si uz konecne zasluzim uznanie v profi sfere aj normalnu lasku ked som schopna ju davat!!! a ano, mas pravdu, moj prispevok je frustracia z nesplnenych snov, ale moje sny su dobre, a realne, co je nerealne na tom chciet lasku vzajomnu ked mnohi ju maju ?! alebo znacku dajme tomu ked ju tiez ma zopar vyvolenych ???