stačí 1sexuálny partner v živote???

milli

Milos M, neviem, či si si nepomýlil túto diskusiu s inou. Striedanie stravy patrí do inej kategórie, tu hovoríme o inom.

brunuska

nuz ale je rozdiel v tom ci to clovek robi zamerne-strieda partnerov alebo preto,ze jednoducho nemal stastie... vykluli sa z toho blbci co nas len vyuzili,klamali atd. mnoho uhlov pohladu na vec!
clovek sa meni,uci na vlastnych chybach,vyvija...meni sa skusenostami, chybami bud v lepsieho alebo horsieho cloveka.pocet sex.partnerov neodpoveda tomu aky ten clovek skutocne je!!!

milli

Mení to napr. to, že začnem byť vyberavý a po čase ma možno omrzí aj môj manželský partner. Keby sa urobila štatistika, som presvedčený, že by bol veľký rozdiel nevery v tých prípadoch, keď manželia nepoznali nikoho pred tým ako u tých, ktorý v striedaní (či skúšaní) partnerov nemali zábrany.

milli

sunnysweetie, jedna taká otázočka: nie je toto všetko len taká vykonštruovaná téma, alebo je to naozaj tvoj problém?? Priznaj sa :)

otik

markone, nesuhlasim s tebou, poznam vela takych, ktori sa ako mladi hrnuli do manzelstva, a potom pochopili ze stratili mladost. a naopak, ti co si v mladosti uzivali, tak neskor ak si nasli lasku, pochopili ake je to krasne zit s niekym , milovat ho.takze tak..no ale zase ani toto nie je pravidlo,ze to tak musi byt..takze tak..

milli

Prepáč, katarinna, to hovoríš z vlastého života, alebo len ako teóriu. Lebo pokiaľ viem, každému mužovi či žene to po svadbe vŕta v hlave, koľko mal ten môj partner žien či mužov pred ním. A ešte sa opýtam vecne: aký dramatický rozdiel je vlastne medzi dvoma mužmi či v ženami v telesnej konštrukcii, keď na tom má stáť či padať manželský život, ktorý podľa mňa stojí a padá na 1000 dôležitejších veciach? Prečítaj si iné diskusie na tomto portáli a uvidíš, že manželov trápia úplne iné problémy, ako ten ktorý tu teraz rozoberáme. Trápi ich neporozumenie, chlad, nezáujem, nevera a pod. Len si ich prečítaj. Ani jeden som nečítal taký, kde by sa partner išiel rozvádzať kvôli nekvalitnému sexuálnemu životu. Neposunul sa náš pohľad na manželstvo niekam mimo, nesprávnym smerom? Pouvažujme nad tým...