Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stačí 1sexuálny partner v živote???

Iness

Tiež súhlasím s tým, že stačí iba jeden sexuálny partner. Samozrejme si musia rozumieť aj v bežnom živote. Ja mám tiež partnera jedného a jediného a ja som tiež jeho jediná partnerka. Najkrajšie na takomto vzťahu je samotné poznávanie jeden druhého, zisťovanie všelijakých polôh a metód. Za tie roky sme sa tak zdokonalili, že nepotrebujeme iného partnera. A napriek času, čo sme spolu ešte stále nachádzame v sexi niečo nové.

katty19

"neznižuje hodnotu všetkých tvojích predchádzajúcich príspevkov" som myslela tak, že z hľadiska zdravia si zatiaľ neobhájil svoj názor, ktorý si moc radi vypočujeme

adelka2

Katthy ved ja nevravim ze ma mat sex pred svadbou ja vravim ze aspon maznat by sa mali aby vedeli aky vlastne su.Baba by napriklad mohla zistit ci jej priatel neni v tejto oblasti prilis zamerany len sam na seba.To neni sranda nepoznat partnera.Moji rodicia sa brali a boli panic a panna ale nejake neznosti tak rozhodne boli lebo jednak je to normalne vo vztahu a za druhe aspon mohli povedat ze sa poznaju a vedia koho si beru.

kitti

Milli,ak ta este zaujima,tak som bola celkovo nespokojna zo vsetkym co mi ponukal. Po case som prisla na to,ze lepsieho sexualneho partnera by som uz asi nikdy nenasla.Vtedy som ho este nevedela prirovnavat k nikomu a myslela som si,ze iny mi moze ponuknut viac.Co viac to neviem... Bol super. A bol strasny romantik,pekny,mal ma strasne rad,vsetko mi spravil,bol super...:( Odvtedy som darmo hladala, takeho som nenasla.To bolo,ze som si ho nevazila.myslela som si,ze ak hned prvy koho spoznam je taky,aky mozu byt potom ostatny? Dostala som peknu facku od zivota,vratilo sa mi to.A vtedy som zistila,ze som spravila strasnu chybu.Ale zivot je taky,kazdemu sa vrati to,co si zasluzi

adelka2

No tiez by ma celkom zaujimalo ze ci sa vzdavas len sexu alebo akychkolvek neznosti pred svadbou pretoze si myslim ze toto je dost riskantne vziat si zenu o ktorej ani nevies ako preziva taketo veci.Co ked bude frigidna a ty si len budes mysliet ze aka je ona slusna?Vies poznam taky pripad co sa dvaja vzali,pred svadbou nic spolu nemali teda ani maznanie ani nic,len pusinky no a potom holka zistila ze jej manzel je impotent takze pokial nechces sex pred svadbou tak je to ok ale vzdat sa akychkolvek neznosti sa ti nemusi vyplatit.Predsalen treba poznat toho partnera dokladne,na co a ako reaguje,co ma rad atd...

katty19

Nemyslím si, že ti niečo z mužnosti chýba, toto je len tvoje presvedčenie, ktoré, samozrejme, v žiadnom prípade neznižuje hodnotu všetkých tvojich predchádzajúcich príspevkov. Keby som nebola zaľúbená, tak sa o teba uchádzam...

katty19

Milli, tiež, iba ak chceš odpovedať, do akej miery chceš s potencionálnou manželkou prežívať vášeň pred svadbou? Budeš musieť robiť zrejme stopky...