stačí 1sexuálny partner v živote???

milli

Ťažká otázka je to v tom (teda skôr odpoveď na ňu), že práve preto, keďže sú tu rôzni ľudia, nechcem tu otvárať diskusiu, ktorá by odstavila, či dokonca pobúrila časť diskutujúcich. Mám nejednu takú skúsenosť. Snažím sa nič nepretláčať násilne. Možno, keby bol väčší záujem.

katty19

Úplne normálne som pochopila, že svoju vieru aj žiješ, to je v poriadku, život podľa presvedčenia. Lenže, nie každý tu je veriaci a ľudia nerozumejú tomuto životnému štýlu, aj keď by možno chceli porozumieť.
Otázka: Aký je konkrétny prínos tohto zriekania sa dajme tomu pre tvoje duševné zdravie? Viem, ťažká otázka, preto nechcem počuť hneď odpoveď, ale premýšľaj nad tým, prosím ťa. A potom napíš.

adelka2

Ale mna by to celkom zaujimalo ze aky mas na to sposob?Zistit ci je ta prava.A to vazne vydrzis sa jej ani nedotknut?Mozno to vravis preto ze teraz nijaku nemas ale potom ked uz bude pri tebe tak to bude ine kafe.Tazko sa bude odolavat,vravim ti z vlastnej skusenosti.

majuska3

Ahojte všetci...
KITTI - Tvoj príspevok 21:27 - písala si mi úplne z duše - presne moja kópia.
Ten prvý, nikdy na neho nezabudnem, až po rokoch som prišla na to, že to bolo to najlepšie, čo vedľa mňa stálo. Dodnes ho milujem a to už pretieklo veľmi veľa vody... vydala som sa, rozviedla, niekoľkokrát som sa potkla, ale stále dokážem ísť ďalej. A on - po mnohých rokoch som ho stretla a v jeho očiach bola stále tá istá iskra, myslím, že ani on ma celkom zo srdca nevymazal... a tiež je na tom vo vzťahu všelijako, len asi nie moc dobre - vraj sa rozvádza... bolí to a veľmi, je mi ľúto tých stratených rokov, tých rokov, počas ktorých mi neskutočne chýbal a chýba dodnes...

katty19

ho, najprv sa vyjadri trošku k téme, potom sa on pridá, lebo zrejme sa vyplašil a poooooooooooootooooooooom sa opýtaj na ten vek, nech to má nejakú postupnosť

milli

Všetko prináša určité riziko, ja však pred tým nemám tak veľké obavy, pretože mám na to "spôsob", ako sa uistiť, či je konkrétna osoba pre mňa tá pravá. Možno to nie je celkom zrozumiteľné, ale asi by to prekročilo rámec tejto diskusie. Nerozumiem, katty19, čo máš na mysli pod tým obhájením zdravia. Môžeš to trochu upresniť?
Kitti, myslím si, že nič ešte nie je stratené. Všetko je v tvojich rukách.

katty19

ho, a to ti je zas načo vedieť, sa ti niečo nepozdáva? By som sa nespýtala na vek, iba v nenormálnej krajnosti