stačí 1sexuálny partner v živote???

katty19

A vobec si nemyslím, že ide o zúfalého a skrachovaného jedinca; dievčatá, skúsme začať obdivovať aj charaktery, ako iba výkon.

Rubi

Brunuska prepac ale nesuhlasim s tym ze su bohatsi ako my.Podla mna je prirodzene zit v pare a tolko usilia kolko my musime vyvinut na to aby vztah fungoval tak toto oni vobec nepoznaju.Sak nie nadaromo sa vravi ze najtahsie povolanie na svete je byt dobrou manzelkou a matkou.Myslim si ze takyto clovek musi na sebe pracovat omnoho viac ako niekto kto zije cely cas sam a stara sa len o seba,nikomu sa nemusi zodpovedat a o nikoho sa starat.Ved vztah neni len tutuli mutuli ale vyzaduje si to tvrdu pracu hlavne na sebe,uci ta to mnozstvu veci ako je tolerancia,schopnost robit kompromisy atd...

katty19

Ja si myslím toto: Milli sám napísal, že potreboval dlhší čas na pochopenie seba samého; áno, trvalo mu to do štyridsiatky, volil skor formu počkania, akoby vošiel do vzťahu nepripravený a zato si zaslúži opať moj obdiv

brunuska

Rubi na jednej strane mas pravdu,ale su ludia,ktori dokazu byt stastni sami so sebou a samotu vyuzit vo svoj prospech-ver,ze tito ludia su ovela bohatsimi nez my,ktori dokazu byt stastni len v pare.

Rubi

Ved ja ho neodsudzujem len mi prislo divne ze by tie roky samoty vraj nevymenil za stastne manzelstvo.Akosi si pretireci,na jednej strane hlada tu pravu a na druhej vravi ze to ako zil teraz by nevymenil za zivot v stastnom manzelstve.Podla mna nikomu nemoze byt lepsie samemu nez keby mal pri sebe milujucu osobu.Ved laska je nieco nadherne,ja nic krajsie nepoznam.Samota je nieco hrozne a mna to ubijalo ked som dlho bola sama.

ho

neviem,ci mozeme posudit,ze sposob zivota,ako sa ho rozhodol zit Milli je divny.asi vie,preco tak zije a vie,co v zivote ocakava.Nikto nevie,co bude zajtra....Mozno prave on stretne toho jedineho na cely zivot

brunuska

Zivot ma naucil len jedno-NIKDY NEHOVOR NIKDY! - bo nevies co ti zivot prinesie a nikto z nas netusi aky ma napisany osud!nevieme co nas v zivote caka.Nikoho neodsudzujem a nenavidim ak to ludia robia-kazdy ma svoj zivot a zije si ho ako sam uzna za vhodne, podla najlepsieho svedomia a vedomia. Moj nazor na sex je sice odlisny od milliho,ale to ako si zije svoj zivot je iba jeho vec.