Rubi, 10:18, na konci, to je odpoveď na Milliho čakanie. Ktovie, čo má všetko za sebou...
Ty, Rubi, páči sa mi, že si sa rozvravela. Veru, všetci sme čímsi výnimoční. Len keby sme to chceli ukázať ostatným.
No katty19 tak teraz napis nieco ty o sebe,ja uz som napisala aky zivot vediem.A tiez sa urcite vymykam priemeru ved viem ako ziju napriklad moje rovesnicky ze je to uplne ine nez zijem ja.
Čo bolo povýšenecké? To bolo opať iba nepochopené. Vieš, Bruni, koľko krát si musím zahryznúť do jazyka, aby som bola pochopená? To ti tiež nie je až taká sranda. Takže, nebuďme na seba precitlivelí, všetci sme, akí sme. Ja len ohľadom Milli, dovolil si byť iný, a za to ho obdivujem. A dovolil si o tom rozprávať.
Brunus ja som toho svojho nestretla len tak,som sa o to ja sama pricinila no ale nebudem to tu rozoberat proste nesedela som len tak doma a necakala na zazrak ze pride princ na bielom koni.No a s tym ze ludia co sa vymykaju priemeru su odsudzovani mas pravdu,sama som to zazila na vlastnej kozi,ja predsa tiez nezapadam do priemeru.Hoci mam priatela uz viac ako rok stale sme spolu nespali lebo cakame na tu spravnu chvilu co mnoho ludi tazko pochopi ze ako sme to mohli tak dlho vydrzat a este stale v tom pokracujeme.Tiez na nas mozu pozerat ako na nenormalnych.Ale je mi to fuk.Myslim si ze najskor sa treba dokonale poznat a az potom moze dojst k niecomu takemu.
prepacte ale ja nerozumiem co chcete riesit-milli si zije svoj zivot ako chce,Rubi si zije svoj zivot ako chce, Katus si zije svoj zivot ako chce, Milos M si zije svoj zivot ako chce, brunuska si zije svoj zivot ako chce- kazdy z nich comusi veri,cosi v zivote hlada a veri,ze to najde a ziska. Kazdy to hlada svojim sposobom a uz ma unavuje tocit sa v kolecku stale dookola.Nie je nutne nikoho presviedcat o svojej viere-v cokolvek. Kazdy z nas je presvedceni ze zije spravne a zije ako chce-pretoze je to jeho zivot.
Rubi, my sa tu k niečomu prepracujeme, už to vidím. Dobre, dievča, toto sa mi už začína páčiť. Hovoríš aj o sebe. Výborne. Tuto, Milliho, nechajme a skúsme o nás.
Katty19 neviem co si tym prispevkom chcela povedat ale ja nie som vydata a dokonca som este so svojim drahym nespala takze neviem na akej inej urovni ty zijes ktoru ja podla teba nedosiahnem.Tak objasnis mi to?
ale suhlasim s tym,ze kazdy clovek ktori dnes zije inak ako vacsina-je spolocnostou odsudzovani a nepochopeni,oznacovani casto za divneho,cudaka alebo aj horsie.
Milli este stale si nepovedal co take si zazil.Ja som silne veriaca,chodim do kostola,na spovede aj vsetko.Aj panna este som, ale jednoducho nie som nabozensky fanatik a to je ten rozdiel medzi nami dvoma,ale ok ja ta neodsudzujem len neviem ci ked budes stary tak budes mat vobec na co spominat.