Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stačí 1sexuálny partner v živote???

katty19

No vidíš, Rubi, na čo ty zase nemyslíš? Výkon? V našej spoločnosti je akceptovaný výkon, ktorým ty žiješ; predpokladám, že už v 20-ke si bola pod čepcom. V podstate, si akceptovaná a absolútne zapadáš do normy. Potom sú ľudia, ktorí sa vymykajú priemeru. Tam patrím aj ja. Ideme tak trocha mimo výkonu (ktorý si stanovil vačšinový priemer), ľudia nám nerozumejú, cítime sa často nepochopení. Ale to neznamená, že sme čudní; to, čo ja vnímam, ty, Rubi, nikdy vnímať nebudeš, lebo nemožeš, lebo tam nie si, nedokážeš to, nemáš moje schopnosti a ja nemám tvoje.

Rubi

Pokial myslela sexualny vykon tak mne to adresovat nemoze lebo ja som so svojim partnerom este nespala tak sotva mozem hodnotit jeho vykony.Som s nim lebo ma neskutocne dobre srdiecko,nema ani vela penazi ani auto...Ale ma jedno velke srdce plne lasky.Ja rozhodne nepatrim k babam o ktorych pise katty19.

milli

Preto som sa zdráhal písať konkrétnejšie o sebe, lebo som tušil, že to môže niekoho odradiť. Môj prípad pre túto diskusiu nie je exemplárny, chcel som len prispieť svojim názorom na voľnú lásku.
Nehodlám sa stať kňazom, to nie je štýl môjho života. Nemám rád presne nalinkované veci, asi by som odtiaľ skoro utiekol :)
A nemyslím si, že kňazstvo je tým jediným spôsobom, ako vyjadriť svoje presvedčenie a dokázať, že viera nie je len teória - a toto sa kňazom málokedy dá, pretože nežijú v bežnom živote, aby presvedčili ľudí, že sa to aj tam dá žiť.
V tom, Rubi, nemáš pravdu, že neviem, čo je láska, alebo že po nej netúžim. Som normálny človek ako každý iný a viem aj čo je byť zamilovaný do dievčaťa, aj keď mi je jasné, že zamilovanosť a láska je ešte dačo iné. Som však presvedčený, že keby si prežila to čo ja, určite by si ani ty nemenila. Veď Boh je láska a ľudská láska je len akýmsi odbleskom tej Jeho. Tá Jeho je však omnoho dokonalejšia. Mrzí ma, že ľudia považujú niektoré výroky Biblie za prehnané, alebo že sa vzťahujú len na určitú úzku vyvolenú skupinu ľudí. Ja verím tomu, že taký (apoštol) Pavol, či ďalší iní Boží ľudia boli celkom obyčajní ľudia, tak, ako ja, alebo ktokoľvek iný. To tajomstvo spočíva v niečom úplne inom ako to mnohí ľudia chápu. Takže verím tomu, že aj život (zdravého) slobodného človeka môže byť plnohodnotný, ak žije v úzkom vzťahu s Bohom.

brunuska

Rubi..."dlhsie by som sama byt nechcela" ten tvoj prisiel skor-ta jeho este nie.len v tom je rozdiel.
a ak by neprisiel??? brala by si "vsetko"alebo dalej cakala na toho praveho???

Rubi

Brunuska ja som bola sama do dvadsiatky a myslim ze tento cas mi bohate stacil,milujem svojho partnera viac ako svoj zivot.Dlho som nanho cakala a oplatilo sa.Ja takisto nelutujem ze to neprislo skor lebo teraz som uz zrela na vztah ale dlhsie by som sama byt nechcela.Ja milujem svojich blizkych viac ako seba samu.

brunuska

opustam vas v plodnej debate-idem ja spat-bo v noci som spoznavala samu seba a teraz nespoznavam samu seba :-)
myslim,ze myslela sex.vykon.

brunuska

Rubi su duchovne bohatsimi-pretoze poznaju sami seba,miluju sami seba a su pripraveni spoznat niekoho ineho a milovat ho.

brunuska

Niekedy mam pocit,ze ani po slovensky nepisem...
ale to je fuk-utesuje ma myslienka,ze aj velki geniovia ostali nepochopeni.
Dakujem.