chcela by som sa opýtať, či sa viac oplatí spraviť doma výživu alebo si kúpiť v obchode. a má niekto dobrý recept na výživu?
Detská výživa (kupovaná alebo domáca)?
jasne, to uz mozes davat vacsinu prikrmov. vacsina prikrmov je od 6 mesiacov :)
10 mesiacov ma teraz :) to uz budu nejake prikrmy nie?
ake stare je tvoje dieta?
Ak sa dá, radšej si spravte domácu detskú výživu, vtedy najlepšie viete,čo ste do nej pridali a odkiaľ sú zdroje, ktoré ste použili. Niektoré ženy odporúčajú Miomat, ktorý spraví bez väčšej námahy detskú výživu. A určite do nej nepridávajte cukor, ak si dieťa už naň nezvyklo
aha a vies mi pomoct, ze ktorym sa mam vyhybat teda este?
to sa stane len malokedy :) len ide o to, ze na niektore tie potraviny by mohlo mat take mensie dieta nejaku alergicku reakciu ale napriklad mne sa to nikdy nestalo :)
aby som vedela ci sa mozem na to spolahnut vies, lebo som citala, ze niekedy to nesedi na ten vek
vacsinou ano, preco sa pytas?
prosim vas ked kupujete vyzivy v obchode tak sa riadite tymi odporucaniami vekovymi co su tam? lebo kamosky mi hovorili, ze niektore tie vyzivy vobec nie su vhodne od takeho veku :/
presne tak sa snazim ale tolko prichuti maju, ze mi to bude cele trvat asi aj tri mesiace kym sa zacnem vracat k tym prichutiam co sa mi zda, ze spapa najviac :D