chcela by som sa opýtať, či sa viac oplatí spraviť doma výživu alebo si kúpiť v obchode. a má niekto dobrý recept na výživu?
Detská výživa (kupovaná alebo domáca)?
ved ano, ale oni maju aj ine ako bio vyzivy?
nemusi to byt prave hruska, ani bio, som ti napisala, ktore kupujem ja tak skus pizriet ake maju oni v ponuke a potom sa rozhodni ake kupis :)
Poznáte BLW metódu?
takze bio hruska? myslite, ze je to vhodne pre take mensie dieta? nebude mat nejaku reakciu na hrusku?
tie mozem aj ja odporucit :) mega dobre je bio hruska, tu si furt aj ja kupujem :D
vies co to by si asi mala aj sama vybrat podla toho ake budu drobcovi najviach chutit a podla toho sa riad asi. u nas napriklad najviac chutia tie ovka, hlavne ovocne ale celkom vhod mi pridu aj tie sklicka kde uz je aj masko so zeleninku a s nejakou prilohou, ked ideme niekam dalej tak to ma super obed a nemusim sa trapit, ze co bude papat
vlastne asi oboje :D ale skor aj s tymi znackami by som ptorebovala poradit a vlastne, ze cim zacat :)
to myslis akoze zeleninku alebo nejake znacky dobre pre male deticky? som neporozumela dobre tvojej otazke :) este si nicim nezacala?
dakujem za rady baby :) viete mi poradit aj nejake, ktorymi je vhodne zacat?
joj tak to anooo :) staci sa riadit tymi udajmi na obale, vacsinu prikrmov mas tak od 6 mesiacov, niektore su uz od stvrteho :) takze uz kludne mozem davat