chcela by som sa opýtať, či sa viac oplatí spraviť doma výživu alebo si kúpiť v obchode. a má niekto dobrý recept na výživu?
Detská výživa (kupovaná alebo domáca)?
preco by sa nedalo uz od 4 mesiacov? kazde dietatko je ine. akurat sa ta este spytam. kojis este ci uz nie?
mozu sa uz davat nejake prve. dokonca aj v obchode som uz videla nejake uz od 4 mesiacov ale lepsie je pockat asi do tych 6 aspon :) preco chces zacat tak skoro?
babule viete mi prosim povedat kedy uz mozem davat prve prikrmy? su styri mesiace prilis skoro? podla mojej sestry je to strasne skoro ale vraj s ato uz moze
tak jej len odkaz to co som ti pisala :) to ako sa rozhodne je na nej, je to jej dieta. nemozu jej do toho hovorit kamosky ale ani mama
sme si blizke :) a velmi, pozname sa prakticky uz od zakladnej skoly, boli sme spolu aj na strednej, dalej sme si kazda inam na vysku ale zostali sme v kontakte a teraz sme obe zase v nasom meste a tak sme sa znovu zblizili ze sme spolu skoro kazdy den takze si hovorime o kazdom problem :) preto o tom viem
tak nech vam chutia aj nadalej ;) ake si uz skusala? prichute myslim
tak v pohode, ja len reku sa spytam lebo dost o tej kamoske a tej jej situacii vies :) ale tak potom ste si asi celkom blizke nie? odkaz jej teda, ze ked si vyberie spravne prikrmy tak vobec nemusi mat zly pocit z toho, ze by robila nieco zle pre svoje dieta
neurazim sa pretoze nemas pravdu :) fakt sa pytam kvoli kamoske. preco by som sa mala tvarit, ze to zistujem pre kamosku ked ma tu aj tak nikto nepozna a nevie kto som? :)
nebavime sa nahodou o tebe? nie o kamoske? prepac ak ta urazim ale pride mi to tak, ze to proste sa pytas kvoli sebe nie kvoli druhej osobe :)
zatial v pohodicke si mysim, tie co mame doma sme pekne spapkali :)