Elektronická cigareta - skúsenosti

luciano

bibisa, nemusíš už nič dokupovávať. Predajca ti pošle všetko, čo k cigarete treba. Cartidges s obsahom liquidu si budeš dokupovávať. Podobne aj atomizér sa časom zanesie a bude treba kúpiť nový. To sú jediné pravidelné výdavky na to, aby ti e-cigareta slúžila natrvalo.

User_37597

nejak ma napadlo ze by som to kupila mojej mame kedze ona nevie prestat.ale teraz som nejaka domotana ze co ako.
toto staci (T-REX s Mega atomizérom)alebo treba nieco dokupit?

luciano

Ja tak isto doporučujem typ e-GO, respektíve známy aj pod iným názvom UNICAAT. To sú však len baterky. K baterkám treba kúpiť atomizér, ktorý je vlatne žhavič a patrónu, do ktorej sa nalieva liquid. Ja odporúčam použiť cartomizér, ktorý obe funkcie spája do jedného celku. Prípadne clearomizér, ktorý je vlastne priehladný cartomizér. Lepšie sa plní a možno v ňom sledovať koľko ešte liqidu v nádržke ostáva.

katarinap

Nemyslim si, ze e-cig je sajrajt. Nema za ulohu odnaucit ta fajcit(i ked poznam ludi, ktori vdaka nej prestali), ale fajcit zdravsie a bez smradu. Ja ju fajcim asi rok a asi mesiac po kupe som striedala cigarety s e cig. To je individualne. Teraz by som si uz "smradlavku" nezapalila. Kupila som si e-GO a nakupujem na
www.jantyworld.com
www.navig.sk
Su to spolahlive stranky

luciano

Ja nakupujem v e-šope na tejto adrese:

www.nikotin.cz

Je tam skutočne bohatý výber e-cigariet, príslušentsva a náplní. Je to síce český obchod, ale posielajú aj na Slovensko. Je to veľmi seriózny predajca.

Ak chcete prečítať si nezávislú diskusiu, tak si naklikajte:

www.e-cigaretafans.eu

luciano

E-cigarety fajčím už asi tri roky. Pred tým som fajčil 20 denne, dnes klasickú cigaretu nechcem ani vidieť. E-cigareta je vynikajúca vec, avšak treba ju kupovať u spoľahlivého predajcu. Čo sa týka nákladov, tak e-fajčenie vyjde asi na štvrtinu toho, čo stojí klasické fajčenie.