Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
bibisa, nemusíš už nič dokupovávať. Predajca ti pošle všetko, čo k cigarete treba. Cartidges s obsahom liquidu si budeš dokupovávať. Podobne aj atomizér sa časom zanesie a bude treba kúpiť nový. To sú jediné pravidelné výdavky na to, aby ti e-cigareta slúžila natrvalo.
nejak ma napadlo ze by som to kupila mojej mame kedze ona nevie prestat.ale teraz som nejaka domotana ze co ako.
toto staci (T-REX s Mega atomizérom)alebo treba nieco dokupit?
díky :)
Ja tak isto doporučujem typ e-GO, respektíve známy aj pod iným názvom UNICAAT. To sú však len baterky. K baterkám treba kúpiť atomizér, ktorý je vlatne žhavič a patrónu, do ktorej sa nalieva liquid. Ja odporúčam použiť cartomizér, ktorý obe funkcie spája do jedného celku. Prípadne clearomizér, ktorý je vlastne priehladný cartomizér. Lepšie sa plní a možno v ňom sledovať koľko ešte liqidu v nádržke ostáva.
Nemyslim si, ze e-cig je sajrajt. Nema za ulohu odnaucit ta fajcit(i ked poznam ludi, ktori vdaka nej prestali), ale fajcit zdravsie a bez smradu. Ja ju fajcim asi rok a asi mesiac po kupe som striedala cigarety s e cig. To je individualne. Teraz by som si uz "smradlavku" nezapalila. Kupila som si e-GO a nakupujem na
www.jantyworld.com
www.navig.sk
Su to spolahlive stranky
Ja nakupujem v e-šope na tejto adrese:
Je tam skutočne bohatý výber e-cigariet, príslušentsva a náplní. Je to síce český obchod, ale posielajú aj na Slovensko. Je to veľmi seriózny predajca.
Ak chcete prečítať si nezávislú diskusiu, tak si naklikajte:
Luciano mohol by si poradit stranku alebo co ? aby som zistila ktora je kvalitna dakujem
luciano, kde si kupoval a aku znacku?
E-cigarety fajčím už asi tri roky. Pred tým som fajčil 20 denne, dnes klasickú cigaretu nechcem ani vidieť. E-cigareta je vynikajúca vec, avšak treba ju kupovať u spoľahlivého predajcu. Čo sa týka nákladov, tak e-fajčenie vyjde asi na štvrtinu toho, čo stojí klasické fajčenie.
hej je to trapne. preto sa k podobnym ludom ani netreba vyjadrovat.