Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
takze priatelovy ? :P
ja si ani nemyslim ze je to zdravsie. zdravsie by to ale bolo pre mna :) lebo to neprodukuje ten hnusny dym
jaj no vsak dobre... :D
ale aj tak ti teraz nenapisem ze ake to je super zdravsie a ze to pomoze :D
ale vela stastia no :)
bibisa, ja to nechcem pre seba :) preto sa pytam, lebo by som to chcela kupit ako darcek niekomu, kto nie je taky silny a nevie len tak prestat
nechapem preco minate peniaze na takych somarinach.
elektronicka cigareta-cisty sajrajt
nikotinove zuvacky-sugeracia
naplaste-sugeracia
vseliake ponukane proceduri-sugeracia
vsetko je v hlave.ked chcem prestat fajcit prestanem.som zivim dokazom ze sa to da.fajcila som denne krabicku a ked bol dobry vecer tak od 17:00 do pol noci som stiahla celu krabicku takze ani nie celi den.mesacne som minula na cigarety viac ako 80 eur a fajcila som viac ako 5 rokov.dnes to je viac ako tyzden co nefajcim.chut nemam,nemam ani abstak a veru nehodlam znova zacinat.takze by ste sa mali zobudit a vydrzat to.ja som dokazala odolat a uplne zadarmo ;)
ja mam kamosa ktory fajcil 10 rokov krabicku denne a po zakupeni el. cigarety uplne prestal. fajcil ju zhruba 6 mesiacov a tusim ju uz aj predal. ja si ju idem kupit tiez a po tom co som pozrel slovenske/ceske weby tak som sa rozhodol ze si radsej objednam kvalitu zo zahranicia. jednak tie na slovensku ponukane su cinske nekvalitne vyrobky a liquid naplne mozu obsahovat vselijake chemikalie :/ najlepsi vyrobcovia na svete su v2cigs a green smoke, starter kit ta vyjde napr. u V2cigs na 50e. Takze tak, zajtra idem objednavat :)
NO co nikto nema skusenosti ? ci to je len somarina ako ziskat kupujucich ? :(
ahojte chcela by som sa spytat o tu cigaretu , mozu prestat fajcit aj rodica ? oni vyfajcia za den aj 40 cigariet a to kazdy sam za seba 40 :( velmi ma to trapi chcem im pomoct prestat tak sa chcem spytat ci im mozem kupit tu cigaretu ? zaberie to ? chcu prestat fajcit ale neako nic nezabera
kolko ste za nu zaplatili??? 3000 kc??? waau dobry gol.v usa ju maju za 15 $,prestal som fajcit po nej uplne,obcas si zapalim. (cigarety si uz ani nekupujem,len ked mam chut si od kelegyne opytam). vystacila na 500 tahov a chutila hrozne.horkasty dym a dranie hrdla.pomohlo.to hej.samozrejme,prve dni som uz na tu el. cigaretu nemal nervy ale zvykol som si
Fajčil som 20 denne aj niekedy aj viac a ako mam tu el. cigaretu tak mi to stači a časom by som chcel snižovat obsach nikotinu v naplniach.a zatial som spokojny.1600 stoji sada a 300 Kč napln.odporučam pozriet www.ecigarety-bauer.cz.