Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey, bohuzial nemam volny den, nebyt toho privstatia si, tak mam ovela väcsi stres, ale stale je toho vela. O chvilu padam prec.

No kadernicku chcem zajtra stihnut, maju otvorene do 20:00h, takze hadam to stihnem.
Ja nesportujem vobec, len tie prechadzky, ja som sa pre to uz davno prestala trapit. Zbytocna zataz, co z toho?

Kratke ti velmi idu, aj ta farba, posli potom foto! :-)

carey

Maoam - asi pockam, len ma to otravuje, lebo hocikedy mi zacne byt zle, je to necakane a neviem co sa deje... ale vcera to bolelo riadne a ma napinalo, to sa mi nikdy predtym nestalo.

Hm idem dnes cvicit? po 10 dnoch nicnerobenia... inak dnes idem ku kadernicke, ale nedam sa az tak na kratko, takto to mam tiez dobre, ale dam sa prestrihat a ofinku do boku skratit :) No aj ty by si si mala spravit cas a zajst, clovek sa tam dobre odreaguje teda aspon ja :)
Ty si aka sikovna, sak teraz mas cely den volny ked si toho uz tolko postihala :) Sikulka

Maoam

Carey hej, som a uz som stihla kopu veci:-D. Ja mam prave kramy, tak ma boli brucho, aj hlava, ale par dni PRED to bolo ovela horsie, asi ako u teba teraz. Mne meskali tentokrat 6 dni. Ja by som na tvojom meste nesla na vyvolavacku, ale nechala to na prirodu. Podla mna pridu, len troska neskor. Navyse tehotna byt nemozes, takze nemas preco stresovat.
Ine by bolo, keby si mala starost este o toto. Ale ak chces ist na gyn, tak chod kludne.
V sobotu sa vazime, budem mat akurat po, takze idealne.

carey

Ahojte, no ja som asi do pol noci nespala, co mi bolo zle, bolest brucha,hlavy a do toho sa mi chcelo vracat...nevedela som ako mam lezat, no fuj...zasa neviem co to bolo, ci akoze pripravka na kramy alebo co...neviem ci mam este pockat alebo ist dnes ku gynde. Meskaju tyzden, niektore baby mi hovorili ze po vysadeni nemaju aj mesiac, dva, ale ja toto nechcem zazivat, to su hrozne stresy..

Maoam od 3 si hore? To som ja akurat asi riadne spala, som strasne unavena dnes bez energie a brucho ako balon, necvicim uz zacinam harasit :(

Maoam

VaMo: ak vobec 2000 kJ :-D

xdanielax: :-DD zozrala si babovku? :-DD s tvojimi mierami mozes zozrat aj tri :-PP

babule, ja som vcera odpadla do postele o 21:30 a hadajte, kedy som vstala dnes? Od 3 som hore a ani za svet uz nezaspat. No OK, tak som zapla PC a zacala som vybavovat agendu nech som aspon trocha osozna, ked uz nespim :-D.
Tento tyzden bude sakra nabity, neznasam take stresy, ale bohuzial sa inak nebude dat :-((. Este chcem stihnut kadernika, ale neviem kedy?
Babule moje zlate, prajem vam pekny tyzden.

Maoam

kriste, to co ma byt, zasa PPP ci co?
babyyyy, preco ma kazda druha zena PPP, ja uz nemozem z toho

Sajma, Sajma a este si sa aj urazila.
Len hladuj a pekne cvic!

xdanielax

Sajma - podporu s hentakym jedalnickom nenajdes. A evidentne nemas sajn o tom, co znamena dieta. Jedine co si si odniekial zapamatala su "tri hodiny". Najprv si nastuduj potrebne info, a potom uvidis sama, ze robis chybu. myslis, ze s info, kt. vieme sme sa narodili alebo co? Hladam na nete, pocuvam, pozeram citam, skusam... skus aj ty.

Sajma

Tak ja už neviem čo potom jesť. A ďakujem že ste ma "podporili" asi si budem musieť vystačiť sama a to som si myslela že mi tu dakto pomôže no moja naivita nema asi hraníc =D