Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey Je to In Body260, asi podrobnejsie ako tebe vylezie, ale kto vie, co s tym :-) Je tam akcia, normalne to stoji 45€ /co by som nedala/. Takze vam posielam link a mozeme dat date :-)
www.hyperzlava.sk
Bola som teda po dvoch mesiacoch opat vo fitku, ako vravim - pochodim zase dva mesiace a pauza, ALE: nahodila som obtiahnute tielko hore a dlhe leginy dole a samozrejme instruktorka cela "zhava", lebo vrch mam fakt dobry, takze asi predpokladala, ze "ma nic nepolozi". Takze medzi cvicenim na strojoch take ze - vypady so 7kg cinkami c kazdej ruke, brusaky na BOSU s medicinbalom na prsiach a S VYSKOKOM, vypady s vyskokom a prestriedanim noh... baby, normalne som sa tesila na "prestavku", ked budem cvicit na stroji :-) A ked som si po treningu sla oddychnut na moj drahy orbitrack a bola som tam pol hodinu, tak mi zavesila, ze "ale vy ste teda slabo vytazena, ked na tom vydrzite este pol hodinu..."
Je jasne, ze pocit po cviceni uzasny.
Ahojte baby,co budete vecerat,vobec netusim,prave som vypila kavu+mam pred sebou pollitrak vody.
cau Carey, jej kratke vlasy tebe velmi idu :-), ja sa idem dat zajtra osmikat
cafte baby
VaMo - no ja chodim na inbody ale na ine ako ides ty, mne len vytlaci stroj taky maly papierik a tam je tiez kolko tuku, svalov mas na ktoej strane tela, ruky, nohy, brucho, vaha, kolko vody mas v tele, pomer bokov a kcal... tuto co chodim ja to teraz zdrazelo na 5euro, inak to stale 2euro. Tiez sa tam chystam, naposledy som tam bola pred 2mesiacmi asi. A to je nejaka akcia ked ty to mas za 4,5eura?
Inak ja som dnes bola na orbitreku a pol hodku na bike uplne lahke tempo, aby som to neprehnala.
A nakoniec mam kratke vlasy, ja zdochnem :D som povedala ze 3cm moze dat dolu z dlzky a ona strihala,strihala hehe ale neva je to fain, mini copik sa mi da spravit a mne rychlo dorastu.
VaMo - tam som bola!! :D pojdes do spodneho pradla, tak sa priprav ;)) Idealne by bolo ist nalacno, lenze to ti tiez neoznamia..takze ja som nebola - to aj tak vyzera cely ten pristup s kuponmi, tiez som mala. ale tusim za 8 - si lepsia :)
Tak si dobre zacvic. Teraz uz fakt letim, zas nestiham :D
Najviac ma odradza dotrepat sa tam /na Racianskej/ a vypovednu hodnotu som tiez zvedava aku to bude mat, lebo ono je sice pekne vyhodnotit, kolko coho mam, ale mna skor zaujima, CO S TYM. Ale dobre, dala som za to namiesto 42€ len 4,50€, takze aspon si nebudem trieskat hlavu o stenu ak by to bolo o nicom :-)
Dnes sa poobede chystam do fitka, takze vecer uz nebudem doma liezt na stroj, comu sa tesim, lebo mi to vecerne cvicenie dost ovplyvnuje spanok.
Ahojte baby prajem vam pekny zaciatok tyzdna.ja som sa bola hlasit u doktorky,a hlavne si pytat vychadzky,dala mi.ved nemozem sediet doma,treba sa mi hybat,chodit,a doma nic nenachodim,som jej vysvetlila.Inac si picham do brucha injekcie na riedenie krvi,este 10 dni,a potzom sa uvidi.kupila som si ZAZVOROVY CAJ OD firmy KLEMBER,je fakt dobry.
VaMo - ahoj :) no presne aj mne dali 8 alebo aj 10 stran vytlacenych z pocitaca .. a sestricka (ci co to bolo..) sa tvarila dolezito ked to odtial citala, ale ked soms a jej spytala "zakernu" otazku aky je metabolizmus mojho tela, v kludovom stave (bazalny met. - ten vyraz som nespomenula) bola cela prekvapena, ze toto tam nie je.. a o chvilu na to mi uz citala : bazalny metabolizmus xy kj :DDD
budes tam mat presne zobrazene kolko tuku mas na ktorej casti tela, kolko svalov mas kde.. ci mas dostatok vsetkych potrebnych latok, kolko vody mas v tele, ake je minimum kalorii kt. mas prijat za den plus vela vselijakych vysvetliviek atd atd
Potom nam ale daj vediet co a ako :)
VaMo - som si na teba dnes spomenula, ked som sla okolo Relaxxu, neviem teda, ci budes chodit tam, ale aj tak som si spomenula :DD
baby, tak ja utekam este pracovat, v piatok mam uz volno ! :-) tak pekny den zatial.
Caute,
tak ja kadernicku neriesim - v septembri som sa nechala skratit po bradu, nezvyk u mna, vzdy som nosila dlhsie, tak som rada, ze podrastli.
Konecne som si kupila kkupon na In body a mam otazku: danielka, carey - vy ste boli na akom? Ja mam taky ze 8 stran /smiesna "velicina"/ vysledkov...Je to o dacom ci o nicom?
Maoam ak stihnem tak ti poslem ked pridem :) tak pekny den a dufam ze vsetko postihas :) ja tiez padam