Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
carey
Tesim sa, ze mas take super ohlasy od okolia, urcite to potesi :-)
Ja dnes bez cvicenia, jedlo v poriadku, az doteraz - som zvedava na moje vecerne vyziekry pri telke :-( V tomto sa na seba hnevam!
no kukala som na tie rifle ja som tu onu uz odrhla, ale je tam ze Camayei..ale cislo 40 takze zasa som tak neschudla, inak by som obliekla aj 38
Maoam - znacku ? pockaj idem sa pozriet ale kupila som ich v Camai... no kebyze mam este mensie brusko a boky...ale to zacnem riesit pilatesom...lebo pernamentku do posilky uz nemam, som ju presvihla ale tak bola som chora.
Carey, co je to za znacku rifli? :-DDD
cauko Carey, no tak s 61kg na 174cm MUSIS vyzerat chuducko, mne Laurina dnes zakazala dalej chudnut...videla aktualne foto
zdravim, tak ja som prisla az teraz domov, boli sme sa s kamoskou najest okolo 3 lebo nam vytravilo s tych obchodov a ja som si treskla zapekane zemiaky v alobale s bryndzou a cibulkou :) syte ale velice chutne, tak som teaz ako balonik. ALe nakupila som vsetko co som potrebovala aj nejake oblecko pre seba pod stromcek...
Ked som prisla domov tak mama na mna hladi ako na zjavenie ze aka som chuda, mala som tie nove rifle uzke, ktora ma schudnuju...tak hovori ze sak ty si mala take stehniska a teraz hen...tak 3cm urobia svoje ako vidim :)
Helus - no takato starostlivost starsich ktori uz maju aj plienky, no je to hrozne, moja mama toto tiez zazila s dedkom a bola z toho dost mimo... ale vsetci raz bude stari, treba sa pekne starat..
Ostatne baby kde ste?
carey je to celkom okj,bola som trochu vonku,a zajtra sa mam hlasit u doktorky,a budem si pytat vychadzky,inac sa doma zblaznim,svokra na posteli,o ktoru sa treba starat,s jedlom aj plienkami.
Helus - uf no tak to je tusim este horsie, tak dufam ze budu vsetci v poriadku... Ako sa dnes citis ?
Ja som sa teraz tak najedla ako prasiatko, idem za tou babkou a potom za kamoskou, pekny den
carey som rada,ze sa ti uz polepsilo,ale su zasa rozsirene crevne chripky,hnacky+ vracanie,cela moja rodina aj znami tym prechadzaju.
ahojte ahojte :D ja som dnes vysmiata, xdanielax - je mi uz fain mozem zahlasit ze uz nie som chora, uz len trosku nadcha ale to je v pohode a v tomto pocasi ma asi kazda z nas trosku soplik :D no spravila som si hygienu,nohy oholene, vlasy umyte :D, kamoska mi volala ci neskocime von tak sa tesim som s nou kvoli tej chorobe to predtym musela zrusit. A idem aj k babke jej natret chrbat a tak no.
Ja dnes na obed mam tam zivansku a zemiaky.
Haerherka - k tej cukine, ja som kupila v terne, ako si povedala vo vsetkom je chemia takze to je asi fuk, ja podla vzhladu a tvrdosti pozeram :D:D boze to smiesne vyznelo, ci to len mne? Inak drzim ti palce na skuske, hlavne sa neboj, zvladnes to !!! :)
Maoam - ty si nejaka superaktivna v poslednom case :D Ja kramy nic :( fnuk
Baby inak asi budem chodit na ten pilates do petrzky, na Šustekovu, poznate to tam? Neboli ste tam niektora nahodou? vola sa to fitstyl, sice mam to trosku dalej, ale je to lacnejsie ako inde, kamoska tam bola a hovorila ze je to tam fain.
Dnes este nejdem cvicit, nechcem to znasilnovat hned po chorobe, ale uz cez tyzden pojdem.