Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Fit

Danielka ja by som to na tvojom mieste urobila tak že by som mu nekúpila nič . A ak by mi on niečo dal zahrala by osm kino že preboha aj ja pre teba niečo mám ale uplne som na to zabudla :D a potom by som mu kupila niečo :)

Luckatucka

Takze ziadne bozky,objatia? :-)
Hm,to je super ked sa mozete stale vidiet,u mna je to ovela tazsie.Bude doma len 2 tyzdne :-(

xdanielax

Lucka - nie sme. teda aspon ja to tak neberiem. sme sice v dennom kontakte vzdy mi nieco pekne napise aspon - ked sa nevidime, ale vlastne ubehol len mesiac zhruba..nejako to neriesim. Tesim sa, ked sa vidime, je to vzdy prijemne, vela sa rozpravame a to je cele :-) zatial mi to takto vyhovuje. Neviem co si mam o tom mysliet a nechcem zbytocne analyzovat - ved asi chapes. teraz bol na vylete tak som zvedava, ci mi nieco priniesol - lebo "sluboval" :-)) tak som zvedava, ci si spomenul.

xdanielax

Lucka - mne napadaju jedine ponozky :DDDD ale ten kabelkovy trik je velmi dobry napad - tym padom treba kupit drobnost, ktoru by sa pripadne hodila aj tebe :))))

Luckatucka

Ano vazim sa aj ja 24.12 :-)
Ohladom tej drobnosti,no ale aku drobnost mam kupit?Knihy necita,neviem ake sladkosti ma rad.Tak neviem,vacsinou kupujem anjelikov ale to sa pre muza nehodi.Tak aj ja som bezradna.Rozmyslala som,ze kupim drobnost,ktoru si dam do kabelky.Ak mi nieco da,tak aj ja jemu.Ak nie tak nie :-)

xdanielax

Lucka - ahoooj :) som dnes na teba myslela, ze ako sa mas a co porabas. Uz mate vsetko vyzdobene? :) sranda, my sme s maminou len medovnicky zatial piekli, stromcek vraj bude dnes, a mame s maminou pripravene nejake cesta na kolaciky, ktore budeme robit neviem kedy .. asi zajtra, musime sa dohodnut.
boooze, pamatas, ked sme si zacinali pisat niekedy v lete, ako sa nam zdalo daleko do vianoc, ako si pisala, ze vtedy ti pride ten tvoj fesak? A uz je to aj tu! :) Myslim, ze nemusis byt nervozna. si pekna, inteligentna, urcite sa s tebou nebude nudit. Navyse, je to muz, tak nech sa stara, aby to bol prijemny vecer ;)) aj mu nieco darujes?
Ja som sem minule hodila otazku do plena, ci mam alebo nemam.. a bing tvrdi ze nie, baby ze nieco drobne - tak uvidim, vecer pojdem mrknut este posledne drobnosti do mesta, tak ak ma nieco oslovi, tak kupim, rada by som, len ked ja som v tomto uplna truba bezradna... vzdy mam strasnu radost, ked kupim darcek, ktory dotycnu osobu potesi, ale co mi to da namahy vobec dostat nejaky napad! asi som sa s touto neschopnostou uz narodila :D
A uz mas menej povinnosti konecne, aj lepsie uz je?
vazis sa aj ty 24.?
ja mam od zajtra zhruba od tretej volno! tesim :)

Luckatucka

Ahojte kocky.Konecne som sa dostala na net,vela prace,vela trapeni,prebdene noci.Tak dufam,ze uz bude len lepsie.A este sa moji bratranci hrali na notebooku a tuto stranku mam ulozenu ako oblubenu.Viete co?Vytvorili v mojom mene temu na sexuologii.Som myslela,ze ich prizabijem :-)
Ja cvicim ked mam cas,stravujem sa ok.Teraz si idem prave dat porkovu polievku.
xdanielax : kupujes Tvojmu napadnikovi nejaky darcek na Vianoce?
Moj pride v piatok na Slovensko,mame sa stretnut ale este netusim kedy.Som z toho nervozna a tiez neviem ci mu mam nieco male kupit alebo nie.Hlavne mam strach z toho,aby sme si rozumeli aj osobne.
Inak uz mame doma napecene,vyzdobeny domcek,darceky este dnes posledne dokupim :-)

xdanielax

dnes ake prekvapko rano ten sneh! :) aj sa mi to celkom pacilo.
Uz mi zacina liez pomaly na nervy, ako mi vsetci zelaju pekne sviatky - viete tie frazy, ked sa s niekym uvidite az po vianociach, "tesim sa" na dalsie kolo pred novym rokom :DD ale dostala som par darcekov aj nejake vinko!! ..az na to, ze vino a ja si nerozumieme - ale nebojim sa, ze by sa pokazilo :))
a uz som bola aj v posilke. Akurat som zbastila obedik ..zase som si musela umyvat vlasy, ma to nebavi furt :-//ale inak mi je super - ako po cviceni :)

bingham - dakujem za lichotku;)) ty mas inak ake vlasy/oci? ved o tebe nic nevieme ibaze si (snad) tazsi ako ja :DD