Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
A oleja daj len polovicu šálky :-) mlieka jednu ale taku pllllnu ! :-)
no zajtra budem piect az vecer, ale dam vediet urcite :-D
Hned sa ozvi , že ako to dopadlo :)
tak sa mi ten recept paci, zajtra peciem! :-DDDD
Maoam Tvarohu ma byt 500 gramov :) Nemáš začo a naozaj neoľutuješ keď ochutnáš a joooj teraz mám na neho takú chuť :D asi idem spať aby som teraz nezačala piecť :D
jasne, vyjdem :-DD
mne vobec nevadi, ze je kaloricky :-DDD :-P
rada ho vyskusam
dakujem pekne za recept :-D
Maoam neveim čio z toho vjydeš ak nie pýtaj sa ! :D
2šálky polohrubej múky , 1,5šálky práškového cukru , 1 šálka oleje (to ej asi namiesto toho masla , ale ja dávam oleja menej a namiesto toho viac mlieka) 1 šálka mlieka , 2 vajcia 2PL kakaa 1 vrucúško vanilkového cukru , prášok do pečiva
Plnka : kocky tvarohu äja dávam nizkotučný) 2 vajička 1 baliček vanikoveho pudingu alebo zlatého klasu , 1 baliček vanilkového cukru a tolko mlieka , aby sa plnka dala liať ale aby nebola velmi riadka !!!! Možu tam ist aj hrozienka ale ja ich tam nikdy nedávam myslim že je chutnejší bez nich
Jendoducho zmiešaš suroviny na cesto vymiešaš das na plech ( na plechu máš papier na pečenie) A Lyžičkou na cesto ukladáš plnku tak , aby to vyzeralo ako presivana deka .. ( to znamená že z jendeho konca tahas ciaru k druhému a potom z opačnej strany :-) a Pečieš v rure.. Neviem presne kolko závisí to od toho ako máš ruru ja mám teplovzdusnu takze dávam to na 180 stupnov a odladuješ si ako dlho ked sa cesto odlepuje od pluchu je hotový ... :) ale aby sa ti tvaroh prílis nespiekol tak pribliozne 20 minut :) možno trošku dlhšie !
Je síce kalorický ale stojí za to MNAM MNAM MNAM !!!!
Fit: :-DDD
mas recept na kolac Presivana deka? :-DD
sem s nim!
Poznáte koláč PREŠIVANÁ DEKA ? je to niečo podobné en tam voobec nieje maslo ... a je božský ! :-)