Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Bingham takze kedze mam dlhe hnede vlasy a velke hnede oci som tvoj typ? :D :D
Danielka mne sa to vydy osvedcilo ;)
caray- mala si prijemny vecer tak ti to nema preco vadit. :)
baby ja som dnes jedla halusky s bambinom a nepatri to k chudnutiu ale som na seba hrda pretoze nemam vycitky ;)
no pisala som mail ci maju volno zajtra na to in-body, tak som zvedava ci mi odpisu... inak ja som asi spustila lavinu sladkeho :( och
y :)
danielka...to je pravda...vymuslaju aj chlapci :)
carey...no veruze ano...tu sa clovek všelico dozvie :)
xdanielax- no fakt, a este bude poznat aj nase finty :)
A hnede oci su pre binghama dolezite... hm ja mam sedo-zelene :D
inac ty nas budes citat a na zaklade nasich mudrych reci sa z teba stane dokonaly muz - ak sa poucis :DD
bingham - velmi zaujiimavee :-)) ale robi sa to, lebo aj vy vselico spekulujete :D
baby...taketo kino hrat na chlapcov...to sa nerobi :)
danielka...oci modre...taky tmavsi spinavy blond... :)
vamo...tak ano...brunetky su celkovo krajsie (ale u mna su dolezite oci...musia byt hnede) :)
Fit - to tiez nie je zly napad :D ked dnes nic neobjavim, urcite pouzijem.
Luci - pusiny boli, vela :-) on je zlaty v tomto ale ze neni taky doterny a hned ma neochytava vsade, takze aj to sa mi na tom paci, ze nie je jak ti - co sme o nich hovorili s Maoam - ze hned po druhom "rande" sa pytaju ci s nimi budeme chodit a ani sa nepozname ..:)) extremisti.
No a ked ten tvoj tu je len dva tyzdne, treba vyuzit cas co najefektivnejsie, takze hlavne ho co najskor stretni a potom uz sama uvidis, ako sa veci budu vyvijat. Velmi som zvedava! budem drzat palce :)
Cafte :) Hih no ja som mala fajny vecer vcera, som papala neskoro v noci oblozene chlebicky a pila činžano...a dnes rano ranajky v podobe kolacikov a chlebika...ale nejako mi to nevadi...a to biele rano dneska hih, no pekne nasnezilo, ale dufam ze sa to roztopi, ja sneh moc nemusim a hlavne ked sa to smyka, mam z toho hrozny strach.
xdanielax - ja by som asi nieco male kupila, ale co? :) ja ked neviem tak idem na obchodnu prejdem vsetky obchody a co ma zaujme to kupim, skus take tie darcekove obchodiky, tak predavaju aj rozne srandy.
VaMo, Danielka - ja som si kupila ten poukaz na inbody :) takze tiez vam potom poviem, len este neviem kedy tam pojdem.
Lucka - ahoj, aj ja som na teba myslela, si sa tu dlho neukazala. Prajem ti vsetko dobre s tvojim fesakom, potom nam napis a nemaj strach, tak dlho si cakala kym pride :) Nesmies to premarnit
Helus - mnam orechove cestovinky :) velmi dobry vyber
A vidim ze binhgam chce hnedovlasky, ts :D