Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Fit

VaMo tie opekance (bobaľky) máme aj my ale ja ich neznášam ... ale musim si vždy trošku dať lebo pri Štedrovečernom stole musí mať každí z každého rožku trošku :) Aspoň že ten šalát nemusím :D Danielko ty si bruneta ? :D

Maoam

VaMo: ani nie, praveze vobec, ale...poznam zeny, vzdy pride tato otazka, ked pridu na to, ze robim kolac kam ide 1 a pol masla, pozru na mna so spytavym pohladom, ci to myslim vazne :-DDDDDDDDDD. Ja som ho roky tak naozaj robila...

ale to je tym, ze ja som donedavna este jedla 40% tvaroh a LEN ten...

to aj tu baby nechapali, ze ci je to vobec mozne a ked som presla na 20% tak boli ovacie, no a ked som minule zahlasila ze mam 10% a potom 2,4%, tak mi srdecne blahozelali :-DDDDDDDDDD.

VaMo

Inak po vcerajsej posilke som cakala dnes mega svalovicu, ale bola len taka uplne jemna - brucho /tesim/, stehna a rit. Rozchodila som to uz na elipticali a vesle :-)

VaMo

Tak aj mne sa teraz da spravit len mini copik, mam ich tak pod bradu, sikmo zostrihnute /vzadu jemne kratsie/ a prirodzene ich mam vlnite/kucerave, ale cely zivot si ich narovnavam. Tmavy blond.

Maoam

VaMO, s 99% istotou som vedela, ze to tu napises, len som cakala ze kedy to pride :-).
Ja som robila verziu podla receptu ale bolo to dost tazke (kto ma rad maslo v pohode), ale plnku mozes urobit ako chces ty, ja davam max. polku masla do celej plnky a chuti to fantasticky, existuje aj recept, kde nejde ZIADNE maslo ale ide tam jedna slahackova smotana (vyslahana), aby ked ten tvaroho stuhne, bol pevnejsi, niektori davaju aj Maizenu do toho...moznosti je X! ako mas rada, tak urob. Ja som robila uz aj s plnotucnym tvarohom + maslo (to bolo otrasne mastne, fuj), potom som presla na nizkotucny tvaroh + 1 slah. smotana BEZ masla a to mi chuti najviac.

xdanielax

hrozienka su super, tie maskrtim hocikedy :-)) poslednu dobu dost casto :D

VaMo - ak to o tych vlasoch malo byt dotaz na mna, tak ja mam kratke vlasy, nechavam trochu dorast sice poslednu dobu, ale este stale sa to da nazvat kratke. aj ked sa mi da spravit taky mini copik vzadu :-))