Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Fit

Ja mam posilku aj 24 otvorenu do 2 a 25 do 6 :) ale aj tak idem len piatok a potom az v pondelok.

Maoam robila si aj ten tvarohovy?

Maoam

caute babule, nestiiiiiiihaaaaaaaam

:-DDD
boze dnes som hore od 5 a doteraz som behala ako Zajko s Duracell baterkami, ale postihala som toho vela

teraz som styri hodiny vypekala :-DDDD
vsetko sa vydarilo, tak hadam bude chutit, neuveritelne ze o dva dni mame Vianoce, to sa vzdy tak strasne rychlo zbehne!

pozeram, ze vy tu riesite posilky a sport cez Vianoce :-DD :-PP no tak mne je toto uplne ukradnute, lebo planujem jest a lenosit, ale na nejaku prechadzku sa hadam vygulam z domu :-DDD

(ja idu paguljat)

Lucka, zijes? uz sme sa nad tebou zamyslali, co je s tebou, tak fajn, ze si opät zavitala medzi nas. Drzim ti palce na stretko, nech ti to vyjde.

Baby, letim dalej, mam turban na hlave, lebo som sa prave sprchovala :-DD, uz len krem na tvar a uhorky a budem ako z telky :-DDD.

xdanielax

VaMo - to je pravda, asponze sa bude dat ist von :) ked nie beh, tak prechadzka bude kazdopadne.
Inak ja niekedy citam tiez uplne blbiny a este sa cudujem, ze co to tam pisu :DD

VaMo

:-))) Zase som ta citala namiesto:"asi pojdem piatok,d alebo co..a to som si planovala mat volno a este porobit co treba" - ze ...este aj PORODIT treba, ty kks, sa mi "dari"
Ja mam tiez zavretu posilku 24.-26., ale aj tak by som asi nesla, budem rada, ked si najdem cas zacvicit doma a ty zase urcite nevynechas beh, takze tri dni posilky hore dole.

xdanielax

bingham - kedy dame kolecko okolo drazdiakau? :-))

baby, konecne som sa navecerala - ryba plus vela zeleniny a ako hriech kusok horkej cokolady, strasnu chut som na nu mala, tak som si musela kupit :-))

VaMo - nie do tretej, ale od tretej ;)) tesim sa, pojdem si hned zabehat aj s havom jak dojdem domov, snad bude este svetlo trochu :)

Rozmyslam, ako to vyriesim s posilkou pocas sviatkov..moja je zavreta od 24-26 :( asi pojdem piatok,d alebo co..a to som si planovala mat volno a este porobit co treba, ale uz som si tam dala kozmetiku doobeda, no a ked este tu posilku tak dovi, to aby som zacala uz zajtra s niecim.. (neviem cim :D )

carey- no to som zvedava, ako ti dopadne inbody, aj si odkladas tie vysledky, aby si porovnala, ci sa zlepsujes?

Helus

Baby som zvedava na vase vysledky zajtra,aj ja som nad tym uvazovala.Prave veceriam cottage+ velikansky karelab.Milujem taketo jedlo,svokra len pozera,co jedavam.

VaMo

carey Na druhu? Ja sa asi budem snazit tam dostat rano, tak ako danielka pisala - najleprie nalacno, "prazdna", ne-napita...nech je to co najvic objektivne. A nezabudni nejake pradielko a la Šmolkovia :-)
LuckaTucka Som uprimne rada, ze si sa ozvala, Lucka.
xdanielax To je co za spravodlivost - ze do tretej volno!!! Na InBody pojdem asi medzi sviatkami, ak nebudem "gula". V tom pripade tam nepojdem, ale odgulam sa :-DDD
Fit opekance/ bobalky mavame aj my :-) a to som od teba hoooodne daleko.
bingham Tak za mnou by si sa teda urcite ani neotocil...hmmm, ale ja mam take ze "vnutorne hodnoty" :-DDD aj ked s modrymi ocami a spinavym blond na hlave...ale tie sa asi nepocitaju, ked sa chlap ma obzriet za babou.