Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - hej chapem to, je to na teba privela. Nemala by si sa tak pretazovat. Sak sviatky nie su o tom.
Hlavne aby si ty bola fit
Carey, jasne, jem aj pijem poriadne, to je uplne v poriadku :-). Je to v tom, ze to nemam na koho rozlozit :-((. Ine je, ked oslavujes niekde u rodicov, kazdy nieco spravi, vies ako, nie je vsetko len na tvojej hlave :-((.
Okrem toho mam stale kramy a som teda dost oslabena, lebo ja mavam silne a dlhe :-((( takze to mi tiez velmi nepridava. Dost mozne, ze na Stedry den odpadnem na gauc a vsetko bude tip-top a ja chora :-(.
Maoam - no tak na to ze si na vsetko sama, ti to ide perfektne, makas ako fretka :) ale aby si nedopadla tak ze na stedry den budes vysilena a odkvecnes alebo nenajboze ti bude zle.
Ale papkas pravidelne ze, aj pijes vela... aspon to nech mas vela energie.
S tym spankom neviem co na to funguje, ja mam tiez obcas problem, viem ze su take tabletky prirodne, po ktorych lahsie zaspis
Carey: len kludne to nahlas povedz :-DD, ja to viem sama, problem je, ze uz asi tri tyzdne nemozem skoro vobec spat a mame privatne viac oslav, okrem Vianoc :-( takze je to pre mna pre to ovela viac, ako keby to boli LEN Vianoce :-(
okrem toho som mala este aj ine povinnosti, proste sa toho velmi vela nakopilo, terminy, atd.
mne velmi nema kto pomoct, to tomu tiez pridava
Maoam - nechcem ti radit, ale nemyslis ze to prehanas...sak nemusis tolko vypekat, ale asi chces ze :D Musis sa aj vyspat dievca :)) hih
NO kramy dosli a ja v bolestiach
caute, do druhej rana som vypekala a drhla kuchynu este, potom spadla do postele a o 6 uz zvonil budik
som zombie
Carey: super, ze prisli aj bez vyvolavacky
ja 24.12. neocakavam ziadnu zmenu na vahe, ale v cm by nieco bodlo :-D, zelam si to velmi, uvidime
carey ja sa odvážim s tebou 30teho
Aj ja som už po raňajkách dneska boli výýýdatné :-)
prajem vám pekný deň
Ahojte baby :)
Dakujem vam za rady na ucenie, ste mile, pomohli ste mi.
Co vam poviem, dnes uplne ze necakane idem rano na wc a kramy sa dostavili, potom ze preco som vcera mala take chute, ale brucho ma vobec nebolelo, no šok ale som rada :) len nemozem sa s vami teraz vazit, ja asi az tak 30.12. a asi aj in-body musim zrusit, pojdem tam neskor.
Teraz ma neskutocne boli brucho, idem si spravit ranajky, mam bananik s vlockami mnam
aj ja mam sigma, ale 15 a tiez mi stacia :)) tie "hodinky" do tych 100e +- su velmi podobne.
a mimochodom, zelam pekne rano! :-) ja uz po ranajkach.
Ja osobne mam Sigma pc9 a uplne mi stacia.