Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
inak..idem cvicit aj ja! :) nejako sa mi chce. dobra priprava na zajtrasie a pozajtrajsie papanie :DD
dufam ze poobede bude ta nasa otvorena a hlavne tam nebudu ludia, lebo ked mi niekto obsadi MOJ stroj co prave potrebujem, tak bude zle! :D
danielka...pepsi je dobra na travenie :)...inak za ten beh mas fakt moj obdiv :)
Fit - ja mam tiez colu zero v zasobe a neviem o tom, ze by sa priamo z nej priberalo.. ale je pravda, ze vseobecne colove napoje podporuju travenie, tak mozno mal tvoj kamarat na mysli toto.
A ano, v zime sa beha fajn. Teraz ked je okolo nuly sa beha super, ak nefuka alebo neprsi, dokonca by som povedala ze lepsie nez v lete ked je teplo :-)
ja uz mam ozdobene medovnicky. Velmi alternativne umenie, ale s laskou :D
Ja už nevládzem :D Dneska všetko vybavujem na poslednú chvílu. Darčeky , upratovanie , sromček dopekanie :D dneska som stále hladná a večer si pojdem zacvičiť už sa teším :-)
Carey : Vy už všetko pripravujete dneska ?
VaMo : Koláčik vyzerá super !
Danielka : A to sa ti dobre beží v zime ? Ja som sa rozhodla že tiež začnem behať lebo bežiaci pás v posilke MILUJEM najviac . Ale až od jari ...
Inak bola som dnes na nákup a kupila som si cocacolu zero . Proste take neičo patrí k štedrej večeri . A kamarát ma za to maximálne zdrbal ýe je to nezdrave a priberá sa z toho v podstate viac ako z obyčajnej ... Ale veď jedna fľaška mi nezaškodí hejže ? ...
Cafte, VaMo - s tymi fotkami skvely napad, mnam ten kolacik od Maoam vyzerat super :)
xdanielax - teda ty si urcite kocka aj bez kozmetiky :) aspon si sa odreagovala a este si isla aj behat wav :)
Ja pomaham mame zo salatom.
Juchu - no ucim sa ako ucim :D beham a pomaham kde treba... zatial som sa ucila len hodinku.
Sestra spravila mix vianocnych kolied, tak mame co pocuvat :)
Baby vsetkym prajem krasne sviatky, oddychnite si a majte sa radi :))
danielka - to s tou kozmetickou a vazenim :-DDDDD , 100 bodov
VaMo - mimochodom, vyborny napad s tymi fotkami! Uz len aby ma mal kto odfotit :-) ale predpokladam, ze cez vianoce vniknu nejake rodinne :DD
ahoj baby, ja tiez dnes "pracovny" den, ale len taky rodinne pracovny. Uz som stihla kratky ranny beh! (zase tragicky klasicky rano) a spomenula som si na binghama - pri drazdiaku zase :D a potom som bola na kozmeitke - takze adekvatne tomu vyzeram - no aspon budem lahsia pri zajtrajsom vazeni :)))))))))
ach, idem teda pracovat. Potom zdobit medovnicky, potom stromcek.. :)
A som rada ze sa uz vsetky mate lepsie.
Tak hlavne, nech je to bez rozculovania dnes ;))
TAKTO NEJAK BY SME SI MOHLI DAVAT VEDIET O SEBE AJ S OBRAZOM, SAMOZREJME, TO CO BY SME CHCELI MAT ZAHESLOVANE A HESLO BY SME VEDELI LEN MEDZI SEBOU...
Ahojte :) Ja som sa len zastavila vam popriat zajtra krasne Vianoceeee :)))) Ja trcim este v robote :( Ale zachvilu koncim a idem sviatkovat - carey, obdivujem ta... Ja som povedala - vytiahnem skripta az po vianociach, nech si aspon jeden den uzijem v klude - pred telkou s rodinou :D